• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım :(

nil077

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
6
1
3
30
Kızlar benim 2 bucuk yıldır sevgilim var ama aramız gün gectikce daha kötüye gidiyor biz surekli ayrılıp barısıyoruz hep giden o ama dönende o oluyo anlam veremiyorum artık. Onceden ayni sehirdeydik ogrenciydik simdi okul bitti farkli sehirlerde oldugumuz icin iki ayda bi gorusur olduk ve isleri cok yogun oldugu fazla konusamiyoruz gun icinde 1 yada 2 kere ariyor o konusmalarda 5 dakka anca sürüyor snra hep bi bahane buluyo. ben onu cok seviyorum oda beni sevdigini soyluyor ama tam emin degilim ve en ufak bisey de olmuyo yoruldum artk tartsmaktan fln diyor ben onu sevdigim icin ayrlmamakda israr ediyorum ve bunun farknda onceden ona defalarca şans verdigim icin beni cepde goruyor ve iyice ilgisizlesti lutfen bi akıl verin bana bu cepde bilme durumunu nasl duzeltebilirim deger gormek istiyorum artk ama onunlada onsuzda olmuyor ne yapmaliyim degerimi anlamasini istiyorum :(

Bir dahaki sefer siz ayrılın, o geri dönene kadar geri adım atmayın, dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır durumu olsun, bu şekilde devam ederseniz, onun artık geri dönmediği bir zaman kurtulabileceksiniz bu sürekli ayrılıp barışma halinden. Bu durumdan da memnun değilsiniz zaten, değeriniz azalıyor mu onun gözünde bilmiyorum ama artmadığı ilişkinin gidişhatından belli; ayrılıp, üzülüp sonra hayatın onsuz da devam ediyor olduğunu görmek de bir seçenek.

Bir dahaki sefer siz ayrılın, o geri dönene kadar geri adım atmayın, dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır durumu olsun, bu şekilde devam ederseniz, onun artık geri dönmediği bir zaman kurtulabileceksiniz bu sürekli ayrılıp barışma halinden. Bu durumdan da memnun değilsiniz zaten, değeriniz azalıyor mu onun gözünde bilmiyorum ama artmadığı ilişkinin gidişhatından belli; ayrılıp, üzülüp sonra hayatın onsuz da devam ediyor olduğunu görmek de bir seçenek.
Yani oda bi secenek tabiki degerim ona kalsa azalmiyor hep ayni seviyorum flnlar ama seven insan önemser merak eder arar msj atar ama bu hep bi bahane isim var yorgunum hastayim faln gbi bahaneler ben aramasam aramaz msj atmaz ve bu dyrymdada kendimi salak yerine koymus gibi hissediyorum seviyomuyum artk bilimiyorum ama sevgi degilde alışkanlık sanırım benim ki :KK43:

Yani oda bi secenek tabiki degerim ona kalsa azalmiyor hep ayni seviyorum flnlar ama seven insan önemser merak eder arar msj atar ama bu hep bi bahane isim var yorgunum hastayim faln gbi bahaneler ben aramasam aramaz msj atmaz ve bu dyrymdada kendimi salak yerine koymus gibi hissediyorum seviyomuyum artk bilimiyorum ama sevgi degilde alışkanlık sanırım benim ki :KK43:

Uzaktan ilişki yürütmek zor ama alışkanlık olup olmadığını anlamanın tek yolu da ayrı kalmak. Bu kadar ayrılıp/barışınca o da ilişkinin normallerinden biri oluyor ne yazık ki :( Onun zamanı çok yoğun ve sizinki boş ise de sorun olabilir, kendinize kendiniz isteyerek ayırdığınız vaktiniz olduğu halde sadece günlük aramalarının kısalığından şikayet ediyorsanız, biraz daha ılımlı yaklaşabilirsiniz belki seven insan arar, mesaj yollar da eskiden olduğu gibi bunun için yeterli imkan yok sonuçta. Her seferinde benzer sebepten çıkan kavgalar da en iyi ilişkiyi bile zayıflatır.

:KK48:
Kızlar benim 2 bucuk yıldır sevgilim var ama aramız gün gectikce daha kötüye gidiyor biz surekli ayrılıp barısıyoruz hep giden o ama dönende o oluyo anlam veremiyorum artık. Onceden ayni sehirdeydik ogrenciydik simdi okul bitti farkli sehirlerde oldugumuz icin iki ayda bi gorusur olduk ve isleri cok yogun oldugu fazla konusamiyoruz gun icinde 1 yada 2 kere ariyor o konusmalarda 5 dakka anca sürüyor snra hep bi bahane buluyo. ben onu cok seviyorum oda beni sevdigini soyluyor ama tam emin degilim ve en ufak bisey de olmuyo yoruldum artk tartsmaktan fln diyor ben onu sevdigim icin ayrlmamakda israr ediyorum ve bunun farknda onceden ona defalarca şans verdigim icin beni cepde goruyor ve iyice ilgisizlesti lutfen bi akıl verin bana bu cepde bilme durumunu nasl duzeltebilirim deger gormek istiyorum artk ama onunlada onsuzda olmuyor ne yapmaliyim degerimi anlamasini istiyorum :KK43:
BİR KERE DE SEN TERS TEP, FARKLI TEPKİLER VER. CİNSİYETİ KIZ OLAN SENSİN TRİP ATMAK ONDAN ÖNCE SENİN HAKKIN:KK70:

kacan kovalanır cnm. ayrılırsanız sayet sakın pesınden gıtme bak nası tıpıs tıpıs gelıor

ipleri bir kere kaptırdınız mı geri almak kolay olmuyor..
ne kadar zorlarsanız zorlayın,ekstrem şeyler yaşanması lazım ki bazı şeyler kafalara dank etsin...

siz alttan almaya alıştınız, o üste çıkmaya alıştı...
iki gün siz trip atsanız bile, üçüncü gün yaa yeter bu kadar der yelkenleri suya indirirsiniz..
ve sevgilinizin gönlünü almaya başlarsınız...

bilmem yanılıyor muyum ?

Bizim rahmetli de bu hastalıktan öldü gibi olacak ama benim sevgili olan sinif arkadaşlarım da okul bitince bu şekilde ayrılıp ayrılıp baristilar sonunda kiz dayanamadi bıraktı. Kimi insan yaninda gözünün önünde olmayınca ilişki yasamayi beceremiyor malesef.

Bu ayrılıklar sizi de çok yıpratir böyle olmayacak deyip riski göze almalısınız. Isin sonunda temelli de ayrilabilirsiniz

Kızlar benim 2 bucuk yıldır sevgilim var ama aramız gün gectikce daha kötüye gidiyor biz surekli ayrılıp barısıyoruz hep giden o ama dönende o oluyo anlam veremiyorum artık. Onceden ayni sehirdeydik ogrenciydik simdi okul bitti farkli sehirlerde oldugumuz icin iki ayda bi gorusur olduk ve isleri cok yogun oldugu fazla konusamiyoruz gun icinde 1 yada 2 kere ariyor o konusmalarda 5 dakka anca sürüyor snra hep bi bahane buluyo. ben onu cok seviyorum oda beni sevdigini soyluyor ama tam emin degilim ve en ufak bisey de olmuyo yoruldum artk tartsmaktan fln diyor ben onu sevdigim icin ayrlmamakda israr ediyorum ve bunun farknda onceden ona defalarca şans verdigim icin beni cepde goruyor ve iyice ilgisizlesti lutfen bi akıl verin bana bu cepde bilme durumunu nasl duzeltebilirim deger gormek istiyorum artk ama onunlada onsuzda olmuyor ne yapmaliyim degerimi anlamasini istiyorum :KK43:
ee biliyorsun işte seni cepte gördüğünü. napman gerektiğini bildiğini umuyorum.

Kendin diyosun, seni cepte goruyor diye, ozaman resti cek.
umursama.
Takma.

ee biliyorsun işte seni cepte gördüğünü. napman gerektiğini bildiğini umuyorum.
Napmam gerektigini bilmiyorum ona cok alistim o yokken kendimi cok boslukta saniyorum. Bazen tamam bitsin flan diyorum oda pki diyor snra ben onsuzlugu dusununce yapamiyorum tekrar aramaya msj atmaya basliyorum . Ne onunla nede onsuz yapabiliyorum yani ckmaz sokak gibi :(

İliskinizde heyecan bitmis olabilir bu yuzdende ayrilip barisiyor olabilir. Ben ayrilamam diyorsan o ayrildiginda cevap verme tamam bile deme. Zor ama iradene sahip ol. Ama fikrim senin ayrilman. Cunku belki sen ayrilirsan gurur yapip o mesaj atmadan atmazsin. Baska turlu ipleri eline alamazsin

Bu boyle devam ederse ayrilirsiniz uzun suredir ayrildiginizdan haberin bile olmaz. Adam senden sogumaya calisiyorda olabilir sonra tamamen bitirecek olabilir. Lacka olmus bu olmaz

Napmam gerektigini bilmiyorum ona cok alistim o yokken kendimi cok boslukta saniyorum. Bazen tamam bitsin flan diyorum oda pki diyor snra ben onsuzlugu dusununce yapamiyorum tekrar aramaya msj atmaya basliyorum . Ne onunla nede onsuz yapabiliyorum yani ckmaz sokak gibi :KK43:
hayır, tam tersine ya onunla ya onsuz olabileceğin bi durum bu. seviyorsun ve onunla olmak istiyorsun fakat tek sorun onun ilgisizliği değil mi? aslında ortada karışık hiçbişiy yok, işleri zorlaştıran kişi o. bir insan birini ya sever ya da sevmez. sorgulama vakti geldi. seni sevip sevmediğini öğrenmen gerek.

Ya b
hayır, tam tersine ya onunla ya onsuz olabileceğin bi durum bu. seviyorsun ve onunla olmak istiyorsun fakat tek sorun onun ilgisizliği değil mi? aslında ortada karışık hiçbişiy yok, işleri zorlaştıran kişi o. bir insan birini ya sever ya da sevmez. sorgulama vakti geldi. seni sevip sevmediğini öğrenmen gerek.
Ben ona soruyorum sevmiyosan syle ikimizde yolumuza bakalim ama o konusmuyo bu konulari oyle dusunuyosun bitti dyip gidiyor ayrilcagi zamanda msj la ayriliyo snra arasmda msj atsamda cvp vermiyo aradan bir iki ay gecnce kendi kndine tekrar donuyor yani dengesz bi insan aslnda bizim tek sorunumuz konusamamak yani duygularini belli edemiyor herseyi icinde yasiyor bense tam tersi aklima gelen herseyi pat dye soyluyorum onu sevdgimden o kadar eminki kafasina estigi gbi davraniyor bu durumu degstrmek istiyorum benm yasadklarimi oda yasasin istiyorum ama olmuyo yapamiyorun duygularimin esiri oldum artk mantkli olunca yanls yaptigimin farkndayim aslnda ama iradesiz bi insanim sanirim

Bence evliliği dusunuyorsaniz ciddi adimlar atin.Okul bitmiş işiniz de varsa neyi bekliyorsunuz? Benim fikrim bu tabi

Back
X