ne yapmaliyim?

temmuzsogugu

.
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
1.694
722
178
Arkadaslar size birsey danismak istiyorum.Cok detaya girmek istemiyorum kisaca anlatmaya calisayim.
Ben cok yakinim olan kari koca tarafindan dislandim.haksizliga ugradim .Annecim cok uzuluyor hatir gonul icin susuyor.Agzimi acsam annem ortada kaliyor.
Benim zorda oldugum asil konu su.Bana yapilanlari haketmedigim ve haksizlklara ugradigim icin sinirliyim uzgunum.birde hic tepkide veremedim is buyumesin diye bu daha cok moralimi bozuyor.Cok takiyorum bu konuyu sabahtan aksama kadar bunlari dusunuyorum kendimi yipratiyorum.
Yokmu beni ferahlatacak birseyler?ne yapmaliyim?nasil kurtulmayim bu durumdan ?siz uzuntuleri nasil bosverebiliyorsunuz?

Dışlandıysan sen de dışla... Neden bu kadar kafana takıyorsun ki.... Neden dışlandın hem, hatırlık gönüllük susacak ne var ki

Ne geçti bu çiftle aranızda?

Canım iyi de sen çok detayı bırak hiç detay vermemişsin ki konuyu anlatırsan yorum yapalım

konu ne ki annen bu duruma neden üzülüyor? İftira mı attılar sana?

Dışlamalarının sebebi neydi?
Karı koca tarafından dışlanmak,nedeni ne olabilir?:26:
Bence nedenini de yazın.

Annem ortada kalıyor dediğine göre, bu karı koca ya ablasıyla eniştesi, ya da çok yakın akrabadır

Gercekten boyle rahatladigini soyleyen birine dahi bu sekilde yanit verebiliyorsaisiz iftiraya ugradiginizi dusundugunuzde de rahatlamak icin hakkinizi hayli hayli savunabilecek biri olmaliydiniz...

Iftiraya ugramadim haksizliga ugradim dedim.konu uzerine gidemem annemin hatri dedim.cevap yazan kullanicinin tavri rahatsiz edici siz rahatsiz olmamissaniz sizin bileceginiz is.

İnsanlara bu şekilde hakaret ederek bır yere gelemezsınız

Egerr kı karsınızdakı cıftede boyle davranmıssanız dışlanmanız normal

Ben gobek atiyorum desem sendemi atacaksin ? Bu sizce hosmu?Kusura bakmayin ben boyle bir cevapta iyi niyet aramam hicte hos degil.

Ben gobek atiyorum desem sendemi atacaksin ? Bu sizce hosmu?Kusura bakmayin ben boyle bir cevapta iyi niyet aramam hicte hos degil.

Yazılan youm hoş olmayabilir, yazan kişi ile birbirinizi yanlış anlamış olabilirsiniz ama szin yazdığınız hoş olmamakdan da kötü. İnsanlarla iletişiminizde de bu tavırlarınız var ise dışlanmanız normal değil mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…