ne yapmalıyım

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
kızlar evde yalnız kalınca benim gözümün önüne kendimi iple asmışım tavana öyle bir görüntü geliyor gözümün önüne..ne sıkıntın var dıceksenız herkesın oldugu gıbıdır..birikimler ayrıdır özele derıne ancak bır doktor gırer heralde.. gıttım hapları kakaladı gectı..hayır yapabılecegım ıcın mı hayır suan yalnızım ve gözümün önünde bu manzara saçmalama dıyorum gülüyorum ..paylaşmak istedim.

Hapları kullanıyor musun..

Bir sitede gormustum.

Cok yuksek bir yerdeyken sadece bir an da olsa kendini bosluga birakma istegi oluyormus adamda.

Altina iki yuz kusur kisi 'ben de bir tek bende oluyor sanmistim' yazmis.

Onu hatirlattiniz bana.

Yani benzer hisler, goruntuler bircok kiside var.

Bunu saplanti haline getirip uygulama istegi duymuyorsaniz panik olmayin bence.

Tüylerimi ürperttin arkadaşım ne demek öyle o ya.
Nedir sorunun anlat rahatlarsın.

benımde ürperıyor esıme bıle dedım bır kere sakayla karısık anlamadı sanırım cunku ben bıle kabullenmıyorum gordugumu yanı kendımde dalgaya vuruyorum ama hep mi olur bu hep ama hep..inanclı da bi insanım anlayamıyorum...güvensızlık ınsanlar hersey bırıkım sanırım..evliliğimle ilgili bir sıkıntım yok allaha şükür ben fazlaca takıyorum buyutuyorum neden böyle oldum anlamıyorum ki ben herkese göre çok gülen insan... bir sıgara yakıp anlatabılmeyı ısterdım

ya uygulamak ıstersem kontrolum kaybolursa dıye korkuyorum sonrada aptal mısın dıyıp gülüyorum

Daha once intahara girisimde bulundunuz mu

Arkadaş demiş ya, uygulama isteği var mı içinde? Aman haa yapma öyle şeyler.
Acaba yapından mı kaynaklı, çok mu pimpiriklisin, takıntılısın?
Doktorunu da değiştir bence.

Arkadaş demiş ya, uygulama isteği var mı içinde? Aman haa yapma öyle şeyler.
Acaba yapından mı kaynaklı, çok mu pimpiriklisin, takıntılısın?
Doktorunu da değiştir bence.

yapmam zaten ben de buna şaşırıyorum. ben böyle bırseyı asla yapmıcak bı ınsan olarak neden boyle bıseyı hayal edıyorum

bu duruma gülebiliyormusunuz

durum ciddi yahu

aslaaaaa. hıc bulunmadım ..yapmam ki yani neden yapayım ama bu hıc sağlıklı değil bilemıyorum
Kullandiginiz ilaclarin yan etkileri halsulasyon gormenize sebep oluyor olabilir icerigini ve yan etkilerine bir bakin baska bir doktora gorunun

yapmam zaten ben de buna şaşırıyorum. ben böyle bırseyı asla yapmıcak bı ınsan olarak neden boyle bıseyı hayal edıyorum
Buna benzer korku filmleri izledin mi? Ordan mı aklına takıldı acaba?
Benim de bazen gözümün önüne gelir dehşet sahneleri. Hani şu Işidin yaptığı vahşetleri izlemiştim bi kere günlerce aklımdan çıkmamıştı.

Benzer mı bilmiyorum ama bende ne zaman araba da hızlı gitsek acaba kapıyı açıp düşsem ne olursun düşünüyorum. Hatta bunu düşünürken bazen ciddilesiyirum. Bi gun o kapıyı açmamdan gercekten korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…