Ne yapmalıyım?..

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Kızlar bir ay önce dusuk yaptım ve ilk adetimi oldum. Eşim adetten sonra tekrar çocuk düşünelim diyor. Ben ne kadar istesemde korkmuyor değilim. Çok kararsızım istiyorum ama korkuyorum. Hemen olup olmayacağı da belli değil ama işte.. Sizce biraz beklemelimiyim yoksa tekrar çalışmalara başlamalımıyım ?

Kızlar bir ay önce dusuk yaptım ve ilk adetimi oldum. Eşim adetten sonra tekrar çocuk düşünelim diyor. Ben ne kadar istesemde korkmuyor değilim. Çok kararsızım istiyorum ama korkuyorum. Hemen olup olmayacağı da belli değil ama işte.. Sizce biraz beklemelimiyim yoksa tekrar çalışmalara başlamalımıyım ?
Beklemelisin cnm.. En az 2 ay bekle

Bence bekleme. Ben ocak ayında kürtaj oldm Şubat ayından beri düşünüyoruz ama henüz birşey yok.
Yani sen korunsan da korunmasanda rahim kendini ne zaman hazır hissederse o zaman oluyor. Bana doktorum korunmana gerek yok demişti..

Bence bekleme cnm ilk adet yeterli adet görmeden kalanlar bile var

Bence bekleme. Ben ocak ayında kürtaj oldm Şubat ayından beri düşünüyoruz ama henüz birşey yok.
Yani sen korunsan da korunmasanda rahim kendini ne zaman hazır hissederse o zaman oluyor. Bana doktorum korunmana gerek yok demişti..

İşte bende şunu düşünüyorum sonuçta hemen kalmayadabilirim bu ihtmalde vaf

Canım doktorun ne dedi ? bana 2 ay bekle dedi ben 3 ay bekledim kontrol hapı kullandım bırakınca hemen nasip etti Rabbim. Doktoruna danış derim ama yinede bir 2 ay beklesen rahim toparlansa iyi olur . Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıcakla

Sakın olumsu düşunme bende 5 haftalık düşük yaşadım kendiliginden düştüğü için kürtaj olmadığım için doktor 2 ay korun yeter dedi ve 3.ayda hamile kaldım başlarda nende korktum ama sonra Allaha şükür hersey iyi gitti şuan 24 haftalık gebeyim ve herşey yolunda ilklerde oluyomuş zaten bi anormallik bozukluk olduğundan düşüyomuş ave dusukten sonra gebe kalmak cok kolay gercekten

Back
X