- 13 Nisan 2016
- 55
- 16
- 8
- 34
- Konu Sahibi mymiraclelife
-
Tabiki ilk 3 ay bunu söylememesi hoş birşey değil, ben olsam ben de güvenemezdim. Ama bence nasıl bir evliliği olduğunu, neler yaaşdığını da öğrenmek gerek. Zaten uzun süredir hiç görüşmediği, sırf kağıt üstünde devam eden, bitmesi beklenen bir evlilikse belki de seni kaybetmekten korktuğu için söylemedi. O dönemde hala daha eski eşiyle beraber miymiş vs ben olsam bunlara da önem verirdim..
Bilemedim zor bir durum ama bence bunları oturup uzun uzun konuşmak gerekiyor ki aklında soru işareti kalmasın..
Kesin sana " o 3 ay kustuk ayri evlerde kaliyoduk zaten, eli elime degmedi' cumlesinide kurmustur.
Senle cikmaya baslarken aksamlari karisinin koynuna giriyordu belkide..
Dogru soyluyorda olabilir tabi ayri kalma konusunda. Ama ya buda yalansa? Sonucta daha once sana cok byuk 2 yalan soylemis bile..
Kişi kolayca yalan söyleyebiliyorsa, her konuda söyleyebilir aslında.. Ama daha boşanmadığını söylediğinde senin onu sileceğini düşündüğü için söyleyemedi belki de. En iyi sen bilirsin aslında, sen tanıyorsun sonuçta. Sanırım en iyisi zamanla tavırlarını izlemen, samimi olup olmadığını, başka yalanlar söyleyebilecek potansiyeli olup olmadığını anlamaya çalışman. Yani evet zaten hali hazırda iki kere sana yalan söylemiş ama gerçekten de samimiyetine inanıyorsan ve söyleme nedeni seni kaybetmemekse bence zamana bırak, daha çok tanımaya çalış...Anlattigi kadariyla eski esiyle dogru duzgun ayni evde bile kalmamislar cok kisa surmus. Hatta ben biraz ileri gittim sorgulamada cinsel hayatlari bile yok gibiymis. Yine anlattigi kadariyla kiz bakire deilmis bunu evlendikten sonra ogrenmis.
Toplasan 1 ay bile ayni evde yasamadik diyo. Mahkeme 1 yil barismalari icin sure veriyomus ondan bahsetti hemen bosanmalari gerceklesmemis o yuzden. Bu tip seylerden bahsetti ve evet beni kaybetmekten korktugunu bana hissettiriyo.
Herhangi bi konuda ufak bi tartismaya bile girsek hemem sariliyo bana ve ben hayatimin en guzel zamanlarini seninle geciriyorum seninle tartismak istemiyorum diyo hep..
Iliskilerde her iki tarafinda gecmisiyle ilgili veya suanki olagan durumlarla ilgili acik olmasi gerekir..
Iliskinizin basinda bu durumu sizden saklamasi hic hos bir davraniş degil..
Boyle davranmasindaki sebep ne olabilir..
Sizin tepki vereceginizden korkmus olabilir mi..
Bence durust olsaydi size karsi simdiki kadar problem yasamayabilirdi belkide..
Bu durumu unutabileceginize inaniyor musunuz..
O artan sorgulamalarinizi indirgeyebilecek misiniz ?
Peki ya o guven.. ?
Size bu konuda yardimci olabilir mi hal ve hareketleriyle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?