• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NE YAPMALIYIM?

Evliliğin baştan beri sıkıntılıymış çocuk için neden acele ediyorsunuz. Daha kendinizi geçindirecek para kazanamazken. Burda en önemli sorun kv ile oturmaktan ziyade eşinin işsiz olması
Bebeği esım çok istedi,o zaman dukkanı işletıyordu boşta degıldi yani Bende tüm gün evde olduğum için bebeğimle ilgilenirim diye düşündüm

Esiniz is bulana kadar sabredin hem belki kv.niz bebek icin yardimci olur daha deneyimliya isin iyi tarafindan bakmaya calisiyorum ama neden bebege birsey almamialar o da ilginc torun cocuktan bile daha cok sevilirmis diyolar allah yardimciniz olsun esiniz biran once is bulur insallah

COK düşüncesizler sadece düğünümüzü yaptılar cekildiler kenara. ıkı hafta önce geldik. yazlıktayken k.v görümcemler bir kere otur hamilesin is yapma demiyorlardı.
Malesef kaçan gelinlerin çoğunun kaderi böyle canım... Ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama kendini baştan ezdirme hakkını savun ve isteklerini güzel bir dille belirt ya da ima et..
Anladigim kadarıyla eşinin ailesinin durumu iyi yine de bir şekilde size destek oluyor. Iyi taraflarıni görmeye çalış.. yoksa hayat çekilmez

Durumunuz gercekten cok zor insallah tez zamanda islerinizi yoluna koyarsiniz da kimseye minnetiniz olmaz. Sizin kendi anne babanizin bu yasadiklarinizdan haberi var mi?
Ailemin haberi var kısmen ayrıntılı anlatmadım.Kendileride maddi olarak çok sıkıntılılar yoksa herseyi yaparlar biliyorum şu zor durumdayken bile ne alalım kızım söyle diyorlar. ama eşim kabul etmiyor bu yuzden biz harledıcez dyıp geçiştirıyorum..AMA k.v sormaması gercekten çok soğudum. her anlarında yanlarında oldum.sevdim saydım ama su dönemdeyken böyle olmaları çok üzücü

Malesef kaçan gelinlerin çoğunun kaderi böyle canım... Ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama kendini baştan ezdirme hakkını savun ve isteklerini güzel bir dille belirt ya da ima et..
Anladigim kadarıyla eşinin ailesinin durumu iyi yine de bir şekilde size destek oluyor. Iyi taraflarıni görmeye çalış.. yoksa hayat çekilmez
O kadar olsun ama.. 1bucuk yıl eşim çalıştırdı parayı devamlı aldılar. oğlum evlisin eksiklerin var demediler

Apartmanda 3 Daire 1 dukkan K.p ait. 1 dairede eşimin babaannesi oturuyor diğer daireyi sattı k.p onun bir kısmıyla apartmanın eksiklrini tamamladı. bize dubleksin üstünü verdi. yanından ayırmamak için konusurlarken duydum kv diyordu ki kvalıdesi için o üst kata cıksın çocuklar oraya gecsın.ne dıyosun hanım olmaz ayrı fatura ayrı düzen vs gibi cümleler kurdu iyi görünüyorlar ama bir taraflarıda bir o kadar bencil

Esiniz is bulana kadar sabredin hem belki kv.niz bebek icin yardimci olur daha deneyimliya isin iyi tarafindan bakmaya calisiyorum ama neden bebege birsey almamialar o da ilginc torun cocuktan bile daha cok sevilirmis diyolar allah yardimciniz olsun esiniz biran once is bulur insallah
İNSALLAH canım. bide ayy bebişimiz olcak çok sevicez vs diyorlar gelde inan bu samimiyete

Back
X