ne yapmalıyım

orası sadece senin deil abisininde evi..önemli olan bunu alışkanlık haline getirmemesi..belki oda kızdındı ama sonra abisinin eşisin diye aramaya başlamıştır..mesafeli ol ama bence ama gelmek istersede reddetme..

alışkanlık haline getircek tipler.aile yapısı çok farklı insanlar.belki iyi niyetli aradı ama arama zamanından dolayı bana yaklaşımı inandırıcı gelmiyor.kullanma var gibi sanki..

alışkanlık haline getircek tipler.aile yapısı çok farklı insanlar.belki iyi niyetli aradı ama arama zamanından dolayı bana yaklaşımı inandırıcı gelmiyor.kullanma var gibi sanki..
sende öyle bir davranki hem iyi olduğunu hemde çıkarı anladığını anlasın..küçük nasılsa laf arasında şakayla karışık işin düşmeyince aramazsın falan de..

abisinin evi sonuçta bugün gelmezse yarın öbür gün illaki gelecek,buna engel olamazsınız.

alışkanlık haline gelse ne olur anlamıyorum..kardeşi tatilllerde yanına gelir 3-5 gün aklıp döner ne var bunda..
sizdne izin alınmasına gerk yok ki...
vallahi eskiden aklıma gelmezdi böyle işler..kk da okudum ilk defa bunları..ben ablamın yanına gittim yıllarca tatillerde,hatta onların yaşadığı şehre taşındım evim yoktu,1 sene yanlarında yaşadım..çok şükür sorun olmadı aramazda...eniştem de beni kardeşinden ayırmadı sağolsun..
kullanılmak ne demek ayrıca...öyle düşünse bile ne sıkıntısı olsun..takmayın kafanıza bunları..eşimin kardeşi gelcek yanımıza b,raz kalıp dönecek diye düşünün..kendinizi dolduruyorsunuz vallahi...beni kullanmak istiyor falan diye...

Ben yerinde olsam o kadar güzel agirlardimki yaptıklarından utanirlardi sen ona ablalik yap sonuçta seninde kardeşin sayılır baktın gördün yine uyuzluk yapıyor yine mesafeyi koyarsin

niyetim engel olmak değil sadece çıkarlarına göre hareket etmelerinden dolayı rahatsız oldum.

sizi eleştirmek anlamaında söylemedim beni yanlış anlamayın.onlardan hoşlanmaya bilirsiniz ama sonuçta kardeşi ve illakide gelmek isteceklerdir.

Ön yargılı olduğunuzu düşünüyorum.
Kız daha gelmek istiyorum demeden siz size geleceğine emin olmuşsunuz.
Beş parmağın beşi bir olmuyor. Düğün zamanı kiminle ne sorun yaşadınız bilmiyorum ancak nasıl evlenirken ben bu aile ile sorun yaşadım o zaman kesin kocamda onlar gibidir diyip ön yargıda bulunmadıysanız.
Görümceniz içinde aynı şekilde davranın.. Kazançlı çıkan siz olursunuz. He baktınız dediğiniz gibi o zaman mesafenizi korursunuz.

Ya tabiki eskiden sizi zor durumda birakmislarsa bu sizin şu anki davranışınızı biraz hakli cikartir. Ama yine ileride haksiz olan siz olursunuz diyim. Gozlemledigim kadariyla bu devirde hakli olan herkesle iyi geçinen kimseyle görünürde bir derdi tasası sorunu olmayan kişi oluyor. Misal siz bugun cagirmadiniz üstü kapali terslediniz isimiz var ev musait degil vs dediniz, sizce eşinizin bizzat kardeşi olan bi insan bunu esinize belli etmeyecek mi yarin bi gün görüşünce üstü kapali soyler, esiniz sinirlenir olan yine size olur. Benim abimin karısı beni evine istemese gercekten söylerdim bunu, bunca yıllık kardes yani.
Oysa siz simdi onu çağırıp gayet normal davransaniz öyle hiçbir sorun yok hersey iyiymiş gibi yapsaniz bu sizin yarariniza olacaktir.

düğünde ne oldu bilmiyoruz tabi. ama anne babası ile arada görüşüp te görümce ile görüşmüyorsanız ortalığı görümce karıştırmış mı oluyor?
eğer görümce çok affedilemez bir şey yaptıysa tamam da yer, takı, eşya bilmem ne diye triplenip te görümceye çatıyorsanız olmaz.
davet etmeyin ama gelirse de kovamazsınız, yavaş yavaş belki düzelir durumlar. kindar olmayın bence bu kadar 5 ayda bu duruma geldiyseniz, ömür geçmez. kin sizi yıpratır.

bende sadece davet ediyim mi konusunda danışıyorum bende yoksa çıkıpta ben geliyorum dese gelme demem.evime gelince de güler yüzle ağırlarım tabiki.karşısında olanlardan sonra eski gelinleri var sanıyo hala belki de.daha nişanlıyken evimde 1 hafta boyunca ağırlamış insanım.

Evet davet et,sonuçta Abi'sinin de evi bugün olmazsa bile mutlaka gelecek belkide sizden davet bekliyor hiç 5.5 ay içinde evinize davet ettiniz mi yemeğe mesela bizde davet edilir yemeğe anne-baba kardeşler falan.

Hangimizin gorumcesi kv samimiki.bosver sen eşin için yap

Evet davet et,sonuçta Abi'sinin de evi bugün olmazsa bile mutlaka gelecek belkide sizden davet bekliyor hiç 5.5 ay içinde evinize davet ettiniz mi yemeğe mesela bizde davet edilir yemeğe anne-baba kardeşler falan.

bizde de vardır.13 saatlik mesafede oturuyoruz öyle bişi mümkün olmuyor

umarım benim gelinler de benim için böyle düşünmüyorlardır.
iyisi de yaşanıyor, gerginliği de ama birbirimizin evine girer çıkarır yatılı hem de.
tedirgin oldum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…