ne yapmaliyim?

Ben bu hissiyatimin yarin daha da azalacagini, sonraki gunlerde biraz daha azalacagini ve en sonunda bitecegini dusunup rahatliyorum. Ise yariyor.

Keske size yazilsaydida sizin de cevabinizi gorseydik.

Sizede yazik bu konuda vakit öldürmeyin baska konlara gecin bence..

Buraya konu açtıysanız insanlar yorum yazar, beğenmiyorsanız yada rahatsız oluyorsanız cevap vermez yada seviyeli bir cevap verir yada şikayet butonunu kullanırsınız. Size gayet iyi niyetle bişey yazım ama siz sürekli haklı olma çabasında olduğunuz için sadece cevap vermek sizin için yeterli. Size tavrımı gülümseyerek belirttim ama siz bunu bile anlamadınız, dalga geçiyorum sandınız. Haklı olmanız bu kadar önemli değil, sizi kızdırmak yada kırmak için de yazmıyorum. İlk kzıdığınız yorum, göbek atmak ile ilgili olan. İnsan gergin iken bunu yanlış anlayabilir, belki de doğru anladınız laf sonradan çevrildi yazan kişi tarafından. Fkat sizin yazdığınız çok daha kötü idi.... Hatalı olabilir herkes, hatasız da olabilir ama haklılığını ispatlamak için haddini aşıp insanlara hakaret varan sözler kuruyor yada kırıp küçümsemeye kalkıyorsa, dönüp kendine bakmalı, bu kadar kavga, gürültü, huzursuzlukla hayat geçmez.... Bu konuda öldürdüğüm vakit belki egosuna yenilmekten vazgeçen birinin aklına yatar....

Yorum icin tesekkurler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…