- 10 Eylül 2015
- 88
- 37
- 88
Merhaba Arkadaşlar ben eşimle iki sene önce kaçarak evlendim.ESİM ailenin tek erkek çocugu. Ailesiyle yasamaya basladık DUBLEX evin teras katını sizin olsun dediler,aslında biz öyle istedik kaçtığımız zaman APARTMAN inşaatıyla uğasıyordu kayınpederim eşimle terasta oturalım dedik.insaat bıttıkten sonra evi görmeye gittiğimizde eğimli olduğunu görüp begenmedik ama laf agızdan cıkmıştı birsey demedik.Neyse DÜĞÜN oldu kendi takı paramızla alabildiğimiz kadar esya aldık evimize evlendıkten 6 ay sonra ama hep k.v beraberdık.ESİM 1 buçuk yıl Dukkan işletti.ama AİLESİ sürekli fatura geldi para ALIŞVERİŞ için para diyerek surekli dukkan gelirini aldılar.Biz sadece eşimle dışarı çıktığımz zamanlar harcama yapıyorduk.DUKKAN parasından tek bir esya alamadık.DUKKAN da işler kötü gidince dukkanı devrettik ve yazlığımıza tasındık eşimle orda yaklasık 6 ay kaldık.iş hayatı düzene girmediğinden dolayı tekrar buraya döndük.tasındık dıye evı kiraya vermiştik; şimdi mecbur kayınvalıdemın evindeyız ve şuan 34 haftalık hamileyim eşim iş arıyor ben k.v yasamak istemıyorum.. suana kadar hep dipdibe yasadık suan yazlıktalar.BEBEĞİMİZ olucak tek bir corap bile yok. ne yapmalıyım suana kadar hep sabrettim ama cocugumuz olucagı için aynı evde kesınlıkle kalmak istemiyorum..