• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım?

Yaşınızdan olgun olsanız olsanız ne kadar olgun olabilirsiniz? Olgun yaşta olsan şu an şunları düşünüyor olmazdın.Bir insanı seviyorsun ailesini sevmiyorsun diye bırakmayı düşünüyorsan,henüz hayata karşı pişmemişsin.
bırakmayı tabiki düşünmüyorum çevrem bu konuda beni çok dolduruyo ona bu konuyu acsam kesinlikle üzülür yani sevmedigimi düşünür bu yüzden acamadim bende sizlerden fikir almak istedim ve gerçekten teşekkür ederim kendimi şuan iyi hissettim çünkü hiç bırakmak istemiyorum ama çevrem aklımı çok dolduruyo:110:

bırakmayı tabiki düşünmüyorum çevrem bu konuda beni çok dolduruyo ona bu konuyu acsam kesinlikle üzülür yani sevmedigimi düşünür bu yüzden acamadim bende sizlerden fikir almak istedim ve gerçekten teşekkür ederim kendimi şuan iyi hissettim çünkü hiç bırakmak istemiyorum ama çevrem aklımı çok dolduruyo:110:
İlişkiyi 2 kişi yaşar.Çevre değil.Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama çocuğun aile ilişkilerine karışmamalısın.Aileyle şimdiden görüşnmek onalra kendini sevdirmek gibi bir mecburiyetin yok.Yaşından dolayı böyle davranmayı uygun görüyorsun.Sevgilin 20 li yaşlarının başındaysa ailesiyle zıtlaşma,problem yaşama durumları normaldirçHatta o yaşlarda insan sevilmediğini,ailesinden nefret ettiğini düşünür.Yoksa kardeşlerinden ana babasından daha çok kim sevebilir.Tabiki aile bazı şeylerde karışacak yönlendirecek.Ama ilişki anlamında kimseye söz söyletmek istemiyorsanız,ilişkinizi kimseyle paylaşmayıp,kimseylede muhatap olmamanız gerekiyor.

İlişkiyi 2 kişi yaşar.Çevre değil.Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama çocuğun aile ilişkilerine karışmamalısın.Aileyle şimdiden görüşnmek onalra kendini sevdirmek gibi bir mecburiyetin yok.Yaşından dolayı böyle davranmayı uygun görüyorsun.Sevgilin 20 li yaşlarının başındaysa ailesiyle zıtlaşma,problem yaşama durumları normaldirçHatta o yaşlarda insan sevilmediğini,ailesinden nefret ettiğini düşünür.Yoksa kardeşlerinden ana babasından daha çok kim sevebilir.Tabiki aile bazı şeylerde karışacak yönlendirecek.Ama ilişki anlamında kimseye söz söyletmek istemiyorsanız,ilişkinizi kimseyle paylaşmayıp,kimseylede muhatap olmamanız gerekiyor.
çok haklısın çok teşekkür ederim iyi hissettim:KK73::oops:

Konu sahibi "2 Temmuz 1999 (Yaş: 15)" konusunda ciddi ise, yorumum şudur ki; ne kadar olgun olursanız olun, bu tarz kararlar için acele etmeyin.

Yas en fazla 17, degil mi?
nasil mutlu olmussundur ablalarim ölsün o zaman dediginde sen.
Acik konusmak gerekirse kardesimin 17 yaşındaki sevgilisi aile islerimize karisip koca delisi gibi davransa ben de ondam nefret ederdim.
herkes bi yaşıni, yerini bilsin önce.
Yaslarinizdan ne kadar olgun olduğunuz burdan bakınca cok net gorulebiliyor ayrica:KK45:

Yas en fazla 17, degil mi?
nasil mutlu olmussundur ablalarim ölsün o zaman dediginde sen.
Acik konusmak gerekirse kardesimin 17 yaşındaki sevgilisi aile islerimize karisip koca delisi gibi davransa ben de ondam nefret ederdim.
herkes bi yaşıni, yerini bilsin önce.
Yaslarinizdan ne kadar olgun olduğunuz burdan bakınca cok net gorulebiliyor ayrica:KK45:
ben aile islerine hic karismadim ki alakam bile yoktu sevgilimin bi sorunu oldu benden bildiler onu kullandigimi falan dusunduler kisacasi iliskimize karışan onlar ben onların aile işlerine hiç karismadim sevgilim anlatmadigi sürece hiçbir şeyle alakam olmadı bile

15 yaşındasın,sevdiğin kişinin ailesiyle niye tanıştın ve yüz göz oldun ki. Ne bu acele?

Back
X