Ne yapmalıyım

iremerve1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
4.305
4.962
83
Kızlar dün biraz eşimle tartışmıştık.daha doğrusu o suçlu olduğu için ben ona çok kızdım oda benden özür diledi durdu.şimdide çiçek yollamış bi buket.sizce ne yapıyım.teşekkür mesajı filan atıyımmı.yoksa işten gelince normal davranıyımmı.suçu eve geç geldi dün biraz.bende çok kızdım.

Kızlar dün biraz eşimle tartışmıştık.daha doğrusu o suçlu olduğu için ben ona çok kızdım oda benden özür diledi durdu.şimdide çiçek yollamış bi buket.sizce ne yapıyım.teşekkür mesajı filan atıyımmı.yoksa işten gelince normal davranıyımmı.suçu eve geç geldi dün biraz.bende çok kızdım.

eve geç geldi diye çiçek mi yollamış vay be, uzatma bence, teşekkür mesajı atmasanda barış

Teşekkür et uzatma

Teşekkür et ama geç kalma nedeni ne hep yapıyor mu tam olarak nerede olduğundan emin misin? Bir geç kalmaya çiçek yollaması da pek normal değil

Hatasını anlamış da mı göndermiş yoksa hatasının üzerini kapatmak için mi yollamış
Fark çok önemli

Tartışmaları yok sayıp üzerini örtmeye çalışmak tozları halının altına süpürmeye benziyor bana göre. Gerçek temizlik olmuyor.

Ama sorunu çözerek ilerlerseniz daha kalıcı ilişkiniz olur.

Teşekkür et ama geç kalma nedeni ne hep yapıyor mu tam olarak nerede olduğundan emin misin? Bir geç kalmaya çiçek yollaması da pek normal değil
Arkadaşlarıyla birlikteydi.evet canım eminim arkadaşlarıyla olduğuna normalde eve geç gelmez.hatta uzun zamandır ilk defa çıktı ama çok geç geldi.bu ikinci kez oldu bu kadar geç gelmesi.bende çok kızdım.baya baya kızdım.burnundan getirdim resmen.bide küstümü çok küserim ben.heralde onun için bende beklemiyodum süpriz oldu banada

Erkeklerin aldatma olayından sonra eşlerine çiçek aldıklarını biliyorsunuz değil mi? Dikkatli olun. Genelde öküz oldukları için bilinç altında kendilerini affettirmek içn eşlerine çiçek/hediye alırlar.

Hatasını anlamış da mı göndermiş yoksa hatasının üzerini kapatmak için mi yollamış
Fark çok önemli

Tartışmaları yok sayıp üzerini örtmeye çalışmak tozları halının altına süpürmeye benziyor bana göre. Gerçek temizlik olmuyor.

Ama sorunu çözerek ilerlerseniz daha kalıcı ilişkiniz olur.
Aslında sabahta bidaha bu kadar geç gelmiycem çok özür dilerim canım karıcım filan yazmış işe gidince.bende tabi kızma sebebimi filan yazdım.mesaj attım.tahmin etti heralde uzatcamı işi garantiye almak istedi.

Erkeklerin aldatma olayından sonra eşlerine çiçek aldıklarını biliyorsunuz değil mi? Dikkatli olun. Genelde öküz oldukları için bilinç altında kendilerini affettirmek içn eşlerine çiçek/hediye alırlar.
Yok canım ya benim eşimin tıpa yemez aldatmayı.bide zaten herşeyi ortadadır.tlf.filan saklamaz.acıkta saftır bu konularda hemen açık verir.bende tam bir hafiyeyimdir:)

Back
X