Ne yapmalıyım ?

Erkek arkadaşım uzman çavuş

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%
  • Asla

OY: 2 100,0%

• Ankete Katılan
    2

Ela0054

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
3
0
1
Selamlar.. 22 yaşındayım 3 yıldır birlikte olduğum ve 3 yıldır hiç bi şekilde üzmeyen kötü alışkanlıkları olmayan bi erkek arkadaşım var ve uzman çavuş olmak istiyor sınavlara girdi kazandı şuan neresi çıkcak bilmiyoruz ama ailem uzman çavuş olduğu için karsı bizi görüştürmüyolar erkek arkadasım nasıl olsa vermicekler kaçalım yanımda olursun gönüllerini alırız diyor çok kararsızım çünkü aileme kıyamıyorum iknada olmicaklar ne yapmalıyım

Selamlar.. 22 yaşındayım 3 yıldır birlikte olduğum ve 3 yıldır hiç bi şekilde üzmeyen kötü alışkanlıkları olmayan bi erkek arkadaşım var ve uzman çavuş olmak istiyor sınavlara girdi kazandı şuan neresi çıkcak bilmiyoruz ama ailem uzman çavuş olduğu için karsı bizi görüştürmüyolar erkek arkadasım nasıl olsa vermicekler kaçalım yanımda olursun gönüllerini alırız diyor çok kararsızım çünkü aileme kıyamıyorum iknada olmicaklar ne yapmalıyım
Kaçma sakınnnnnnnn. Aileni kırma.

bence de kaçma yani.sevgilin kötü değilmiş madem ananın babanın sözünü dinleyeceği bir büyük kişi yok mu?öyle biri konuşsa belki o yumuşatabilir.

Aman kaçayım deme,en çileli mesleklerden biri bu yahu bir de senin gireceğin stressler falan .

Malesef herkes arkamdaydı ama uzman çavuşluk işi çıkınca herkes karsı ailemden hiç bi şekilde konusunu dahi açtırmıyolar doğuya giderse çok riskli diye istemiyolar benim içinde zor Allah korusun ona bişey olsa en çok benim canım yanar ecel belkide ben şu an ölcem ama işte

Böylede stres altındayım o korku bana yetiyor fazlasıyla çok üzülüyorum bu zor sürecte ailem yanumda degil bütün arkadaslarım ya sözlendi ya nişanlandı benim bütün hayallerim yıkıldı

Back
X