Ne yapmaliyim???

yakamaoz_1905

Guru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
666
301
333
Merhaba kk nin güzel akıllı bayanlari...
Kısaca konuya geçip fikir lerinizi bekliyorum...
13 saatlik mesafede tatile ailemin yanına geldim (1 aya yakın oldu) 1 yaşında oğlum var... Geçen cuma eşimin yanına dobecektik ancak 20 lik disim iltihaplandi doktora gitiim ilaç kullanıp çektirmek gerektiğini söyledi ... Bugün 4. Gün kontrol niyetine gittim ve doktor çekebiliriz dedi sağ alt ve sağ üst iki dişimize çektirdim dikiş attı ancak agridan duramiyorun çünkü emzirdigim için en hafif ağrı kesici ve antibiyotigi verdi...

Neyse asıl mesele eşim az önce aradi... Ankaradan önemli 8 kişilik bir grup esleriyle beraber eşimi ziyaret e geleceklermis yarın akşama....

Bana ağrım çok mu ? Yarın sabah atlatıp gelemezmisiniz ? ( babam arabayla götürecek bizi küçük çocuğum olduğu için otobüsle o kadar yol gidemiyoruz)
Eşleriyle gelecekler evde değil otelde agirlariz falan dedi ( ki misafir sevmiyorum hele yatılı ...bunun için böyle yumuşatarak söyledi bence ama kesin bir iki aile evmizde kalacaklar)
Çocuğum tam yürüme zamanlarında su an o yüzden gündüz yolculuğu mümkün değil gece cikacaz ki en azından yarısıni uyuyarak gecirelim

Siz ne yapmalıyım... 20 lik dişler sıkıştırmış dedi doktor o yüzden on dişlerime kadar diğer dişlerim bile sızlıyor... Bu agriyla ve küçük çocukla yola çıkmalı eşimi mahcup etmemelimiyim yoksa kendisi eşinin şehir dışında olduğunu söyleyip otelde ağırlasin mi??

Dayanabilecekseniz kesinlikle gitmelisiniz.Neticede ailece gelecekler diyorsunuz ve siz o aileleri tanımıyorsunuz.Ben olsaydım her türlü gider eşimi asla yalnız bırakmazdım.

Saat 5 te çekildi... Sadece pipetle şu icebiliyorum .... Çocuğum de sürekli emiyor belki yolculuğu zar zor cekebilerim ama sonrasındaki misafir ağırlama kısmına emin olamıyorum halsiz ve uykusuz ve ağrılı nasıl iyi ev sahibi olabilirim ki

Yani evinizde ağırlamasanız otelde kalsalar bence en doğrusu budur.Siz giderek sadece eşimin yanındayım mesajı vereceksiniz.

Ne yalan söyleyeyim eşimin bana verdiği değere göre gider ya da gitmezdim.
Bu yüzden buna siz karar verin, eşiniz bu halinizde gitmenize değer mi değmez mi...

Nisanlandigimiz bayramın ikinci günü yada üçüncü günü ailemin bulunduğu şehire gelecekti (mesleğinden dolayı bayramlaşma vs oluyor ilçede yaşıyoruz adetleri büyük şehirlere göre farkli) ben arife günü çok üzülmüştum bayramın ilk günü sabah karşımdaydı... Yani aslına bakarsaniz değer....

Nisanlandigimiz bayramın ikinci günü yada üçüncü günü ailemin bulunduğu şehire gelecekti (mesleğinden dolayı bayramlaşma vs oluyor ilçede yaşıyoruz adetleri büyük şehirlere göre farkli) ben arife günü çok üzülmüştum bayramın ilk günü sabah karşımdaydı... Yani aslına bakarsaniz değer....
Tamam o zaman, düşünecek bir şey yok inanın. Gidin, mutlu olsun.
Ben size söylediğim şeyi artık tüm ilişkilerimde baz alıyorum. Kim ne kadar değer veriyorsa, o kadar değer veriyorum.

Önce can sonra canan derim ben.

Diş ağrısı+bebekli 13 saatlik bir yolculuk+muhtemel yatılı misafirler = eşinizin annesi güzel miymiş?

Bence gitme canım. Çok geçmiş olsun. Eşimi böyle bir durumda yalnız bırakmak istemem bende olsam ama kendine dikkat etmezsen yüzün fena halde şişer ve ağrı artar. Bence sen yat bir güzel dinlen. Eşin durumunu izah etsin ve otelde ağırlasın. çOK geçmiş olsun.

Ben olsam giderdim muhtemelen. Eşiniz misafirlerinize durumu anlatır, evinizde ağırlamazsınız. Zorla gelip kalacak halleri yok ya.

Aslında gitmen çok iyi olurdu ama çok zor olcak senin için.bence gitme.diş ağrısı çok zor olur bide bebek valla perişan olursun

Back
X