• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyımmm acilin yardımm :(((((

melekkk__

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.391
222
323
39
Balikesir
şimdiii slmlar öncelklee
bu topiğe konu açıorum cunku haklıyken haksız oldum haklı mıyım değğil miyım diee :gitme:

benım 2 yıldr bi birliktelıgım var vee bi arkadaşlık sitesıne uye kendısı...daha once kapattım orayı demişti fkt bi arkim söledi ve gordum ki kapamamış...halen açık..ben söleyınce de evet açtım dedi..girmıyorum pek dedi...en son 2 gun önce girmişti nese...
sonra ben dedim ki...bu akşam açacagım ben de uyelık kabul et dedim...açmayacaksın dedi..açıcam dedim...ve açtım cok kızdı...kızın oraya uyeliği mi olurmuş die...oysa listesınde ortak 80 arkimiz var...aldatcak mıyım sanki ordan,guvenmıosun bana dedi...1 hafta konuşmadı...ve ayrılmaya kadar geldı konu dinlemedım diye....
şimdi tekrar aramız iyileşti...onun uyeliği hala duruor...ve ben o kadar kişiyı kabul ettiği yere sevgilisini yanı benı kabul etmemesine hala kızgınım...arkadaş listemı dahi kapatmiştim oysa açtgım uyelikte ve kendı ismim de değildi...

şimdi onun profili goremıyorum...cunku arkadaş listesını o da kapatmiş şu an gorunmuo listede değilken...oysa gormem lazımmm girmese de...arkadaşlık teklif et kısmı da kapalı...yanı dışardan teklif de edılmıo...ortak arkadaşlarımızdan birinin şifresini alabilirim ama bunu da yapmak istemıyorum yasakkelime

ve ben onu cok sevıyorum :kedi:
ama tekrar kavga etmeden nasıl yapabilirim de kavgasız bi şeklde kabul eder listesıne....

cunku konu her açıldığında kızıyor ve olmaz açamazsın diyor... :umursamaz:

ne yapmalıyım da tamam desinn
ya da böylece kalsın mı bu durum....üstune gitmeyeyım mi? sevgi konusunda bi sorunum yok sadece bu olay işte....ne yapayımmm şimdii kafamçokkarıştı

Son düzenleyen: Moderatör:
bence güveniyosan sorun yok ama ben olsam şahsen arkadaşlık sitesine üyeliğini kapatmasını söylerim kapatmıyosada bişeylerden şüphelenir dediğin gibi ortak arkadaşlarımdan bişeylerden araştırmaya bakardım..

Bence bırak oluruna...
kendi orda gezsin tozsun bi yerleri bi şeylere ersin bakalım:mymeka:

o kapatmıyosa sende açar kapatmazsın durumlar eşit...

bende böyle bişey yapmayı düşünüyorum aslında. bakalım henüz konuşma fırsatımız olmadı bakalım ne cevap vercek... sinirliyim ona.
:oklava:

işte bşe yapmıo belki ama dıo ki...ilkokul arkileri fln varmış bilmemne...
bişe yapmıo belki biliorum profilini görmüştüm daha once de..video izlio bi...
ama benım sinir oldgum 1-2 kişi var o listede :umursamaz:

bı yandan tekrar sölesem yıne kavga edıcez bu sefer belki bu yuzden bitecek kaç yıllık ilişki..yıne bana guvenmıosun die tutturacak...

ya da bölee kadın erkek EŞıTSıZLıĞıNE bi örnek olucam :(((((((

he site de fac.. ile başlayan yer :(

Son düzenleme:
o zaman senin yanında açsın kendi sayfasını.. sana ne yaptiğini tek tek göstersin.. valla işin içine sanal alem girince ben güvenmem kusura bakmasın.. ne bilecem nereye girip kimle arkadaş olduğunu... bırakmam bu işin peşini ben olsam... gizli gizli yapmasın gözümün önünde açsın msn ini facebooku ve nereye üyeliği varsa onları.. o zaman napiyosan yap derim.. ama insanın içine kurt düşürür gibi herseyi gizli gizli yaparsa bizde kıllanırız yanii.. güvemiyo musun demeleri de çook komik.. e gözümün önünde aç güvenimi kazan allaalla...koşulsuz bi şekilde gözü kapalı güvenecek halimiz yok yanii

o zaman senin yanında açsın kendi sayfasını.. sana ne yaptiğini tek tek göstersin.. valla işin içine sanal alem girince ben güvenmem kusura bakmasın.. ne bilecem nereye girip kimle arkadaş olduğunu... bırakmam bu işin peşini ben olsam... gizli gizli yapmasın gözümün önünde açsın msn ini facebooku ve nereye üyeliği varsa onları.. o zaman napiyosan yap derim.. ama insanın içine kurt düşürür gibi herseyi gizli gizli yaparsa bizde kıllanırız yanii.. güvemiyo musun demeleri de çook komik.. e gözümün önünde aç güvenimi kazan allaalla...koşulsuz bi şekilde gözü kapalı güvenecek halimiz yok yanii

cok cok sağol gerçekten bu aklıma gelmemişti..hem yanımda açarsa mesajlara da bakarım ;) gerçi bunun için onun işyerıne gitmem gerekecek ama olsun :)

deneyecegım bunu...bu aralar gidemem ama ilerde deneyecegım ;)

cok cok sağol gerçekten bu aklıma gelmemişti..hem yanımda açarsa mesajlara da bakarım ;) gerçi bunun için onun işyerıne gitmem gerekecek ama olsun :)

deneyecegım bunu...bu aralar gidemem ama ilerde deneyecegım ;)

şifresini al delikafadulden
cidden böyle arkadaşlık sitelerinin şifrelerini bilmeden olmuyo.
dövüşürük bak hee dersin laelaelaelaelae

Canım arkadaş listesine eklemiyormuş şifresini mi vercek o zaman kesin ayrılırlar aklına gelen şifreleri dene belki tutturursun en azından bakarsan için rahatlar

şimdiii slmlar öncelklee
bu topiğe konu açıorum cunku haklıyken haksız oldum haklı mıyım değğil miyım diee :gitme:

benım 2 yıldr bi birliktelıgım var vee bi arkadaşlık sitesıne uye kendısı...daha once kapattım orayı demişti fkt bi arkim söledi ve gordum ki kapamamış...halen açık..ben söleyınce de evet açtım dedi..girmıyorum pek dedi...en son 2 gun önce girmişti nese...
sonra ben dedim ki...bu akşam açacagım ben de uyelık kabul et dedim...açmayacaksın dedi..açıcam dedim...ve açtım cok kızdı...kızın oraya uyeliği mi olurmuş die...oysa listesınde ortak 80 arkimiz var...aldatcak mıyım sanki ordan,guvenmıosun bana dedi...1 hafta konuşmadı...ve ayrılmaya kadar geldı konu dinlemedım diye....
şimdi tekrar aramız iyileşti...onun uyeliği hala duruor...ve ben o kadar kişiyı kabul ettiği yere sevgilisini yanı benı kabul etmemesine hala kızgınım...arkadaş listemı dahi kapatmiştim oysa açtgım uyelikte ve kendı ismim de değildi...

şimdi onun profili goremıyorum...cunku arkadaş listesını o da kapatmiş şu an gorunmuo listede değilken...oysa gormem lazımmm girmese de...arkadaşlık teklif et kısmı da kapalı...yanı dışardan teklif de edılmıo...ortak arkadaşlarımızdan birinin şifresini alabilirim ama bunu da yapmak istemıyorum yasakkelime

ama tekrar kavga etmeden nasıl yapabilirim de kavgasız bi şeklde kabul eder listesıne....

ya da böylece kalsın mı bu durum....üstune gitmeyeyım mi? sevgi konusunda bi sorunum yok sadece bu olay işte....ne yapayımmm şimdii kafamçokkarıştı

Benim eşimde üye olmuş facebook a,bende olayım madem dedim o da bana kızdı,senin ne işin var dedi.Bende senin ne işin var dedim,açtı sayfasını,listesine baktım,meğerse bi bahçıvan oyunu varmış habire patlıcan biber yetiştirip ineklere bakıyorkaydirigubbakcemile3Ama şifresini göstermiyor

asla erkek arkadasım uğruna dedektifliğe soyunmam. ondan arkasında mercekle dolaşacak kadar şüphe duyarsam bir gün bu iş bitmiş demektir benim için.. kendime duyduğum saygıdan ödün veremem..

ayrıca erkek yapar kadın yapamazı kabul etmem. üzgünüm ama erkek arkadasın seni resmen erkeklik egosuyla domine ediyor.. sen de böyle kaçak güreşeceğine al karşına konuş..

" bu facebook denilen zımbırtı iyi bir şeyse, ben de orada olucam ve engel olamazsın,sen beni yönetmiyorsun beyfendi,de.. yok kötü bir şeyse o zaman sen de orda olamazsın " de sert bir şekilde..

ama en güzeli orda 2nizin de üyeliğinizin olmaması.. böylece hiç kavga olmaz..
biz 2mizde üye değiliz, inan bana bir tarafımız düşmedi henüz..

"şifreni ver bende birkaç arkadaşıma bakayım" de. madem açtırmıyorsun seninkinden bakalım dersin. ama neden vermiyor ki? aklını kurcalamak gibi olmasın ama ben olsam şüphelenirdim hee kafamçokkarıştı

ooh maşallah şimdiden başlamışsınız ben erkeğim yaparım eşitsizlik durumlarına..e bi de es kaza evlenirseniz neler olur hayal edemiyorum artık..iki insanın arasına pc ile ilgili şifrelerle ilgili problemler çifte standartlar giriyorsa orada daha çözülecek çoook problem olacak demektir..demedi demeyin:hulya:

ah cnm ahhh şifreyı kaç kre istedım vermıo da vermıo..orda ilkokul arkilerini yanlş anlarmışım flan fişmekan..oysa zaten ben artık inceleye inceleye tanıdım hepsini kaydirigubbakcemile4

Denizciaskmm Denedim şifre de tutmadı kimbilir ne yaptıı şifreyi kafamçokkarıştı

Nadirem aynıı konumdayız :( aynen bana da öle dio ben de kotu bi yerse sen neden uyesın dedim..video izliorum bi ordan dio.senın bi de eşin ben olsam senın yerınde eğer istıosam yapmayı face e girerım şifremı unuttum derim..msn şifresını biliosam msnine girerim ve tak maillerde yenı şifre :)) ama yapma tebi.örnekti sadece.senınki oyun oynuomuş bakabiliosun ne gusell kaydirigubbakcemile

Margherita ben de onu istıorum benım yok onun da olmasın iştee :umursamaz:
cok mu kıskancm neyım ya :gitme:

office vermıo kii inanmaz öle dersem bi de kafamçokkarıştı

yova cok haklısın cnm diecek sözüm yok :((((((

şimdiii slmlar öncelklee

canım aynı durumun bi benzerini bende yaşadım.... konu açtım oku istersen sonunda benim gibi üzülme..konu başlığı :kendimi aptal yerine koyulmuş hissediyorum...

Son düzenleme:
aynı sorunu yaşayan bi arkadaşım erkek arkadaşıyla ortak adres aldı.. onlarında sizin gibi biçok ortak arkadaşı vardı, hiç sorun yaşamadılar yani.. yerimseniben

eğer gerçekten sadece seni düşündüğü için sayfa açmanı istemiosa bunu kabul edicektir zaten:kahve:

bence şifresini vermemesi çok saçma..şüphe uyandırıyo insanda...
ağırlığını koymalısın..

yav ben anlamıyorum bu facebook niye bu kadar kavga sebebi..
ööle kötü bi site değil bence ya
benim de erkek arkadaşımın da hesabımız var ama kavga etmiyoruz kapa hesabını da demiyoruz yanii
bence sen de hesabını kapama hatta kendi adına hesap yap..
onun yaptığını sen de ona yap..
kısasa kısas yani..

ben bıkac defa onun bılgısayarından baktım facebookuna
gerısınde ne ben ondan msn facebook ne de o benden oyle bır sıfre ıstedı
ama evlı olsak baştan vermemızı ısterım acıkcası

Back
X