ne yapmaliyim?

mymiraclelife

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
55
16
8
34
Merhaba hanimlar sizden yorum oneri her ne varsa almak istiyorum lutfen..

Erkek arkadasimla 7 aydir birlikteyiz.. erkek arkadasim daha once evlenmis bosanmis. Yalniz bunu bana ilk tanistigimiz zaman deil 1 ay gectikten sonra artik vicdan azabindan uyuyamiyorum diyerek soyledi. Sorun deil dedim bosanmak bi suc deil vs cok ustunde durmadim. Tabiki ne zaman ayrildiniz neden ayrildiniz bu tip sorularla merakimi giderdim. Ancak onun kimligini uzuunca bi sure goremedim hic. Her sormamda bana orda dusurdum herhalde burda olmadi lazim soyleydi boyleydi diye diye kimligini cikarmadi hic ortaya.

Ve gelin gorunki tesaduf eseri birlikteligimizin ilk 3 ayi boyunca hala evli oldugunu ogrendim. Daha dogrusu bosanmasi resmi kayitlara o 3 aydan sonra gecmis.

O bana gecen yaz bosandigini soylemisti halbuki..

Simdi ben ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Onu cok seviyorum onunla cok mutluyum. 7. Ayimizdayiz ve suan bosanmis gorunuyo yeni kimliginide gordum. Ama icimde bi kurt ilk 3 ay boyunca sana yalan soyledi diyip duruyo.

Sizce ne yapmaliyim..

Hımm.. Bilemiyorum sonuçta artık boşanmış. Güvensizlik hissetmeniz normal. Zamana bırakın ve size olan davranışlarını inceleyin. Çok sıkı inceleyin ama. Ben olsam öyl yapardım

Yalan söylemiş hem de küçük bir yalan değil. Evliyken boşandım demiş. Boşanma aşamasında olsa da söylemeliydi. Gözleme alın diyorum ama ben olsam pek güvenmezdim açıkçası.

Cok guveniyodum aslinda ama bunlari ogrendigimden beri kiskancliklarim artti iyice. Nerde ne yapio surekli sorgulamaya basladim. Abartiyomyum acaba diye kendi kendimi yemeye basladim.

Simdiye kadar bunun disinda guvenimi sarsicak pek biseyde yapmadi aslinda. Ama diyorum ya iste o icimdeki kurt bu gece uyutmadi beni

Surekli gozum uzerinde ama en basitinden telefonunu kurcalayamiyorum tam elime almisken bisey oluyo aliyo elimden telefonu bakamiyorum hic biseye

Tabiki ilk 3 ay bunu söylememesi hoş birşey değil, ben olsam ben de güvenemezdim. Ama bence nasıl bir evliliği olduğunu, neler yaaşdığını da öğrenmek gerek. Zaten uzun süredir hiç görüşmediği, sırf kağıt üstünde devam eden, bitmesi beklenen bir evlilikse belki de seni kaybetmekten korktuğu için söylemedi. O dönemde hala daha eski eşiyle beraber miymiş vs ben olsam bunlara da önem verirdim..
Bilemedim zor bir durum ama bence bunları oturup uzun uzun konuşmak gerekiyor ki aklında soru işareti kalmasın..

Kesin sana " o 3 ay kustuk ayri evlerde kaliyoduk zaten, eli elime degmedi' cumlesinide kurmustur.
Senle cikmaya baslarken aksamlari karisinin koynuna giriyordu belkide..
Dogru soyluyorda olabilir tabi ayri kalma konusunda. Ama ya buda yalansa? Sonucta daha once sana cok byuk 2 yalan soylemis bile..

Tabiki ilk 3 ay bunu söylememesi hoş birşey değil, ben olsam ben de güvenemezdim. Ama bence nasıl bir evliliği olduğunu, neler yaaşdığını da öğrenmek gerek. Zaten uzun süredir hiç görüşmediği, sırf kağıt üstünde devam eden, bitmesi beklenen bir evlilikse belki de seni kaybetmekten korktuğu için söylemedi. O dönemde hala daha eski eşiyle beraber miymiş vs ben olsam bunlara da önem verirdim..
Bilemedim zor bir durum ama bence bunları oturup uzun uzun konuşmak gerekiyor ki aklında soru işareti kalmasın..

Anlattigi kadariyla eski esiyle dogru duzgun ayni evde bile kalmamislar cok kisa surmus. Hatta ben biraz ileri gittim sorgulamada cinsel hayatlari bile yok gibiymis. Yine anlattigi kadariyla kiz bakire deilmis bunu evlendikten sonra ogrenmis.

Toplasan 1 ay bile ayni evde yasamadik diyo. Mahkeme 1 yil barismalari icin sure veriyomus ondan bahsetti hemen bosanmalari gerceklesmemis o yuzden. Bu tip seylerden bahsetti ve evet beni kaybetmekten korktugunu bana hissettiriyo.

Herhangi bi konuda ufak bi tartismaya bile girsek hemem sariliyo bana ve ben hayatimin en guzel zamanlarini seninle geciriyorum seninle tartismak istemiyorum diyo hep..

Kesin sana " o 3 ay kustuk ayri evlerde kaliyoduk zaten, eli elime degmedi' cumlesinide kurmustur.
Senle cikmaya baslarken aksamlari karisinin koynuna giriyordu belkide..
Dogru soyluyorda olabilir tabi ayri kalma konusunda. Ama ya buda yalansa? Sonucta daha once sana cok byuk 2 yalan soylemis bile..

Annesiyle kardesiyle abisiyle hepsiyle tanistim. Annesinin babasinin yaninda benimle telefonda gayet rahat konusabiliyo. Eski esiyle birlikte deil bundan eminim. Benim icimi kemiren sey o 3 ayda bana neden soylememesi. Resmi olarak henuz bosanmadigini en azindan soyleyebilirdi sanirim bilemiyorum iste

Bir insanı tanımadan eleştirmek haddime değil fakat bu düpedüz yalan haa kaybetme korkusu olabilir ama yinede yalan söylemesi hoş değil. Hadi siz evlendiniz diyelim içinizde hep bir kurt hep bir şüphe olacaktır buna eminim. İyi düşünün mantıkli karar verin derim.

Anlattigi kadariyla eski esiyle dogru duzgun ayni evde bile kalmamislar cok kisa surmus. Hatta ben biraz ileri gittim sorgulamada cinsel hayatlari bile yok gibiymis. Yine anlattigi kadariyla kiz bakire deilmis bunu evlendikten sonra ogrenmis.

Toplasan 1 ay bile ayni evde yasamadik diyo. Mahkeme 1 yil barismalari icin sure veriyomus ondan bahsetti hemen bosanmalari gerceklesmemis o yuzden. Bu tip seylerden bahsetti ve evet beni kaybetmekten korktugunu bana hissettiriyo.

Herhangi bi konuda ufak bi tartismaya bile girsek hemem sariliyo bana ve ben hayatimin en guzel zamanlarini seninle geciriyorum seninle tartismak istemiyorum diyo hep..
Kişi kolayca yalan söyleyebiliyorsa, her konuda söyleyebilir aslında.. Ama daha boşanmadığını söylediğinde senin onu sileceğini düşündüğü için söyleyemedi belki de. En iyi sen bilirsin aslında, sen tanıyorsun sonuçta. Sanırım en iyisi zamanla tavırlarını izlemen, samimi olup olmadığını, başka yalanlar söyleyebilecek potansiyeli olup olmadığını anlamaya çalışman. Yani evet zaten hali hazırda iki kere sana yalan söylemiş ama gerçekten de samimiyetine inanıyorsan ve söyleme nedeni seni kaybetmemekse bence zamana bırak, daha çok tanımaya çalış...

Boşanma aşamasında olduğunu söylerse belki sizi kaybetmekten korkmuştur.Yada buna inanmayacak olmanızdan çekinmiş olabilir. Bu sebeple böyle bir yalana başvurmuştur. Artık boşanmış biri olduğu için erkek arkadaşınızıda suçlayamıyorum açıkcası. Nitekim bazı boşanma süreçleri çok uzun bir zamana yayılabiliyor. Bunu size anlatamaz da sorun yaşarsınız diye çekinmiş olması bana çok kötü bişeymiş gibi gelmedi. Belirttiğim gibi, artık gerçekten boşanmış olduğu için herhangi bbir sorun görmüyorum. Benim fikrim bu yönde yani.

Ben durumu çok yadırgamadım boşanma aşamasındaymış kaybetmemek adına çekinmiş olabilir ancakkk, eski eşi için bakire değildi diye sana söylemesi bunu gerçekten miğde bulandırıcı buldum ya. Böyle bişeyi sana nasıl söyler, sanırım sırf bu yüzden ciddi tepki verirdim.

Düpedüz kandırmış seni .
Adam aynı evde yaşamasa da kağıt üstünde evliymiş.
Gayet ciddi söylenmesi gereken bir konu.

Kesin o evlendikten sonra bakirelik saçmalığı kısmı da yalandır .

Iliskilerde her iki tarafinda gecmisiyle ilgili veya suanki olagan durumlarla ilgili acik olmasi gerekir..

Iliskinizin basinda bu durumu sizden saklamasi hic hos bir davraniş degil..
Boyle davranmasindaki sebep ne olabilir..
Sizin tepki vereceginizden korkmus olabilir mi..
Bence durust olsaydi size karsi simdiki kadar problem yasamayabilirdi belkide..

Bu durumu unutabileceginize inaniyor musunuz..
O artan sorgulamalarinizi indirgeyebilecek misiniz ?
Peki ya o guven.. ?

Size bu konuda yardimci olabilir mi hal ve hareketleriyle ?

Benzer bişey benim başıma gelmişti. Evlenip bosanmamis ama nişan atmış halbuki bana kimseyle cikmadim, gorusmedim, sevgili olmadım diyen adam bu nişan atan! !! Sonra ne oldu guvensizlikten bitti. Küçük bir yalaninda bitti. Böyle adamlar yalancı çıkıyor ama inşallah sizinki değildir

Iliskilerde her iki tarafinda gecmisiyle ilgili veya suanki olagan durumlarla ilgili acik olmasi gerekir..

Iliskinizin basinda bu durumu sizden saklamasi hic hos bir davraniş degil..
Boyle davranmasindaki sebep ne olabilir..
Sizin tepki vereceginizden korkmus olabilir mi..
Bence durust olsaydi size karsi simdiki kadar problem yasamayabilirdi belkide..

Bu durumu unutabileceginize inaniyor musunuz..
O artan sorgulamalarinizi indirgeyebilecek misiniz ?
Peki ya o guven.. ?

Size bu konuda yardimci olabilir mi hal ve hareketleriyle ?

Sanirim guven konusunda icimde hep bi soru isareti kalicak..

Back
X