- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Haftaiçi hep hayır hayır hayır hayır şöyle uykum var böyle yorgunum dediği için artık hiiç sormamaya başladım. Yoksa ben de nefret ediyorum bu durumdanHafta sonuna odaklandığınız için olabilir. Zaman koymayı değil spontane olmayı deneyin. Ben de olsam saatli sevişme istemem
O zaman üzgünüm, ten uyumunuz olmayabilir. Çünkü sevgili bir çifti değil on yıllık evli bir çifti anlatıyor gibisiniz.Haftaiçi hep hayır hayır hayır hayır şöyle uykum var böyle yorgunum dediği için artık hiiç sormamaya başladım. Yoksa ben de nefret ediyorum bu durumdan
Ya biz eskiden böyle değildik. Daha sık birbirimize yaklaşırdık vs. Sonra o bıraktı. Ben devam ettim. Sonra o yorgunum uykum var vs demeye başladı. Ben de yorgun olmayacağı günleri beklemeye başladım. Bazen öyle oluyor ki 1-2 hafta birbirimizi görmüyoruz ama ondan yine bi tık göremiyorum. Ve bu inanılmaz üzüyor beni. Değişen ne diye düşünüyorum ama bulamıyorum. Haliyle beni cinsel olarak çekici bulmadığını düşünüyorumBir şey diyecegımde bana bu şekilde her haftasonu yaklaşılsa offff derim...
Çünkü siz mutlu olun diye o da kendinden feragat ediyor
Adım atmayın bakın ne olacak...
Ha siz diyorsanız yapmadan duramam karşılıklı beklentiler aynı değil deriz...
herkes yoluna bakar...
Çünkü daha ileride kimse bu duruma tahammül edemez
Değişen şey bence kanıksamak bence öyleYa biz eskiden böyle değildik. Daha sık birbirimize yaklaşırdık vs. Sonra o bıraktı. Ben devam ettim. Sonra o yorgunum uykum var vs demeye başladı. Ben de yorgun olmayacağı günleri beklemeye başladım. Bazen öyle oluyor ki 1-2 hafta birbirimizi görmüyoruz ama ondan yine bi tık göremiyorum. Ve bu inanılmaz üzüyor beni. Değişen ne diye düşünüyorum ama bulamıyorum. Haliyle beni cinsel olarak çekici bulmadığını düşünüyorum
Değişen şey bence kanıksamak bence öyle
Bir şeyi ilk kez yaptığında daha heyecanlısındır...
Doğruyu söylemek gerekirse ben de aynı kişiyle aynı heyecanı zaman geçtikçe hissedemiyorum...
bedeninizi bence yine seviyor ama size alışmış
Bazı şeyler tüketilmiş gibi
Ya da siz monotonsunuz kendinizi geri çekin
O zaman ayrılÖyle yapacağım ama faydası olup olmayacağından emin değilim. Bekleyip göreceğim.
Ama aramıza böyle bi sınırlama koyacak olmak bana çok saçma ve itici geliyor
Bunlar illa evli çiftlerin başına gelecek diye bir şey yok canım. Yıllardır birlikteyseniz illaki bir monotonluk olacaktır.ustune düşme gerçekten erkeklerin üstüne düşmeye gelmiyor..Öyle yapacağım ama faydası olup olmayacağından emin değilim. Bekleyip göreceğim.
Ama aramıza böyle bi sınırlama koyacak olmak bana çok saçma ve itici geliyor
Evlendikten sonraya bıraksanız keşke şu işleri adamlar bıkıyor
Ben evliyim zaten . Bu benim görüşüm sizi neden bu kadar rahatsız etti. Evlilikten once ilişkiye karşıyım bu kadar net. Adamın bi sorumluluğu yok istediği yerde başkasına yönelir. Bu benim görüşüm sizin görüsünüzde bana boş geldi.o nasil tespitti oyle valla konuyu sip diye cozmussunuz. peki evlendikten sonra yasansa bunlar ne olacakti? siz misiniz hayati yasayacak olan da bos bos konusuyorsunuz?
konuya yorumum da iliskinin basinda heyecan daha fazla olur cunku karsindakini tanimak istersin, sonradan eger ten uyumu yoksa bu goreve donusebilir. biraz daha devam edip cozum bulmaya calis derim ama yoksa da evliligi asla dusunme ten uyumu cok onemli.
Ben evliyim zaten . Bu benim görüşüm sizi neden bu kadar rahatsız etti. Evlilikten once ilişkiye karşıyım bu kadar net. Adamın bi sorumluluğu yok istediği yerde başkasına yönelir. Bu benim görüşüm sizin görüsünüzde bana boş geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?