ne yapmalıyım?

senooo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
457
544
123
kızlar 1.5 senelik iliskim var cok zorluklar atlattik ayrıldık barıştık çok fazla ayrı kaldığımız söylenemez en fazla 1 hafta ne olursa olsun hep bir araya geliyoruz kader gibi hani derler ya sonunda kavusmak varsa hichir sey engel olamaz diye oyle iste her neyse şuan yeniden ilişkiye başlamış gibiyiz aramız iyi ve degerimi anladı beni kaybetmekten korkuyo sonunda her şey iyi güzel ama ailesine pek sıcak bakmıyorum onlar da bana aynı şekilde yaşımiz daha kucuk fakat bu zamanlarda alınan kararlar önemlidir gelecek planlarimiz var çünkü yasimizdan daha olgunuz ailesi yüzünden vazgecmeli miyim yoksa o da beni çok seviyo bende onu diye devam edip vazgecmemeli miyim?

neden ailesine sıcak bakmıyorsun

Aile size neden sıcak bakmıyor ? ve de siz onlara niçin sıcak bakmıyorsunuz ?

Aile size neden sıcak bakmıyor ? ve de siz onlara niçin sıcak bakmıyorsunuz ?
ilk başlarda ben hepsini seviyodum sonra aile içinde kavgalar oldu benim hakkımda kötü bi şey söyledi ablası ağır bi şeydi sonra sevgilim ablasıyla kavga etti bu söylediği soz yuzunden ablalari beni ve sevgilimi wappta engelledi falan sonra hep birbirimizden nefret ettik işte

benden yaşça büyükler ama yaptıklarını küçük kardeşim yapmaz

beni pek sevmiyolar o yüzden ve ablalari cirkef hepsiyle iyi gecinmeye çalıştım sinir olmama rağmen ama onlar hakkımda ileri geri konuşmuşlar falan

alla alla neden seni sevmiyorlar ki, neye dayanarak yani sevmiyorlar,sen iyi geçinmeye çalıştığın halde,ama aileler önemli bunu bil canım.yaşlarınız küçükmüş,ileride daha büyük sorunlar çıkabilir, yaşınız küçük olduğu halde evlenmekte ısrar ediyorsanız ve ailesi bunu biliyorsa belki o yüzden sorun çıkarıyorlardır, gerçi siz şuan için düşünmüyorsunuz anladığım kadarıyla,ama iyi ölç tart düşün cnm

ya ben mesela muhabbet kurmaya calisiyodum aramız sıkı olsun diye sevgilime çok konusuyo demişler anlamıyorum bu insanları cevap vermesem ayrı dert konussam ayrı dert bende onları engelledim ufak bi olay olmuştu 23 yaşındaki ablası geldi bana yine o çocuğu kandirip baristiysan seni okula gelip rezil ederim dus yakamizdan artiiiik diye mesaj attı insan biraz olgun olur ya bu nasıl bi cirkeflik bende tamamen sogudum öyle şeyler yazınca

ooo baya yüz göz olmuşsunuz siz,dediğin gibi ailesi biraz fena yapıda insanlarmış, yani onlarla muhatap olmucaksın ama ileride ciddi bir şeyler gelişeceği zaman gene muhatap olucaksın, zaten yaşlarınız küçük şuan için seviyorsun,ilerde nolur belli olmaz, ama hemen nişan falan yapayım deme, zamanla daha iyi karar vericeksin, hem ilerde erkek arkadaşın değişebilir iş ciddiye binince,kk'da çok okuyoruz sonradan sahip çıkmamalar falan, o yüzden yinede temkinli ol çünkü aileyi yabana atma,erkekler ailelerini önemsemez gözükürler ama çok önemserler, o yüzden daha ciddiyete girmen için çok erken zaten yaşlarınızda küçükmüş

aynen öyle bende birkaç gündür hep bunu düşünüyorum mesela bugün konuşurken seni sevmeyen ölsün falan dedi ablalarin olucek o zaman dedim o da olsunler boşver dedi ya aslında ailesini pek sevmiyo çünkü hep her şeyine karisiyolar ve bana davrandiklari gibi sevgilime de öyle davraniyolar çok nadir aralarinin iyi olduğu zamanlar aile içerisinde bağlılık yok yani öyle diyim sevgilim daha çok çevresiyle yakın ailesiyle pek zaman gecirmiyo sürekli telefonu alınıyo falan filan bu da onun nefretini daha da arttiriyo

cnm erkekler değişir bunu sakın unutma ve yaşlarınız küçük,erkekler karakter olarak geç olgunlaşır,onun şuan nasıl davrandığına bakma sakın, kendi ablasına da ne kadar kötü olursa olsun ölsün boşver demeside yanlış tabi, sende daha küçüksün,seninde değişicek isteklerin beklentilerin zamanla,o yüzden şimdiden ciddi kararlar vermeyin cnm

İyide siz daha ortada resmi birşey yokken yüzgöz olmuşsunuz ..
Ailede tatsızlık varsa mutsuzluklar kaçınılmaz maalesef

o zamana kadar ölürler belki... off sinirlerim bozuldu yaa

23 yaşında erkek kardeşim var tanımam etmem kız arkadaşlarını ne gereği var ayrıl barış belki 20 tane kız arkadaşı olacak belki ne zaman evleniyorum diye çıkar meydana işte o zaman biz devreye gireriz

ablası 23 yaşında kendisi kaç yaşında ergenliğin doruğunda muhtemelen o yaşlarda aile basar insanı ölsünler gebersinler demek kolay gelir ama burun yüzden kesilmez bunu unutma

ablası 23 yaşında kendisi kaç yaşında ergenliğin doruğunda muhtemelen o yaşlarda aile basar insanı ölsünler gebersinler demek kolay gelir ama burun yüzden kesilmez bunu unutma
çok doğru bende akışına bıraktım yani zamana da diyebiliriz her şey yerine oturur zamanla şimdi böyle şeyleri dert etmek istemiyorum çünkü düşündükçe yani aklıma geldikçe mutlulugum dagiliyo üstelik bayagidir bu kadar mutlu olmamisken

Yaşınızdan olgun olsanız olsanız ne kadar olgun olabilirsiniz? Olgun yaşta olsan şu an şunları düşünüyor olmazdın.Bir insanı seviyorsun ailesini sevmiyorsun diye bırakmayı düşünüyorsan,henüz hayata karşı pişmemişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…