ne yapmalıyım

İlacin prospektusunde ilk defa kullananlar icin intahar ile ilgili dusunceler olusabilir diyor ozellikle 24 yas altindakilerde tedavinin ilk 12 haftasinda duzenli olarak doktor kontrolunde olmasi lazim
Su anki durumunuz normal ilacin etkisi yani doktorunuz ile gorusun

ben de ne zaman tenha ya da değişik,kuytu köşe bi yer görsem...bigün polisten saklanmam gerekse buraya saklanırım diorum yaptığım bişi de yok..kimsenin 10 kuruşunu bile almadım nie kaçacaksam polisten:) ne var acaba bilinçaltımda merak ediorum

Hahahahahaha
iste bu coksupermis bunu ilk kez duyuyorum :)))

Hahahahahaha

iste bu coksupermis bunu ilk kez duyuyorum :)))

yaaa valla..mesela yürüyüş yapıoruz dağ bahçe bi yerde.... bi bakıorum bi yerde otlar,oval,mağaramsı bi yer oluşturmuş... hımmm...bigün polisten saklanacak olsam buraya saklanabilirim diorm...arkadaşlar da gülüo:)
ama aslında ürkütücü biraz...saklanacaksam bile nie polis ki mesela? nie kocam demiorum,kapkaçcı demiorum, polis nie??? içime mi doğuo Allah korusun? tarihi eser falan kaçırıp da kaçsam bari... paralı bi suç olsun da kredi borcumu kapatayım

Aslında saka bi yana bence ciddi bir psikolojik olay var bizde. Düşünsenize ben kanser olduğumun hayalini kuruyorum sırf esim üzülsün diye Yada sen polisten kaçmayı düşünüyosun. Belki de bi vakayız:)

Bence bu tür düsünceler vesveseden ibaret beynimizin bize oynadıgı oyunlar. Ya da bilincaltı iste, kötü olayları üzüntüleri fobilerimizi falan bastırıyoruzya hani, onlar olur olmaz zamanlarda hortluyo bence.
Ama bende de ara ara olur böyle seyler dua edip gecistirmeye calısırım. Özellikle fobilerim korkularım üzerinden mesela bende aşırı derecede yükseklik korkusu var ama apartmanın 5. katına cıktıgımda balkondayken falan, bende de atlama isteginin uyandıgı olmustur yani. Tuhaf hisler iste.

bende bu durumun biraz degisigi var.kendimle degilde cocuklarimla ilgili felaket goruntuleri gelir gozumun onune.hemen o igrenc dusunceleri aklimdsn uzsklastirmaya calisirim.cok korktugum ve hassas oldugum icin oldugunu dusunuyorum.zaten yaygin anksyete boxuklugu yasiyorum.sanirim ondan dolayi sacma seyler dusunuyorum.mesela bir balkonda otururken ya bslkon demiri kirilirda cocuklarim asagiya duserse ya evde yangin cikarsa ya denizde bi karis suda gozumun onunde bogulursa gibi.o yuzden hayatim olumsuz dusunceleri kafamdan atmaya calismakla ve kendimce sacma onlemlet almakla geciyor.kendi hayatimi kendim zorlastiriyorum ne yaxikki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…