Ne yapmalıyım

ebru salan

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
101
31
18
36
Mrb arkadaşlar,ben 1 yıllık evliyim.Eşim biraz rahatsızlandı diye kaynanamlardaym.Kaynanamla çok iyi anlaşmayız zaten,kadın kafasında kuruyor ,herşeyi değiştiriyor,iftira attı kaç kere.Neye inanmak istiyorsa ,ona inanıyor yani...Annemle araları iyi değil eşime baskı yapıyor oraya gidersen ,beni unut diye..Eşimde tamam gitmeyeceğim diyor.Annemi yanımda kötülemeye çalışıyor.Gelelim eşime ,eşim annesinin evindeyken bana hiç ilgi ,alaka yok.Benim söylediğim hiçbişeyin önemi yok.Kız kardeşinin yanında sinirlenip bana küfür etti.Geçen gün evlilik yıldönümümüzde ailesini de çağırıyor ,gelin diye...Ailesi gelmedi ,bi surat bi surat benle başbaşa gezmek istemiyor.Yüzü gülmüyor ailesi yokken...Artık ne yapıcam bilmiyorum ,böyle hayat geçermi...Akıl verin lütfen..

daha bir yilda bu ne yaa anlamiyorum madem ailesiyle vakit gecirmeyi seviyor neden evlenmis otursaymis ailesi ile....ayrica kv neden annenle gorusmesini istemiyor esinin?? sen kv gidiyorsun ya esin de senin annenin yanina gitmeli yok oyle hep bana hep bana...

cozume gelince sende agirligini koy bu iliskide yani artik bi aile oldugunuzu hatirlat esine....

ayrica kufur ne yaaaa insan esine nasil kufur eder hangi mantiklaaa hangi beyinleeee.....tovbe yarabbimm

Valla çok tasvip etmediğim ama bazen yerine cuk oturan bir el hareketi var...
Çek hareketi git!

ya bu kadınlar bu erkekleri nasıl bu kadar ana kuzusu olucak şekilde yetiştirmeyi başarıyorlar hayret ediyorum doğrusu..
annemden şüphe edesim geliyor okudukça..
evlenmiş barklanmış koca koca adamların üzerinde hala nasıl bu kadar otorite kurabiliyorlar.. bu adamların hiçmi akıl fikirleri beyinleri yok.. bir değil iki değil bir sürü erkek

böyle sessiz kalmaya devam ederseniz daha beterlerini yaşamaya hazır olun.benimde bir ailem var ağaç kovuğundan çıkmadım diyin eşinize.yetmezse annesine de aynısını söyleyin.artık susan değil cevabını veren gelinler daha değerli ,bilginize.

ismini okur okumaz anladim, esin ve ailesi meselesi oldugunu.. senin evliliginin basi, benim bosanmama denk gelmisti, epey yazismistik konunda..
evi bile terketmistin, esin ondan da mi bsy anlamadi? ne demek evlilik yildonumunde ailesini istemek? ayrica bu insanlarda iftira, hakaret de var, hem seviye dusuk hem de tehlikeliler bence.. sen bu adamin sana aile, eş olabilecegine inaniyo musun?

boyle aileleri anlayamazsin, gelinin ailesine karsi aldiklari tavrin tek sebebi kendi kompleksleri ve cirkin karakterleridir.. kendini de parcalasan ne anlarsin ne anlatirsin.. bir de o kompleksli ananin agzindan cikmayan bi oglu varsa, sen seyret senligi..

Ya Bu anamköylü erkekler ne kadar sevimsiz,iticiler böyle arkadaş,yahu madem öyle evlenme ananla dantel ör,altın günlerine git...Allahtan eşim böyle değil oyy...

Evet bayağı yazılmıştır. Bilmiyorum gerçekten artık ne kadar devam edebilirim diye...Eşimin annesinin her dediğini yapması ,beni çok bunalttı.Kaynanamla annem iyiyse herşey iyi,kötüye herşey kötü...Kaynanam siz beni tutmadığınız için annesine karşı,annesi beni takmıyor diyor.Böyle birşey varmı yaaa...Bu aile problemlerinden bıktım artık..Ne yapıcam hiç bilmiyorum bazen yine çekip gidesim,herşeyi arkamda bırakmak geliyo...

ailesini seven insan baska, aileci insan baska.. cok zor boyle asagilik kompleksli, surekli sorun ureten insanlarla.. duzelir diye cocuk filan olsun deme lutfen..

Herkese çok teşekkür ederim.Bilmiyorum ,ben bir kere evi terkettim.Ağzıma geleni saydığım zamanlarda oldu.Ama öyle insanlar ki lafı döndürüp ,seni alt üst ediyorlar.Biriyle birşey olsa,hepsi birleşip sana tepki koyuyor.Çok yalnız hissediyorum kendimi...Ailem bilse böyle yaptıklarını ,gelir alırlar biliyorum.Ama çekip gitmek istediğim çok zaman oluyor...

Böyle yapcaksa bu adam seninle neden evlenmişki ya. Sen sessiz mi kalıyosun bunlar olurken? Ağzına et terk et evide yada onu kov. Aklı başına gelsin delimidir nedir kocaya bak aileye bak ya

sana ilk tavsiyem cocuk plani yapmamandi taa o zaman da..
Yok çocuk istemiyorum ,yapmadım.Eşimde ritm bozukluğu oldu ,ailesi biz bakacağız, burada daha iyi doktor var diye getirdiler.Oofff offf evime gitmek istiyorum ama onlar da gelecekmiş.Sanki sakat gibi davranıyorlar.Araba sürmemeliymiş,falan filan bunalım iyice...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…