abilerim var arkamda bunu biliyor eşim. babamı anlayamıyorum herkese bir şans verirken bana vermediBence baban hissetmiş yoksa başkalarının mutluluğu için öncülük eden adam sana aynı özveriyi neden göstermesin ki?!
O yüzden babana kızmayı bırak ve biran önce gönlünü almaya bak.. Çünkü eşine gereksiz bir özgüven gelmiş, seni çantada keklik görüyo ona bu pirimi verme ve ona arkanda sana sahip çıkabilecek bir ailen olduğu göster!
defalarca gittim bağırdı eve almadı döndüm geldim.Git dikil babanın karşısına nasıl kabul etmiyor
davet bekleme önüne çık seni görünce dayanamaz
inşallah. bende sizinle aynı fikirdeyim. evlenmemi istemiyordu ama benimde hayallerim vardıBence baba senin hiç kimseyle evlenmeni istemiyordu.
Garip bir sebeple küslüğü uzatmanın tek açıklaması bu bence.
Yani her kız babası buruk olur ama kızını yalnız bırakması da çok kötü.
İnşallah barışırsınız ne diyeyim.
hiç bu zamanlar geçecek gibi gelmiyor bana. kaç defa iş için çok uzak bölgelere toplantılara gitmem gerekmişti o zaman bile babam merak etmedi beni.Cizgini cekmelisin, yasanan olumsuzluk senin ve babanin arasinda. Aile fertleri ya da baban siz oraya gittiğinizde olumsuz bir sey yapmiyor, saygida kusur etmiyorsa tamamdir. Esini ilgilendiren bir şey yok. Konu disinda birak yorum hakki verme. Yoksa daha cok yara acar, dil biraz sivri sanirim :/
Kacarak evlenmemissin, baba onayını beklemissin olmamis ama sen yine evlenmissin. Bu seni kötü biri yapmaz ki.. Sevgi bazen fazla hukmediyor insana. Biraz da kader kismet diye dusunmek lazim tabi. Uzulme hepsi gececek. Bu olaya takili kalip evliligini catisma kavga icine cekme. Kirginliklar gecer. Genelde torun durumlarında degisiyor tablo. Yıpratma kendini ve evliliğini.
Olumlu taraftan bakacak olursam onu ne kadar sevdiğini, onu sevdiğin icin babani degil onu sectigini duymak istemiş olabilir.
Ya da onu niye sectigini hatirlamani saglamak istemis olabilir...
defalarca gittim. eşimle gittim. aile büyükleriyle gittim ama yok asla konuşmadıGerekirse her gün babanın kapısına git. Barışmaya çalış. Eşin resmen canını yakmak için böyle konuşmuş gibi geldi bana.
günlerce söyledim babama. sen bir tanı bana olumsuz bir özelik söyle diye ama yapmadı.direk ya o ya ben dedi. ben zaten kendi hayalerimi heveslerimi yaşayamadım içimde kaldı. kendi istediğim gibi evlenemedim ve böyle şeyler bir kere oluyor hayatta. içten içe kırgınım da babama. çünkü diğer çocuklarıyla sürekli bir arada her gün onlarda ama bense evimize bile gidemiorum..Babanızın olumsuz gördüğü bir iey varsa konuşup ikna etmesi gerekirdi, küsmesi değil.
Babalar kızlarının evlilik aşamalarında çok tuhaf davranabiliyorlar.
Bence sizin babanızdan özür dilemeniz değil onun sizden dilemesi gerek.
Eşiniz çok ayıp etmiş, demek ki bütün kırılgan noktalarınızı bilmemesi gerekiyor zira aleyhinize kullanabilir.
bazen diyorumki çek git. işin gücün var çalış kendi kendine yaşa. en değer verdiğin iki erkek de seni üzüyor diyorum. ama işte olmuyorSenin yerinde olsaydım,ne babamı ne eşimi
Topunuzun deyip yoluma bakardım.NET
babam eşimle hiç bir araya bile gelmediBaban eşinin şuan ki dengesiz davranışlarını önceden görmüş demek ki
eşimde sizin gibi söyledi kırmak için söylemedim fikrimi söyledim dedi.babanız ile olanlara sizin açınızdan üzüldüm
ama eşin bence çok da garip bir şey dememiş
samimice aradaki ilişkinize dayanarak aklından geçenleri söylemiş
yani yapmayacağınızı, yapamayacağınızı düşünmüş ama yapmışsınız
ben sizin kadar da beklemezdim örneğin
burada annen baba rızası diyenlere de karşı çıkarım
makul gerekçe yoksa rıza mıza aranmaz
hani din, mezhep, kariyer vs ayrımları bana göre değil ama bunları ileri sürse bile bir gerekçedir, ben istemiyorum o kadar diyen baba ile barışılmasa da olur bence
babam hiçbir şekilde barışmıyor. eşim özür diledi kırmak istemedim dedi. babamın hiç umrunda değilim. iş için çok uzak ve tehlikeli bölgelere toplantılara gittim merak bile etmedi. kaç defa hastalandım umrunda olmadıBaban knusunda ne kadar haklıda olsan yılmadan babanla knus barısmaya calıs
Esın knusunda da serbest bırak umursama masallah adamın burnu kaf dagını gecmıs Allah u ekber daglarına cıkmıs neysee
Sana gelıcek olursak baban senı uzgun ve zayıf grdukce haklı cıktıgını senın yıvanda mutsız oldgunu sanacaktr once kendın snra baban ıcın tparlan yenıden nese dlu gunlerıne dn pzıtıf ol gıyın suslen
Sen tparlanırsan hersey yavas yavas tparlanır adamda byle devam ederse sepetle gtsn sen hsklıydın baba dersın o da senı affeder zaten
Oyleyse akisina birak. Kendini hirpalama. Baban sonucta ama senin verdiğin degeri sana vermiyorsa ne yapabilirsin ki?hiç bu zamanlar geçecek gibi gelmiyor bana. kaç defa iş için çok uzak bölgelere toplantılara gitmem gerekmişti o zaman bile babam merak etmedi beni.
eşime kırgınım yorum yapayım derken beni yaraladı. normalde çok sakin biridir laf sokmaz eleştirmez. ama bu konuda söyledikleri beni çok üzdü
sürekli ben asla ailemin istemediği birşeyi yapmam derdim. ama babam hiçbir fırsat vermeden kestirip atınca daha da olay hızlandı. defalarca gittim. tek bir sebep bile söylemedi. hiç umrunda değilimBabalar hisseder, bilir. Eğer bir baba asla diyorsa vardır bunun bir sebebi belki sana söyleyemediği bireyini biliyordu yada görmüştü yoksa niye daha konusunu açar açmaz hayır desin ki. Bence babanın ayaklarına kapan hiçbir baba dayanamaz kızına her gün git kapısına bıkmadan her gün git gocunma bundan çok pişman olduğunu her fırsatta soyle kovsa bile evden gitme sen benim babamsın gitmem de elini öp babaninda her başını yastığa koyduğunda aklına ilk gelen sensindir kızım ne yapıyor nasıl mutlu mu diye düşünüyordur belki zamanında seni paylaşmak istememiştir ama bu senden ömür boyu uzak kalacağı anlamına gelmez el oğlu bulunur ama anne baba kardes bir daha asla bulunmaz
eşim özür diledi. fikrimi söylemeye çalıştım kırmak istemedim dedi. ama kırıldım tabikiOyleyse akisina birak. Kendini hirpalama. Baban sonucta ama senin verdiğin degeri sana vermiyorsa ne yapabilirsin ki?
Eşin ise olayin ayri boyutunda halen. Söylediğinden pisman olur belki..
babam hiçbir şekilde barışmıyor. eşim özür diledi kırmak istemedim dedi. babamın hiç umrunda değilim. iş için çok uzak ve tehlikeli bölgelere toplantılara gittim merak bile etmedi. kaç defa hastalandım umrunda olmadı
bana karşı o kadar merhametliydi ki ve o kadar düşkündü ki böyle olacağını söyleseler asla inanmazdımHayret bısı tas kalplıyımıs belkı torunu grunce yumusar bebek yap :)
eşim konuşurken söyle anladım sen babandan kolayca vazgeçtin ben olsam senin için birşey yapmazdım gibi birşey o yüzden çok alındım. babamı da bilmiyorum sadece çok üzgünüm gün geçtikçe daha çok üzülüyorum bu tavrını hak etmiş miydim diyeBence adam ters bir sey dememis. "Ben olsam yapamazdim" demek size laf sokmak degil ki, sizin üzülme derecenizden yola cikarak söylenmiş.adam görüyor sonucta.
Babaya gelince, eninde sonunda barisir. Uzerine gitmekten vazgecin, kötü biri değilse bunca israra tepki vermediyse basindan uzaklasin.
Evlenme kararinizla bunu göze almis olmalisiniz.
sagliginizin ve evliliginizin selameti icin Acilen uzmana gidip destek alin
Evlenirken babam istemedi demişsin ya hiç görmeden mi istemedibabam eşimle hiç bir araya bile gelmedi
O yuzden uzmana basvurmalisiniz, uğruna bunca derdi goze aldiginiz adam da insan, zamanla baska tavirlar gosterebilir (cünkü evlendiği kadın artik o kadin degil) bubdefa iyice cikmazaa girersiniz... insandir sabri da selameti de bir yere kadar.eşim konuşurken söyle anladım sen babandan kolayca vazgeçtin ben olsam senin için birşey yapmazdım gibi birşey o yüzden çok alındım. babamı da bilmiyorum sadece çok üzgünüm gün geçtikçe daha çok üzülüyorum bu tavrını hak etmiş miydim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?