- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
Ama ben bu düşünceden korkmuyorum ve şöyleki isteğim dışında olmuyor hayal ediyorum yani...Mıllet oh ne guzel hava oksıjen hayat yasıyorum falan dıye dusunur bızde assam atlasam dıye mı dusunuyoruz arıza var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben bu düşünceden korkmuyorum ve şöyleki isteğim dışında olmuyor hayal ediyorum yani...Mıllet oh ne guzel hava oksıjen hayat yasıyorum falan dıye dusunur bızde assam atlasam dıye mı dusunuyoruz arıza var
Aynen aynen demek ki yalnız degilim. Balkondan düşmeyi de düşünüyorum. Hatta ben biraz daha ileri götürüp esimin gelip basımda ağladığını düşünüyorum. Hatta eer onu düşünürken esimle küssem onun vicdan azabı çektiğini hissedip biraz keyif bile alıyordum kızım olmadan once. SAnirim mutsuzlukla alakalı bilemiyorum ama kızım olunca bu düşünceler minimuma indi. Iyiki o var yasama sebebim <3
Ama ben bu düşünceden korkmuyorum ve şöyleki isteğim dışında olmuyor hayal ediyorum yani...![]()
O çok kötüymüş,ama bence burdaki yorumlara bakarak ilacını bırakma sakın.he sen bıle ısteye hayal edıyon yanı allah senıı yaaa ben ıstemeden görüomm![]()
Allah bağışlasın kızınıAynen aynen demek ki yalnız degilim. Balkondan düşmeyi de düşünüyorum. Hatta ben biraz daha ileri götürüp esimin gelip basımda ağladığını düşünüyorum. Hatta eer onu düşünürken esimle küssem onun vicdan azabı çektiğini hissedip biraz keyif bile alıyordum kızım olmadan once. SAnirim mutsuzlukla alakalı bilemiyorum ama kızım olunca bu düşünceler minimuma indi. Iyiki o var yasama sebebim <3
Bilmiyorum ki sanırım. Dedigim gibi uzun zamandır bunu yapmıyorum ama artık esim beni üzdüğünde kanser oldugumu falan düşünüyorum Yada hastanelik bi hastalığımın oldugunu esimin benim yüzümden boyle oldu diye ağladığını düşünüyorum icim soğuyor. Pek sağlıklı görünmüyor farkındayım :) amaintıkammı alıyorsun kı beynınde ona uzuntu verdıgını hayal ederek
O çok kötüymüş,ama bence burdaki yorumlara bakarak ilacını bırakma sakın.
Tüylerim diken diken oldu. Arkadasım hapları kakalamak nedir ya, kullan guzelce onlarıkızlar evde yalnız kalınca benim gözümün önüne kendimi iple asmışım tavana öyle bir görüntü geliyor gözümün önüne..ne sıkıntın var dıceksenız herkesın oldugu gıbıdır..birikimler ayrıdır özele derıne ancak bır doktor gırer heralde.. gıttım hapları kakaladı gectı..hayır yapabılecegım ıcın mı hayır suan yalnızım ve gözümün önünde bu manzara saçmalama dıyorum gülüyorum ..paylaşmak istedim.
Bilmiyorum ki sanırım. Dedigim gibi uzun zamandır bunu yapmıyorum ama artık esim beni üzdüğünde kanser oldugumu falan düşünüyorum Yada hastanelik bi hastalığımın oldugunu esimin benim yüzümden boyle oldu diye ağladığını düşünüyorum icim soğuyor. Pek sağlıklı görünmüyor farkındayım :) ama
Bebekim var ölümü düşünemem![]()
önce devlet hastanesiyle mi başlasanız acaba belki doktorla anlaşırsanız seversiniziste psikiyatr hap veriyo bende bırı benı dınlesın ıstıyorum o da psıkolog oluyor bıde pahalı oluyor
oyle. Olum cok garip birşey bi anlık bisey ve bir daha asla o kişiyi görememek. Bilemiyorum Allah hayırlı ölümler nasip etsin. Sanırım imanli biri olmasaydım intihara meyilli olurdum. Ama Allah'a cok şükür boyle bi istegim yok belki fe etrFimda intihar edenler olduğu icin bana bu kadar uzak geliyor.sadece düşünmek oda belki etrafımda intihar eden kişiler yüzünden aklıma kazindiAllah bağışlasın kızını
İnsanın ölümü düşünmesi gerektiğine inanırım zaten ben. Bikaç dakika sonrasının bile garantisi yok. İnsan kendisini ölmüş varsayınca çok tuhaf oluyor. Hemen o an zihnine geride bıraktıkların geliyor.
beyninizi farklı şeylerle meşgul edin..en masrafsız en güzel terapi bence dua etmek.ötesi yok.geçen kış panik atağa bi adımım kalmış.ilaç verdi doktor.kullanmadım.dua ettim bol bol.çok şükür vesvese kalmadı
önce devlet hastanesiyle mi başlasanız acaba belki doktorla anlaşırsanız seversiniz![]()
ya tabiki orasıda öyle ama bir yerden başlayın bence insan kendini nasıl ölü düşünür kidevlet hastanesınede kalırsak ölürüz valla ya bı randevu alıyorum 1 ay bos yer yok yemınle
ya tabiki orasıda öyle ama bir yerden başlayın bence insan kendini nasıl ölü düşünür kiay beni de güldürdünüz
![]()
gülelim bari napalım ne kadar gülsek kar valla