- 10 Mayıs 2024
- 710
- -114
- 13
- 29
- Konu Sahibi askolottammm
Merhaba arkadaşlar sizin bir konuda fikrinizi almak istiyorum o yüzden konu açtım.Meseleye gelecek olursam ben küçük bir yerde memur olarak çalışıyorm. Genelde burayı kimse tercih etmiyor, kimse bilmiyor ev bile yok. Ben maalesef eşimin işi nedeniyle geldim coğu çalişan buranın yerlisi ve yıllardır burda çalışıyorlar kücük yer olduğu için 1 kişi de amir konumunda ama kadın tek başına hiç bir karar alamıyor yanında bir sürü çalışan var ve onlar kadını yönlendiriyor bende dışardan geldiğim ve yerlisi olmadığım için en ufak bir iş olsa bana verilmeye calışılıyor hatta veriliyorda oysa burda bir sürü insan var onlara da verilebilir benim görevim bile değil ama ;huzur bozulmasın diye ses etmiyorm şimdi yine bir sürü farklı kararlar almışlar ve aynı işi 4 kişi yapacak ama yoğunluk benim üzerimde olacak diğerleri çok az destek verecekler çok saçma değil mi kendileri aralarında alıyor bu kararları amir beni cağırmıyor bile diğerlerinin lafıyla iş yapıyor eşim de beni başka ilçeye aldırmayı düşünüyor. Bunların yüzünden de düzenimi bozmak istemiyorum açık açık bana fikrimi sorsalar konuşacağım o da yok napmalıyım bana bir akıl verin