- 20 Ocak 2010
- 47.532
- 177.995
- 1.123
- 44
Ne yardımı istiyorsun arkadaşım eşine işmi bulalım bide neden kaçtın ailen vermedimiişi gücü olmayan adama kacmadım.yargılamak yerine yardımcı olun lüttfen..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yardımı istiyorsun arkadaşım eşine işmi bulalım bide neden kaçtın ailen vermedimiişi gücü olmayan adama kacmadım.yargılamak yerine yardımcı olun lüttfen..
Bebeği esım çok istedi,o zaman dukkanı işletıyordu boşta degıldi yani Bende tüm gün evde olduğum için bebeğimle ilgilenirim diye düşündümEvliliğin baştan beri sıkıntılıymış çocuk için neden acele ediyorsunuz. Daha kendinizi geçindirecek para kazanamazken. Burda en önemli sorun kv ile oturmaktan ziyade eşinin işsiz olması
FİKİR VERİN tek istediğim sey bu ne yapayım.ÇOK bunaldım hormonlar,yasananlar,sıkıntılar v.sNe yardımı istiyorsun arkadaşım eşine işmi bulalım bide neden kaçtın ailen vermedimi
Malesef kaçan gelinlerin çoğunun kaderi böyle canım... Ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama kendini baştan ezdirme hakkını savun ve isteklerini güzel bir dille belirt ya da ima et..COK düşüncesizler sadece düğünümüzü yaptılar cekildiler kenara. ıkı hafta önce geldik. yazlıktayken k.v görümcemler bir kere otur hamilesin is yapma demiyorlardı.
Ailemin haberi var kısmen ayrıntılı anlatmadım.Kendileride maddi olarak çok sıkıntılılar yoksa herseyi yaparlar biliyorum şu zor durumdayken bile ne alalım kızım söyle diyorlar. ama eşim kabul etmiyor bu yuzden biz harledıcez dyıp geçiştirıyorum..AMA k.v sormaması gercekten çok soğudum. her anlarında yanlarında oldum.sevdim saydım ama su dönemdeyken böyle olmaları çok üzücüDurumunuz gercekten cok zor insallah tez zamanda islerinizi yoluna koyarsiniz da kimseye minnetiniz olmaz. Sizin kendi anne babanizin bu yasadiklarinizdan haberi var mi?
O kadar olsun ama.. 1bucuk yıl eşim çalıştırdı parayı devamlı aldılar. oğlum evlisin eksiklerin var demedilerMalesef kaçan gelinlerin çoğunun kaderi böyle canım... Ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama kendini baştan ezdirme hakkını savun ve isteklerini güzel bir dille belirt ya da ima et..
Anladigim kadarıyla eşinin ailesinin durumu iyi yine de bir şekilde size destek oluyor. Iyi taraflarıni görmeye çalış.. yoksa hayat çekilmez
olmazlar.iş arıyor eşim bak Babam üst katı yükseltcekmiş konuşucam siz geçin dicem diyor hiç sanmıyorum amaHemen bir iş bulsun. .
K.valide yardımcı olmaz mı?
İNSALLAH canım. bide ayy bebişimiz olcak çok sevicez vs diyorlar gelde inan bu samimiyeteEsiniz is bulana kadar sabredin hem belki kv.niz bebek icin yardimci olur daha deneyimliya isin iyi tarafindan bakmaya calisiyorum ama neden bebege birsey almamialar o da ilginc torun cocuktan bile daha cok sevilirmis diyolar allah yardimciniz olsun esiniz biran once is bulur insallah
Okuyordum ailem önce kariyer diyordu. PİŞMANMIYIM ASLA ÇOK SEVİYORUM EŞİMİFİKİR VERİN tek istediğim sey bu ne yapayım.ÇOK bunaldım hormonlar,yasananlar,sıkıntılar v.s
Ah bu kaynanalar ah bol bol dua et canim allah sana ve bebegine saglik versin insallahİNSALLAH canım. bide ayy bebişimiz olcak çok sevicez vs diyorlar gelde inan bu samimiyete
ALLAH razı olsun canım. ediyorum etmem mi. ALLAH sanada yardımcı olsun,saglıkla al kucagına bebeğini..Ah bu kaynanalar ah bol bol dua et canim allah sana ve bebegine saglik versin insallah