ne yapmalıyım...

ftmkzy

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
18
6
6
32
Arkadaşlar herkese mrb zamanını ayırıp okuyup cevap yazmak isteyen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler. ..benim derdim ablam yani onu çok seviyorum ama fazla anlayissiz ben uzağa evlendim ablm henüz evime gelmedi düğünden sonra eşimle de arası iyi değil eşim gelsin istemiyo en azından şuanda düğün sırasında olur olmaz konuştu ablm eşim Özür dilemesini bekliyor ablamda yapmıyor neyse yani anlayacağınız eşim istemiyosuşuanda Söylüyorum da ablama ama neyse esas konum ablm bir sürü sorunlar yaşadı bi kaç aydır bunaldi ben onu Anlıyorum da keşke oda beni anlasa kendi kendine sana gelicem dedi bende eşimin istemediğini söyledim bağırdı bir sürü laflar saydı kapadı teli üstüne mesaj atmış senin ablan yok diye engellemiş numaramı Kahroldum sabahtan beri Ağlıyorum üstelik hamileyim Napim nasıl davranayim bilemedim annemi aradım aranıza giremem falan dedi off

merhaba..Ablanızın sorunları var ve siz eşim istemiyor mu gelmeni dediniz?Pardon ama kocanız herdk evdemi ?Evimi takip ediyor kim geliyor,gidiyor diye?Ayrıca her düğünde mutlaka sorun çıkar..Baştan bukadar ipleri kaptırırsanız yarın öbür gün ailenizi de istemez eşiniz.Tabiki eşinize sırt dönün,istemedği seyleri yapın demiyorm ama kadın olarak ikna edebilirsiniz eşinizi.Tatlı dille.Ablanız haklı engellemekte,duygusal zamanlarıysa en yakınını arıyor etrafında insan..İnşallah düzelir hersy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…