- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
Devam etmeye karar verirsen mutlaka yaptır bunları, kvnin de yüzüne bile bakmazsın bundan sonra. Savaşmaya karar verirsen manevi olarak kuvvetli olman lazım canım, enerji toplamaya çalış. Belki eşin de fikir değiştirir taşınma konusundaalarmı taktıralım diyor pencereye de demir yaptıralım hemen yaptıralım tamam diyor bana evi taşı deme kalan herşeye tamamım diyor..
ama işte bende bu işin sonu yok ne yaparsan yap bi huzursuzluk sanki şu saatten sonra bu evde olmazmış gibi geliyor diyorum..
anlaşamadıgımız bu.
ben gitcem yarın sabah kalsın bende evde yalnız bakalım ne hissedecek nasıl uyuyacak..
Devam etmeye karar verirsen mutlaka yaptır bunları, kvnin de yüzüne bile bakmazsın bundan sonra. Savaşmaya karar verirsen manevi olarak kuvvetli olman lazım canım, enerji toplamaya çalış. Belki eşin de fikir değiştirir taşınma konusunda
Hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah eşinin aklı başına gelir iyice dönülmez bir yola girmeden ...şuan devam edebileceğime inanmıyorum.. ayrılık fikri de çok canımı yakıyor ama hangisi benim için daha iyi bilmiyorum.. dilerim hayırlısı olur.
hepinize çok çok çok teşekkür ederim..
gerçekten iyiki varsınız.
yarın gidicem inşallah sonrasında Allah büyüktür.
Ya canım eşinin aklı başına gelir inş demişsin ama eşinin bir suçu var mı Allah aşkına? Zavallı adam öyle bir arada kalmış ki ne yapacağını şaşırmış bence.. hala da eşinin yanında şükür.. nolur eşinizi seviyorsanız ayrılık fikrini unutun böyle iyi eşler her zaman insanın karşısına çıkmazHakkında hayırlısı olsun canım, inşallah eşinin aklı başına gelir iyice dönülmez bir yola girmeden ...
Eşi pembesunun yanında gb görünüyor ama alttan alttan pembesuya anamdır idare edecez mesajı veriyor. Ayrıca ilk konuları okudunuz mu bilmiyorum olayların bu noktaya gelmesinin tek sebebi adamın kendisi. Dün güya istersen bu evden taşınırız diye bol keseden sallıyordu bugün pembesu taşınalım deyince çok güzel yan çizdi. Babama söz verdim bilmemne. Babasına anamla bir olup karımı delirtecez diye mi söz vermiş? Ne şiş yansın ne kebap kafasında adam.Ya canım eşinin aklı başına gelir inş demişsin ama eşinin bir suçu var mı Allah aşkına? Zavallı adam öyle bir arada kalmış ki ne yapacağını şaşırmış bence.. hala da eşinin yanında şükür.. nolur eşinizi seviyorsanız ayrılık fikrini unutun böyle iyi eşler her zaman insanın karşısına çıkmaz
Evet takip ediyorumEşi pembesunun yanında gb görünüyor ama alttan alttan pembesuya anamdır idare edecez mesajı veriyor. Ayrıca ilk konuları okudunuz mu bilmiyorum olayların bu noktaya gelmesinin tek sebebi adamın kendisi. Dün güya istersen bu evden taşınırız diye bol keseden sallıyordu bugün pembesu taşınalım deyince çok güzel yan çizdi. Babama söz verdim bilmemne. Babasına anamla bir olup karımı delirtecez diye mi söz vermiş? Ne şiş yansın ne kebap kafasında adam.
Bir gün akıl hastası olup yüzünde kırışıklıklar, saçında beyazlar belirdiğinde onsuz bir hayat düşüncesi tırı vırı kalıyormuş. Anneannem öyle dedi, bugünkü aklım olsa evlenir göz yumar mıydım diye anlatmıştı bana. O da kaynanasından çok çekmiş, aynı evde oturmuş. Ayrıldı anneannem ve hiç pişman değilim ayrıldığıma der hep.sadece bi an tek bir an o cesareti bulup gidebilsem bir daha dönmem..
hani beni korkutan yeni bi hayata başlamak yada insanların tepkisi de değil.beni korkutan onsuz bi hayat.. ona nasıl başlanır hiç bilmiyorum.kavgalıyken bile sesine hasret kaldıgım adamı hayatımdan nasıl çıkartabilirim bilmiyorum.
bir an Allah bana güç kuvvet verse o cesaret gelse ve çıkıp gitsem bu işkence bitse diyorum.. ama nasıl zor bi kararmış.
ortada boşanmak için bariz sebepler yok mu? kv tarafından uygulanan psikolojik şiddet ve kendi evinde huzursuz olmak ciddi ve büyük sorunlar aslında. insan evinde bile huzur bulamıyorsa nerede bulur?Evet takip ediyorumpembesu yu ama ortada boşanacak bir sebepte yok. Tabi çok ciddi bir mevzu ama boşanmak çözüm değil. .
kardeşiyle arası çok kötü bir ömür sırtımda kambur diyor..
eşim delirir eminim buna annesiyle oturupta beni konuşmaz aksine çıkar nerede diye arar telefonları kapatsam bile polise gider asla sabırla bekleyipte 3-4 gün bırakyım gitsin dinlensin demez.
yeterki gitme ben giderim annemide köye götütürüm evde dinle kafanı dedi kaç kez..
bu evden çıkma diyor.
işe bile geldim mi diye bi kaç kez iş yerinden aradı deli gibi korkuyor gidicem diye..
ama evet @Laale haklı nasılsa döneceğim yer burası.. o yüzden gitmekle doğru mu yaparım bilmiyorum aslında eşimin yüzünü görmesem bırakabilirim onu ama görünce dayanamam çıkıp gidemem o evden.. acayip üzülüyorum. inanın kalbim tüm uzuvlarım acıyor tüm vucudum acı içinde bi yandan yaşadıklarıma inanamıyorum bi yandan da müthiş bi hayal kırıklığı var..
anahtarı değiştirdiğimiz günde kısa bi seyahate çıkmıştık eşimle tadımız kaçmıştı.. o zaman bundan daha kötü bi an olamaz heralde diyordum ki şimdi yaşadıklarım yanında hiç bişeymiş..
yarın sabah o işe gittiğinde bende çıkıp gidebilirim ama sonrası işte mesele.. yada eşime evet anneni gönder köye sende git başka yerde kal ben evimde biraz yalnız kalcam mı desem.. evde daha büyük azap her yerde eşim var zaten onu gördükçe daha çok ağlayasım geliyor..
Boşanmayı ne çabuk söylüyorsunuz burada birbirini seven iki insan var.Tamam laftan anlamayan kayınvalide gibi büyük bir sorun var ama önce diğer bütün yollar denenmeli. Boşanmak en son çare olmalı.ortada boşanmak için bariz sebepler yok mu? kv tarafından uygulanan psikolojik şiddet ve kendi evinde huzursuz olmak ciddi ve büyük sorunlar aslında. insan evinde bile huzur bulamıyorsa nerede bulur?
bence kv için mahkeme kararı çıkarttırmaktan başka çare yok. çünkü kv çirkef, sinsirella denilen türden. konu sahibi başa çıkamaz onunla, başka eve çıkmazsa.Boşanmayı ne çabuk söylüyorsunuz burada birbirini seven iki insan var.Tamam laftan anlamayan kayınvalide gibi büyük bir sorun var ama önce diğer bütün yollar denenmeli. Boşanmak en son çare olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?