Ne yapmalym? Pimanlklar yayorum mutlu deilim

proing

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
595
281
648
Konya
Bundan yaklaşık 4 yıl önce görücü usulü biriyle tanıştım ve bir kere görüştük olmadı ve bitti,ama o hep aklımdaydı benim ilk tanıştığım erkekti belkide o yüzden,
geçenlerde facebook ta gördüm ve arkadaşımın hesabından msj attım evli misin nasılsın falan gibisinden,evlenmemiş o da sonra beni merak etti bende söylemedim kim olduğumu ama msn de görüşüyoruz keyif alıyorum onunla konuşmaktan, resmimi gördü hatırlayamadı tanıştıklarımın arasında ing. öğretmeni vardı babası zengin olan inş. o değilsindir dedi:( ve malesef ben o kişiyim .4 yıl önce olmamasının sebebide çok basit şeylerdi ben görüştüm babamda tanışmak istedi o da kabul etmedi ve görüşülmedi tekrar,
kızın babası benimle görüşecekmiş kabul etmedim görüşmedim falan dedi.
O tanışmak istiyor görüşelim diyor ama kim olduğumu söyleyemiyorum yaptığım doğru bişey değil pişmanlıklar duyuyorum ama onunla konuşurken çok mutlu oluyorum,ayrıca evlerimiz çok yakın hergün işe gidip gelişini görüyorum
sizce ne yapmalıyım?bişeyler başlayabilir mi buna izin vermelimi? zamanında olmadı deyip bitirmeli miyim?
çok karışık kafam

Bence kök sebebe in neden inşallah o değilsindir dedi bunu sorgula .. Kırıcı bir durummu yaşandı gururumu incindi bunları deşmek gerekiyor ama bunu yaparken kim olduğunu gizlemen doğrumu bilmiyorum. Belki de en güzeli dürüst olup kim olduğunu söylemen 4 sene öncesini unutup sıfırdan bir başlangıç teklif etmen konuşarak çözüme ulaştırman.. ılk başta tepkide alabilirsin ama o kadar istiyorsan keşke dememek için sinirlensede geçmesini beklersin sonra bir kez olsun yüz yüze konuşmak için şans vermesi için ikna edersin..

babanla neden gorusmek ıstemedı
orasını anlayamadım
kafam dagınık eger yazdıysan gormemısımdır kusura bakma

sadece annesinin bulduğu kızlarla görüşmüş sadece, ismini bir söylesen tanırım seni annemi gönderirim hemen dedi şaka ile karışık açıkcası bundan çekindim sonra benim ailemin tepkisi ne olur bu duruma,
aileler arasında hiç bişey yaşanmadı gerilm olmadı yani o babamla görüşmek istemedi sadece ve olmadı görüşülmedi tekrar
şimdi ciddi bişeyler olacak olsa arayıp bulan ben gibi oldum sanki peşinden koşmuş gibi
bu da bayan için hiç hoş değil,yanlış mı düşünüyorum

neden inşallah o değilsindir demiş bunu öğrenmen gerek.

ayrıca daha da pişman olacağın bir şeyin içine giriyorsun haberin olsun. böyle oyunlarla zor...

Biz tanıştık ertesi gün annesi aradı gelelim mi diye bende ilk defa tanıştığım biri eşim olarak göremedim açıkcası 1 saatlik görüşme sonrası budur diyemedim.Babamda bir de ben tanışıyım çocukla dedi aradık söyledik annesi iş yerinden izin alamaz gelemez dedi bize kızınızın telini verin biraz konuşsunlar dedi bunuda benim ailem kabul etmedi.

Kendisi kızın babası zengindi beni ayağına çağırdı bende gitmedim dedi.(Babam onun iş yerine gidecekti oysa)Bende gitseydin senin annen nasıl kızı gördüyse babasıda seni tanımak istemiştir dedim, kızıyla 1 saat görüştüm ortada ciddi bişey yok babasıyla tanışmama gerek yoktu dedi.

eğer bu adamdan hoşlanıyorsan, açık açık kendini tanıt... bu şekilde internette konuşarak ne kadar ilerleyebilirsin ki? daha da bağlamadan kendini bence....

önce aileme mi söylesem acaba?
o hemen görüşüp tanışmaya hazır
peki benim onu arayıp bulmam ileride sorun olur mu yada kızınız oğlumuzun peşine takılmış gibi bir durum oluşur mu ?
biz aynı mahallede yaşıyoruz yan yana apartmanlarımız ve ortak komşularımız var...

açık ve net ol neyi gizliyorsun evlilik ve ileri dönük bir şeyler olmasını istiyorsan dürüstlerin yolundan gitmelisin evliliğin temeli egri atılırsa çabuk çöker ama onunla gönül eğliyorsan onu bilemem

iii de senın sen oldugunu bılmeden hazır
o degılsındır umarım dedıgıne gore
kendını kandırma bence

canım çok karışık durumdasın ve ilgimi çeken bir diğer şey de meslektaş olmamız..ben de ingilizce öğretmeniyim ve selçuk ünv mezunuyum:) konya da yaşıyosun sanırım.kaç mezunusun? sınıf ark çıkıyomuşuz lülülülülülü
bence bırak peşini bu çocuğun.tekrar konuşmkla üstelik kim olduğunu gizlmekle hata yapmışsın.en başından söyleseydin keşke..

ben sana soyliyim bu is biraz zor..
allas askina baska kimse kalmadi mi dunyada tatlim?
aileler isin icine girecek kaldi ki babasi ayagina cagirdi gibi gayet lakayt cumleler kuruyor.
hoslanmadim ben cocugun tavrindan bi gariplik var.
ya senin kim oldugunu anladi damarina basiyor
ya da o zamanda senle gorusmeyi ciddiye almamis.
ayrica seni tanimadan senle feysbuktan konusup msne gecmesi daha da guvensiz bir imaj degilmi?
demek ki baska kizlarla da bu sekilde tanisip konusuyor olabilir..
bilmiyorum ama bence hata yapiyorsun..

başka kimse kalmadı mı demekle haklısınız ama aradığım birçok özelliklere o sahipti en önemlisi konyada yaşıyor olması
inanmak güç gelebilir ama ondan sonra tanıştığım çok daha iyi imkanları olan işi yada ne biliyim ailesi gibi ama hep konya dışında yaşıyor ya da çalışıyorlardı.
Bugün yine biri geldi görücü usulü ama konyada değilmiş çocuk olmaz dedi annem gittiler ve ben bu durumdan iyice sıkıldım artık hazırlanıp birilerinin karşısına çıkmaktan bıktım,
yaşıtım herkes arkadaşlarım hatta benden küçükler bile evlendi yada nişanlı, erkek arkadaşları var benimse hiç erkek arkadaşım bile olmadı.
yanlış yaptığımın farkındayım aslında ama ne yapıcam bilmiyorum 4 yıl önce değilde şu an karşıma çıksa evet derdim ya da tanımak isterdim

boşuna uğraşıyorsun

istese idi o zaman da boş bir sebep yüzünden ayrılmazdı

şimdi tekrar reddedilmek seni ne duruma sokar

düşünerek hareket et

başka kimse kalmadı mı demekle haklısınız ama aradığım birçok özelliklere o sahipti en önemlisi konyada yaşıyor olması
inanmak güç gelebilir ama ondan sonra tanıştığım çok daha iyi imkanları olan işi yada ne biliyim ailesi gibi ama hep konya dışında yaşıyor ya da çalışıyorlardı.
Bugün yine biri geldi görücü usulü ama konyada değilmiş çocuk olmaz dedi annem gittiler ve ben bu durumdan iyice sıkıldım artık hazırlanıp birilerinin karşısına çıkmaktan bıktım,
yaşıtım herkes arkadaşlarım hatta benden küçükler bile evlendi yada nişanlı, erkek arkadaşları var benimse hiç erkek arkadaşım bile olmadı.
yanlış yaptığımın farkındayım aslında ama ne yapıcam bilmiyorum 4 yıl önce değilde şu an karşıma çıksa evet derdim ya da tanımak isterdim

Bence sırf bu yüzden onunla görüşme, artık evlilik yaşı çok yükseklere çıktı, ayrıca kim olduğunu açıkladığın zaman ya tahminlerin gerçek olursa, ters tepki alırsan ve ortak tanıdıklarınız bu olayı duyarsa....
Konuşmayı kesmek daha doğru gibi geldi bana nedense :umursamaz:
Ayrıca babanın onu tanımak istemesinden daha doğal ne olabilirki? Önce onun ailesi ve o mu seni beğenecekmiş? Burdan bile onun aslında alçak dağları yarattıığı belli oluyor.
Evliliği düşündüğün için ve şu an onun iyi yönlerini görmek istediğin için belki de böyle düşünüyorsun, ayrıca zengin olmak suç değildir, senin ve ailen hakkında böyle konuşmuş olması çok ayıp, oturup bir kez daha düşün.

bence açık açık kim olduğunu söyle bakalım napıcak duruma göre değerlendirme yaparsın

ama baban hakkında konuşmaları bana da biraz lakayt geldi

özellikle ben onun ayağına mı gidicem fln demesi

sanırım sizin durumunuz onlardan daha ii ve bu çocukta eşinin ailesinin kendinden yüksek olması kaldırabilcek biri diilki başından istememiş seni

ama aradan 4 yıl geçmiş bu seneler içinde olgunlaşmış düşünceleri dğişmiş olabilir

O 33 yaşında ben 28, ilk başlarda çok ciddi konuşuyorduk siz şeklinde hitap ediyorduk ,
bir gün sana bir sır vericem kim olduğunu bilmiyorum ama yakın hissediyorum kendime dedi,
evlenmeyi çok istediğini ama bir türlü olmadığını genelde bayanların hayır dediğini söyledi bana sordu sen neden istemedin diye
Aslında çok yoğun çalışan biri olduğunu ev ve iş arasında zamanının geçtiğini artık kendi ailesinin olmasını istediğini , hiç kız arkadaşının olmadığını söyledi ve inanıyorum ona

Maddi durumumuz iyi ama bunun şımarıklığı yoktur bende,
sonuçta öğretmenim ve çok zor şartlar altında doğu görevimi yapıyorum maddi olarak ihtiyacım olmadığı halde yapıyorum bunu yarının neler getireceğini kimse bilemez
ve onun durumu da iyi evi arabası, iş yerindeki konumu

Bence açık açık her şeyi anlat.
Ne olacaksa olsun sen de ondan ümit keser, kendi düzenini kurarsın.
Belki onunla devam etmeye karar alırsınız belli mi olur.
Ne kadar sürüncemede bırakmayı düşünüyorsun ki?:1no2:

Back
X