ne yapmaliyim :(

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
4.895
4.441
Merhaba arkadaslar benim derdim esimin yegeni,yaşıtiz onla ve beni kiskandigindan eminim yaptigi hareketlerinden bariz belli.(esimle biz evlenmeden bunla cok yakinmis dayisiyla herseyini paylasirmis falan,biz evlenip sehir degistirince esimle eskisi gibi kalamadilar,simdi bi daha esimin memleketine tasindik ) bu surekli evlendigim gunden beri kaynanamin sormadigini bana sorar arkamdan konusur.
Neyse biz ev aldik, kimsenin duymasini istemedik,esimin abileri ailede baska buyukleri vs ev sahibi degil daha,nazar olur diye :) bu yegeni bi yerden duymus (sozde esimin is yerinden biriyle arkadas ondan duymus,bu kisi kim bilmiyoruz) Duydugunu gidip butun ailede aanlatiyor,bizim gizli gizli ev aldigimizi aileden neden sakladigimizi falan laf cikariyor,simdi sizce arayip hesap sormali miyim ne ugrasiyosun bizle diye,yoksa kendi Haline mi birakayim yine :KK43: cok fena bi tip (esim evlenirken kimse yardimci olmamisken gecen gun esime kucuk dayim evlenirse ne alican.dedi,esimde niye deyince oda 22 gr bilezik al söz bak bnde 24 gr alcam dedi,ben ogrenciyim 4.sinifim anasinif ogretmeni olucam ins,gordugu her firsatta kpss var sevinme bitirecegine diyor,kendisi lise mezunu...bu ve buna benzer sekilde surekli bizle ugrasir.)

Son düzenleyen: Moderatör:
bence hiç bulaşmayın. siz açıp bir laf ederseniz onunla ilgilide laf çıkarır ve kendisini haklı çıkaracak şekilde herkese anlatır yine siz suçlu çıkarsınız. çirkefe bulaşılmaz

Hic umursamayin. Savasmak icin firsat vermiş olursunuz eline. Konuşacaksa eşiniz konuşsun bence. Siz arada kalmayın. Diger konularda da takmayin bence. Çekemiyor sizi belli. Okul oncesi ogretmenleri kpss de zorlanmiyor. Kendisi lise mezunu olduğu icin bilmiyor laf yapiyor kendince. 75 puanla atandı benim arkadasim bu sene. Siz gülün gecin kafaniza bile takmayin.

bence burada ayarı vermesi gereken kesinlikle eşiniz.oturun eşinizle konuşun.ben ararsam ço kötü kalbini kıracağım onun,muhattap olmak istemiyorum sen çek kulağını azıcık bir dayı olarak diyin.karışırsanız sizin üzerinize kalır her şey ne de olsa el kızı diyecekler...

kendi haline bırakmayın, eşiniz mutlaka konuşsun. bu insanlar ne kadar rahat ya çok şaşırıyorum böyle konuları okuyunca. hiç mi çekinmezler hiç mi hadlerini bilmezler...

Bence kendi haline birakmayin. Biz bu insanları çekmek zorunda miyiz ya? Ooh o gitsin fesatliği fitneliği rahat rahaat yapsın siz onun adina utanip bir sey diyemeyin! Yok öyle!

Hiç bulaşma filan diyen arkadaşlara bu yuzden katilamiyorum, edepsiz insanların hakkından susarak gelinmediğini-gelinemeyeceğini acı acı öğrendim ben.

kesinlikle eşiniz uyarmali onu. Ki bir daha yapamasin.
Zaten eşinizin ailesi, ona laf düşer

X