ne yapmaliyim

suufi

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
77
3
13
38
Herkes bebegumin hiperaktif olduğunu söylüyor.durduğu yerde durmuyor kendi basina oyalanamiyor. Daha 18;aylik nevyapmaliyom sizce ayni durumda olan varmi

Daha çok ufak , kendi başına oyun oynamaması normal bence . Istisnalar var ama genelde o yaşlarda bebekler anne bağımlısı olurlar . Anne nereye , bebek oraya .
Benim ilk çocuğum öyleydi . Şimdi 21 aylık bebeğimde aynı .

Hiperakaftiflik konusuna gelince , enerjisini atmasını sağlayacak oyunlar oynamanızı öneririm . Koşup , bedensel olarak yorulacağı oyunlar mesela .

Daha çok ufak , kendi başına oyun oynamaması normal bence . Istisnalar var ama genelde o yaşlarda bebekler anne bağımlısı olurlar . Anne nereye , bebek oraya .
Benim ilk çocuğum öyleydi . Şimdi 21 aylık bebeğimde aynı .

Hiperakaftiflik konusuna gelince , enerjisini atmasını sağlayacak oyunlar oynamanızı öneririm . Koşup , bedensel olarak yorulacağı oyunlar mesela .
Oynuyoruz canimm

464, member: 620947"]Oynuyoruz canimm[/QUOTE]
Ama bakmiyo oyuna oyuncaga

464, member: 620947"]Oynuyoruz canimm
Ama bakmiyo oyuna oyuncaga[/QUOTE]
Benim kızım 3 yaşından sonra oyuncaklarla oynamaya başladı , hiç ilgilenmezdi . Bazı çocuklar böyle . Bu nedenle oyuncaklarla değilde beraber oynayın .
Mesela evde koşturun , kalem , kağıt verin çizsin , boyasın sizle beraber . Saklambac oynamaya çalışın , parka götürme imkanınız varsa daha fazla çıkarmaya çalışabilirsiniz .
Benim aklıma kendi tecrübelerimden ötürü bunlar geldi .
Allah kolaylık versin .

Moralini duzelttiniz çok sagolun yasa.o kadar üstüme geliyoki herşey çocuğa sorunlu gözüylebakmaya baslamistimmmm.

bu gibi durumlar ilgisizlikten olabiliyor. çocuklar çok enerjiktir enerjilerini harcamak için aktivitelere ihtiyacları vardır. enerjilerini parklarda harcamaları gerekir ancak fazla parka gitmeyen enerjisini harcayamayan çocuklar o enerjiyi evde harcarlar bu seferde hiperaktif damgası yerler. beim tavsiyem günde en az 2 saat dışarıda bir aktivite yapmanız. evden çıkacak durumda değilse onunla evde beraber bişiler yapmanız gerekir

Ya herkesbisey diyo durmuyor oturmuyor oynamiyo var bunda bisey vs.artik bunlar cçok normal diyen birine o kadar ihtiyacim varki.babası bile ole

Yok ilgisizlikten değil.her saatin her dakikam onunla.hergun cikariyorum oynuyordum mac bile yapiyorum.çok alisti ilgiye.

Back
X