• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım

Aynen aynen demek ki yalnız degilim. Balkondan düşmeyi de düşünüyorum. Hatta ben biraz daha ileri götürüp esimin gelip basımda ağladığını düşünüyorum. Hatta eer onu düşünürken esimle küssem onun vicdan azabı çektiğini hissedip biraz keyif bile alıyordum kızım olmadan once. SAnirim mutsuzlukla alakalı bilemiyorum ama kızım olunca bu düşünceler minimuma indi. Iyiki o var yasama sebebim <3

intıkammı alıyorsun kı beynınde ona uzuntu verdıgını hayal ederek

Aynen aynen demek ki yalnız degilim. Balkondan düşmeyi de düşünüyorum. Hatta ben biraz daha ileri götürüp esimin gelip basımda ağladığını düşünüyorum. Hatta eer onu düşünürken esimle küssem onun vicdan azabı çektiğini hissedip biraz keyif bile alıyordum kızım olmadan once. SAnirim mutsuzlukla alakalı bilemiyorum ama kızım olunca bu düşünceler minimuma indi. Iyiki o var yasama sebebim <3
Allah bağışlasın kızını :nazar:
İnsanın ölümü düşünmesi gerektiğine inanırım zaten ben. Bikaç dakika sonrasının bile garantisi yok. İnsan kendisini ölmüş varsayınca çok tuhaf oluyor. Hemen o an zihnine geride bıraktıkların geliyor.

intıkammı alıyorsun kı beynınde ona uzuntu verdıgını hayal ederek
Bilmiyorum ki sanırım. Dedigim gibi uzun zamandır bunu yapmıyorum ama artık esim beni üzdüğünde kanser oldugumu falan düşünüyorum Yada hastanelik bi hastalığımın oldugunu esimin benim yüzümden boyle oldu diye ağladığını düşünüyorum icim soğuyor. Pek sağlıklı görünmüyor farkındayım :) ama
Bebekim var ölümü düşünemem :p

kızlar evde yalnız kalınca benim gözümün önüne kendimi iple asmışım tavana öyle bir görüntü geliyor gözümün önüne..ne sıkıntın var dıceksenız herkesın oldugu gıbıdır..birikimler ayrıdır özele derıne ancak bır doktor gırer heralde.. gıttım hapları kakaladı gectı..hayır yapabılecegım ıcın mı hayır suan yalnızım ve gözümün önünde bu manzara saçmalama dıyorum gülüyorum ..paylaşmak istedim.
Tüylerim diken diken oldu. Arkadasım hapları kakalamak nedir ya, kullan guzelce onları

Essitalopram’ın Yan Etkileri

Alerjik reaksiyon belirtileri olan şu sıkıntılardan herhangi bir ya da birkaçına sahipseniz Essitalopram kullanımını durdurunuz ve acil yardım desteği alınız: ürtiker (kurdeşen); nefes almada zorluk; yüzde, dudaklarda, dil ya da boğazda şişkinlik.

Eğer aşağıdaki gibi yeni ya da kötüleşen belirtilere sahipseniz hemen doktorunuza başvurunuz:

• ruh halinde veya davranışlarda değişiklikler, anksiyete (endişe, kaygı), panik ataklar, uyku sorunları; düşüncesiz, alıngan, telaşlı, heyecanlı, saldırgan, agresif, huzursuz, hiperaktif (ruhsal veya fiziksel olarak) hissetme; veya intihar ve kendine zarar verme ile ilgili düşüncelere sahip olma.
Aşağıdaki durumlardan herhangi birine sahipseniz hemen doktorunuzu arayınız ve acil sağlık desteği isteyiniz:

• hızlı veya düzensiz kalp atışları, titremeler;
  • mide bulantısı, kusma, ishal, iştah kaybı;
  • güçsüzlük, halsizlik, bilinç bulanıklığı, halüsinasyonlar, nöbet;
Daha hafif yan etkiler de görülebilir, bunlar:

• uyuşukluk hali, baş dönmesi;
  • uyku problemleri (uykusuzluk);
  • hafif mide bulantısı, kabızlık;
  • kilo değişimleri;
  • seks dürtüsnde azalma, iktidarsızlık, orgazm olma zorluğu.
Bu liste görülebilecek bütün yan etkilerin eksiksiz bir listesi değildir, burada yer alanlar dışında başka yan etkiler de görülebilir. Alışılmadık ya da sıkıntı yaratan bir durumla karşılaştığınızda doktorunuza başvurunuz. Yan etkiler ile ilgili detaylı tıbbi tavsiyeler için doktorunuza danışınız.

beyninizi farklı şeylerle meşgul edin..en masrafsız en güzel terapi bence dua etmek.ötesi yok.geçen kış panik atağa bi adımım kalmış.ilaç verdi doktor.kullanmadım.dua ettim bol bol.çok şükür vesvese kalmadı

Bilmiyorum ki sanırım. Dedigim gibi uzun zamandır bunu yapmıyorum ama artık esim beni üzdüğünde kanser oldugumu falan düşünüyorum Yada hastanelik bi hastalığımın oldugunu esimin benim yüzümden boyle oldu diye ağladığını düşünüyorum icim soğuyor. Pek sağlıklı görünmüyor farkındayım :) ama
Bebekim var ölümü düşünemem :p

ben daha anne degılım Allah nasıp etsın ..sanada bebısınle uzun omur versın

Aynen
Allah bağışlasın kızını :nazar:
İnsanın ölümü düşünmesi gerektiğine inanırım zaten ben. Bikaç dakika sonrasının bile garantisi yok. İnsan kendisini ölmüş varsayınca çok tuhaf oluyor. Hemen o an zihnine geride bıraktıkların geliyor.
oyle. Olum cok garip birşey bi anlık bisey ve bir daha asla o kişiyi görememek. Bilemiyorum Allah hayırlı ölümler nasip etsin. Sanırım imanli biri olmasaydım intihara meyilli olurdum. Ama Allah'a cok şükür boyle bi istegim yok belki fe etrFimda intihar edenler olduğu icin bana bu kadar uzak geliyor.sadece düşünmek oda belki etrafımda intihar eden kişiler yüzünden aklıma kazindi

beyninizi farklı şeylerle meşgul edin..en masrafsız en güzel terapi bence dua etmek.ötesi yok.geçen kış panik atağa bi adımım kalmış.ilaç verdi doktor.kullanmadım.dua ettim bol bol.çok şükür vesvese kalmadı

haklısın..duayı bu ara bosladım

kızlar eşim gelmek üzeredir yakalamasın sımdı benım konuyu merak eder nıye benle paylaşmıon gene kankilerıne mı anlatıosun dıye takar.sizi kıskanıyorda bıraz..sizi sevıyorum gorszzz

Back
X