- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
- Konu Sahibi temmuzsogugu
-
Arkadaslar size birsey danismak istiyorum.Cok detaya girmek istemiyorum kisaca anlatmaya calisayim.
Ben cok yakinim olan kari koca tarafindan dislandim.haksizliga ugradim .Annecim cok uzuluyor hatir gonul icin susuyor.Agzimi acsam annem ortada kaliyor.
Benim zorda oldugum asil konu su.Bana yapilanlari haketmedigim ve haksizlklara ugradigim icin sinirliyim uzgunum.birde hic tepkide veremedim is buyumesin diye bu daha cok moralimi bozuyor.Cok takiyorum bu konuyu sabahtan aksama kadar bunlari dusunuyorum kendimi yipratiyorum.
Yokmu beni ferahlatacak birseyler?ne yapmaliyim?nasil kurtulmayim bu durumdan ?siz uzuntuleri nasil bosverebiliyorsunuz?
Arkadaslar size birsey danismak istiyorum.Cok detaya girmek istemiyorum kisaca anlatmaya calisayim.
Ben cok yakinim olan kari koca tarafindan dislandim.haksizliga ugradim .Annecim cok uzuluyor hatir gonul icin susuyor.Agzimi acsam annem ortada kaliyor.
Benim zorda oldugum asil konu su.Bana yapilanlari haketmedigim ve haksizlklara ugradigim icin sinirliyim uzgunum.birde hic tepkide veremedim is buyumesin diye bu daha cok moralimi bozuyor.Cok takiyorum bu konuyu sabahtan aksama kadar bunlari dusunuyorum kendimi yipratiyorum.
Yokmu beni ferahlatacak birseyler?ne yapmaliyim?nasil kurtulmayim bu durumdan ?siz uzuntuleri nasil bosverebiliyorsunuz?
Ben boyle birsey oldu neyapmaliyim demiyorum.sizi uzen bir durumda nasil gonlunuzu ferahlatirsiniz diyorum.
Alla Alla ben göbek atarak ferahlıyorum dediğimde sen de atacak mısın? Dalga geçmiyorum bu arada
Sen once biraz yontul oyle gel.Sonra gobegi birlikte atariz.
Sen once biraz yontul oyle gel.Sonra gobegi birlikte atariz.
Gercekten boyle rahatladigini soyleyen birine dahi bu sekilde yanit verebiliyorsaisiz iftiraya ugradiginizi dusundugunuzde de rahatlamak icin hakkinizi hayli hayli savunabilecek biri olmaliydiniz...
boşvererek ..
görmezden gelerek ..
boşvererek ..
görmezden gelerek ..
İnsanlara bu şekilde hakaret ederek bır yere gelemezsınızSen once biraz yontul oyle gel.Sonra gobegi birlikte atariz.
İnsanlara bu şekilde hakaret ederek bır yere gelemezsınız
Egerr kı karsınızdakı cıftede boyle davranmıssanız dışlanmanız normal
Ben gobek atiyorum desem sendemi atacaksin ? Bu sizce hosmu?Kusura bakmayin ben boyle bir cevapta iyi niyet aramam hicte hos degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?