ne yapmalıyım..

abilerim var arkamda bunu biliyor eşim. babamı anlayamıyorum herkese bir şans verirken bana vermedi

inşallah. bende sizinle aynı fikirdeyim. evlenmemi istemiyordu ama benimde hayallerim vardı
yalnız bırakma meselesi en kötüsü zaten

hiç bu zamanlar geçecek gibi gelmiyor bana. kaç defa iş için çok uzak bölgelere toplantılara gitmem gerekmişti o zaman bile babam merak etmedi beni.
eşime kırgınım yorum yapayım derken beni yaraladı. normalde çok sakin biridir laf sokmaz eleştirmez. ama bu konuda söyledikleri beni çok üzdü

günlerce söyledim babama. sen bir tanı bana olumsuz bir özelik söyle diye ama yapmadı.direk ya o ya ben dedi. ben zaten kendi hayalerimi heveslerimi yaşayamadım içimde kaldı. kendi istediğim gibi evlenemedim ve böyle şeyler bir kere oluyor hayatta. içten içe kırgınım da babama. çünkü diğer çocuklarıyla sürekli bir arada her gün onlarda ama bense evimize bile gidemiorum..

eşimde sizin gibi söyledi kırmak için söylemedim fikrimi söyledim dedi.
tek istediğim bir sebepti babamdan ama olmadı

babam hiçbir şekilde barışmıyor. eşim özür diledi kırmak istemedim dedi. babamın hiç umrunda değilim. iş için çok uzak ve tehlikeli bölgelere toplantılara gittim merak bile etmedi. kaç defa hastalandım umrunda olmadı

Oyleyse akisina birak. Kendini hirpalama. Baban sonucta ama senin verdiğin degeri sana vermiyorsa ne yapabilirsin ki?

Eşin ise olayin ayri boyutunda halen. Söylediğinden pisman olur belki..

sürekli ben asla ailemin istemediği birşeyi yapmam derdim. ama babam hiçbir fırsat vermeden kestirip atınca daha da olay hızlandı. defalarca gittim. tek bir sebep bile söylemedi. hiç umrunda değilim

Oyleyse akisina birak. Kendini hirpalama. Baban sonucta ama senin verdiğin degeri sana vermiyorsa ne yapabilirsin ki?

Eşin ise olayin ayri boyutunda halen. Söylediğinden pisman olur belki..
eşim özür diledi. fikrimi söylemeye çalıştım kırmak istemedim dedi. ama kırıldım tabiki
babamla da eski günlerimizi düşünüyorum ne kadar kıymetliydim şimdi ne kadar kıymetliyim diyorum. eşim evli değildi işsiz güçsüz değildi kötü bir alışkanlığı yoktu ama babam tek bir şans vermedi kendşme yediremiyorum o yüzden

Hayret bısı tas kalplıyımıs belkı torunu grunce yumusar bebek yap :)

Bence adam ters bir sey dememis. "Ben olsam yapamazdim" demek size laf sokmak degil ki, sizin üzülme derecenizden yola cikarak söylenmiş.adam görüyor sonucta.
Babaya gelince, eninde sonunda barisir. Uzerine gitmekten vazgecin, kötü biri değilse bunca israra tepki vermediyse basindan uzaklasin.
Evlenme kararinizla bunu göze almis olmalisiniz.
sagliginizin ve evliliginizin selameti icin Acilen uzmana gidip destek alin

eşim konuşurken söyle anladım sen babandan kolayca vazgeçtin ben olsam senin için birşey yapmazdım gibi birşey o yüzden çok alındım. babamı da bilmiyorum sadece çok üzgünüm gün geçtikçe daha çok üzülüyorum bu tavrını hak etmiş miydim diye

O yuzden uzmana basvurmalisiniz, uğruna bunca derdi goze aldiginiz adam da insan, zamanla baska tavirlar gosterebilir (cünkü evlendiği kadın artik o kadin degil) bubdefa iyice cikmazaa girersiniz... insandir sabri da selameti de bir yere kadar.
{ babaniz da soylediginiz gibi ayni seyi sindiremiyordur "ben bu tavri haketmiss miydim, neden beni yoksaydi vs"}
Lutfen ihmal etmeyin, uzman destegi alin.

babanızın evlenmeden önce yaklaşımı nasıldı size karşı? birdenbire bu kadar ters davranması normal değil ve hiçbir şekilde haklı da değil. çok abartmış, gaddarlaşmış... akışına bırakın diyorum daha uğraşmayın. sizi hayatınızın önemli kararlarından birinde böyle yapayalnız bıraktığı için o olmalı üzülen taraf.

eşinizin yaptığı ise aslında göründüğü kadar masum değil. düşüncesini söylemiş olayı hiç değil. öncesinde tartışmanız mı oldu bi yerden acısını mı çıkarmak istedi bilemiyorum ama hiç kimse sevdiği, saydığı insana, kendinden bildiği "eşine" böyle duyarsız bir laf edemez. böyle bir düşüncesi var idiyse madem evlenmeden önce her yolu dener sizi seçim yapmaktan alıkoyardı. babanız da bir insan nihayetinde, eşiniz belki sürekli çabayla ikna eder sevdirirdi kendini. yaptı mı bilmiyorum...
ama bunlar olmadı ise bu dusunce paylaşımı da olmamalıydı. sizin nasıl acı içinde olduğunuzu bilmiyor anlayamıyor üstüne bir de tüy dikiyorsa eşiniz adam olamamış derim çok özür dileyerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…