ne yapmalıyım..

şu konuda haklısınız gerçekten evlendiği kadın onun tanıdığı kadın değil. onun evlendiği kadın özgüveni yüksek ailesine çok bağlı çok neşeli bir insandı.
babamında ben bunu hak etmedim diye düşündüğünü biliyorum. ama hiç şans vermediği için böyle oldu

babam abilerime de bana da o kadar düşkündüki parmakla gösterilirdi.bir dediğimizi iki etmezdi. ama ne zaman benim için biri ile tanıştırsak vs deseler kestirip atardı. ben de babama kırgınım ama bunu geçtim artık görüşmek istiyorum çünkü eksiğim.
eşime göre o düşüncesini söyledi. ikna konusunda eşim istedi babam yanaşmadı.eşim normalde kırıcı konuşmaz sesini yükseltmez çok kibardır hiç adımı söylemez sürekli canım hayatım diye konuşur ama bu konu benim en en zayıf noktam bunu da biliyor. bi an düşüncesizce mi davrandı bilemiyorum. onun ailesinde de babamla ilgili konuşmalarına müsade etmez hepsini susturur

sürekli ben asla ailemin istemediği birşeyi yapmam derdim. ama babam hiçbir fırsat vermeden kestirip atınca daha da olay hızlandı. defalarca gittim. tek bir sebep bile söylemedi. hiç umrunda değilim
Büyük konuşmussunuz benim annem büyük lokma ye büyük söz etme der buda öyle büyük konustugun başına gelmiş ama inşallah babanizla tez zamanda barışırsınız ölümlü dünya

şunu bılır şunu soylerım hayatta herşey ınsanlar için boşansanızda evlıde olsanız babanız olsa olmasa hayat bir şekilde herşeye ragmen devam edıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…