Ne yapmalym ben imdi?

Adamdaki rahatlığa bak ya bu erkek milletine ağzınla kuş tutsan yaranamazın canım istersen 90 - 60 - 90 ol emin ol bu defada başka bir bahanesi olacaktır. Aç gözlü yaratıklar.

Neden hoşnutluğunuzu sıcağı sıcağı dile getirmek yerine kendinizde bir kusur aramaya çalışıyorsunuz ki en azından neye dayanarak o şekilde konuştuğunu anlamış olurdunuz hemde kafanız rahat olurdu.

Nefret ettigim erkek tipi, agzinda salyaralar akarak kadinlarla kizlarla ilgilenen tipler.

Daha cok gencsin, ama sana tavsiyem esine ilk önce sana saygi göstermesini ögret canim, cünkü esinle ömür boyu evli kalmak istiyorsan evliligin ilk önce ne oldugunu ona ögret.
Karsilikli saygi, sevgi ve sadakatla yürüyecegini bilmeli.
Hicde kilolu degilsin, kendini sakin öyle zorlama, yavas yavas ideal kilona inersen senin acindan daha saglikli olur.
Simdilik onun safligina, gencligine ve saygisizligina ver ama bilsinki bu son olsun.
Böyle seyler evli ve cocugu olan bir babanin, aslinda hic bir erkegin ( eger adam gibi adamsa ) agzina yakismayan laflar.
Sanada bebeginle güzel bir zaman diliyorum canim.

Anlayamıyorum ya evde güzelim karısı dururken elalemin kadınlarına yiycek gibi bakan erkekleri nasıl çalışıyor bunların beyinleri aklım almıyor nasıl bir cürretki senin yanında anlatıyor pes yani pes :olmaz:

Altunhan arkadaşım, eşinin dediği gibi içinde bir art niyet olsaydı inan sana anlatmazdı..Bazı erkekler böyledir eşlerine bu tarz şeyleri anlatırlar ve inan içlerinde kötü bir niyet yoktur ve de şunu bil ki en temiz en ahlaklı erkek bile başka alımlı, müstehcen giyinmiş kadına bakar..bakmıyorum diyen de yalan söyler.. eşin dürüstçe arkadaşıyla ne konuştuğunu ne olduğunu anlatmış... BENDE EŞİMLE BU TARZ ŞEYLERİ KONUŞURUM VE BAZEN DALGA KONUSU bile olur aramızda..Evlilik sadece aşkla yürüyen bir şey değildir yeri gelir kardeşi oluruz yeri gelir annesi oluruz v.s v.s ama en önemlisi Arkadaş olmaktır.. O senin hayat arkadaşın en başta..

Madem çok karşısın böyle şeylere ilk söylediğinde tepkini gösterseydin..Sonradan ve o şekilde bir restle ve de o yolladığın imalı maillle bu olaya komik bir yön vermişsin..Ayrılmakta ne demek böyle bir konu için lütfen eşin sadece dürüst davranmış...

Bazı arkadaşlar bana senin nasıl bir eşin var filan demeye(veya sen nasıl bir hanımsın demeye) kalkmasınlar!!! herkesin görüşü ayrıdır ve ayrıca tekrar ediyorum bu dürüstlüktür göze sokmak ta değildir..Ben eşimin benden saklamasını veya yalan söylemesini tercih etmem...tam tersine herşeyi paylaşmasını yeğlerim..

Tabiki esler arasinda hersey paylasilacak ama böyle bir konu paylasma konusu degil, evli bir erkege yakismayan cümleler.

tamam benim yaptığımda saçmaydı anladım hatamı ama beni en çok yaralıyan eşimin bana bunu analatmasının daha üzerinde olan bişey başka bi kadını beğenmesi ballandıra ballandıra anlatması bizim aramızdada arasıra şakayla karışık şeyler oluyo tabi ama ilk defa bu kadar ciddi ve farklı bi dille anlattı :çok üzgünüm:

altunhan senin hicbir seyin sacma degil, asil senin kocan normal degil canim, bunu anlasana.
Senin esin nasil seninle böyle konusabilir???
O senin hayat arkadasin, cocugunun babasi, baska kadinlar onu ilgilendirmemesi lazim.

Tilsim72 seninde evliligin bayagi acayipmis canim, fantazilerde kuruyormusunuz esinizle baska insanlar hakkinda konusurken, bunu cok merak ettim. Nasil baskalari böyle bir konuda sizin dalga gececeginiz konu oluyor. Bana sapikca geldi, dürüstlükle hic bir alakasi yok. Esinle baska konusacak konun yok herhalde? Yazik.

canım moralini bozmak için yazmıyorum bunu ama bence eşin seni kesinlikle aldatıyor.açık açık söyliim.o fütursuzca anlattığı hikayelerde hem senin tepkini ölçmek için hem de 'ters köşe' yapmak için anlatılmış belki de aslı olmayan hikayeler.yani safça anlatılmış filan sanma sakın,aa ne kadar saf adam bak filan demeyin arkadaşlar yok öyle bişey.tam tersi cin olmadan adam çarpmaya çalışan cinsi bu.zaten ben sekse düşkün değilim,15 te bir bana yeter demesi de tamamen uydurma.olmaz öyle şey,sağlıklı bir erkeğe 15 te bir yetmez bacım.ama adam 15 te bir yapmıyorki,belki her gece yapıyor,dolayısıyla seninle anca 15 te bir ilgilenebiliyor.sonra eve erkek arkadaşlarının gelmesi,sana öyle iltifatlar etmesi hiç mi rahatsız etmiyor.yok anam bana göre bu adam her yönden faullu,ondan olmaz bacım.çok zor olur emininm,bebeğinde var üstelik ama bana göre senin ondan kurtulman lazım.bebeğinede yaptığını okudum,kesinlikle senin iyi niyetine,çabana ve sevgine ve tabiki o güzeller güzeli yavruya layık değil bu adam.ne yap et,bir yolunu bul,kurtul.yol ver gitsin,yoksa ömür boyu bunu çekersin.yarın öbür gün sevgililerinden telefonda gelmeye başlar daha çok yıpranırsın.çok açık konuştum canım kusura bakma ama birini bunları yazması gerekiyordu bence.sevgiler Allah yardımcın olsun

eeee daha neler tangasına kadar anlatıyor mübarek günlerde töbe töbeee neyse agzımı bozmayayım bu aksam bu arkadasın baska konusuda gördüm yanılmıyorsam

yani anlam veremiyorum bu sözlere bir erkek eşine nasıl bu şekilde pervasızca bu şekilde bişiler anlatır..bence sizde sorun yok bişey yapmayada çalışmayın kendisini düzeltmesi gereken tamamen eşiniz...anladığım kadarıyla insan olabilmek vasıfları dejenere olmuşş ...

kızlar evliyim 4.5 aylık kızım var..gelelim asıl konuya eşim 1 ay önce bi otelde işe başladı ve kadınlara bakmasından dolayı otelede çok bayan geleceğinden dolayı aldatılmaktan korktuğuma dair konu açmıştım buraya sizde bana moral vererek bu düşüncemden kurtarmıştınız..
ama bu akşam eşim işten geldi ve tlf ark bişeyler konuştu kadın şöyleydi falan filan diye..
sonra içeri geldi bende merak ettim ne oldu dedim eşimde ya bugün otele bi kadın geldi beyaz dar mini bi elbise giymiş saçları uzun yüzünde en ufak bi hata yok tam bi afet ti valla dedi şok oldum şaka yapıyo zannettim yaa iyi canım dedim..
ardından neler geliyo bi bilsen çalıştığım bekar ark neler neler söylüyo falan dedi ve gelen giden kadınların tiplerini anlatmaya başladı çok incelemiş hepsini çok tanga giymişti vs..diye en ince ayrıntısına kadar anlattı..
ben hamileyken 22 kilo aldım önceden aşırı zayıftım şimdi ise 63 kiloyum ve kilolu gözükmüyorum beni gören herkes çok imreniyo ama eşim öyle anlatınca bi kötü ol içim sanırım onun ilgisini çekmem gerekiyo..
akşam çarşıya çıktık bi elbise gördüm eşime alsakmı dedim saçmalama dar bu sen giyemezsen dedi geçti..kısacası içim hiç rahat değil sizce ne yapmalıyım..

:1shok:saygısızlığın bu kadarıalkisalkisalkis

Alacaksın beyaz dar elbise giyeceksin içine tanganı kuaföre gidip saçlarınıı ve makyajını yaptıracaksın sonra da eve gelip hadi aşkım çarşıya çıkalım diyeceksin.Valla bence erkekler kıyaslama yapmadan yaptıkları yanlışların farkına varamıyorlar.Belki yanlış bi yöntem ama benimkinde işe yarıyor.

Back
X