Ne yapmam gerek şimdi

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
Merhaba hanımlar. Konum cinsellikle ilgili. Size fikir danışmaya geldim.

Ben yüksek libidoya sahip bir insanım. Yani normalde her gün sex yapmaya okeyim ama erkek arkadaşımın yorgun olduğunu düşünerek haftaiçleri hiç bu konuyu gündeme getirmiyorum mesela. Haftasonu geliyo ondan bir adım bekliyorum ama gelmiyor. Bu yüzden o adımı ben atıyorum.

Geçenlerde erkek arkadaşım artık bunu bir görev gibi gördüğünü, tahrik olmadığını, yapmak istemediğini, kendini baskı altında hissettiğini söyledi.

Her ne kadar bunun benimle alakası olmadığını söylese de sanki benim bedenimi arzulamıyor gibi düşünüyorum. Yani sanki daha farklı daha seksi olsaydım ya da daha iyi sevişiyor olsaydım böyle bir problem olmazdı gibi. Kendimi çok kötü hissettim ve resmen utanıyorum. Sanki adam istemediği halde hep onu zorlamışım, resmen öyle diyor.

Üstelik daha evli bile değiliz yani rutine binmiş bir hayatımız yok. Bunu neden görev gibi algılıyor anlayamıyorum. Biraz çekindiğim için çok açık konuşamadım umarım anlatabilmişimdir

Hafta sonuna odaklandığınız için olabilir. Zaman koymayı değil spontane olmayı deneyin. Ben de olsam saatli sevişme istemem
Haftaiçi hep hayır hayır hayır hayır şöyle uykum var böyle yorgunum dediği için artık hiiç sormamaya başladım. Yoksa ben de nefret ediyorum bu durumdan

Bir şey diyecegımde bana bu şekilde her haftasonu yaklaşılsa offff derim...
Çünkü siz mutlu olun diye o da kendinden feragat ediyor
Adım atmayın bakın ne olacak...
Ha siz diyorsanız yapmadan duramam karşılıklı beklentiler aynı değil deriz...

herkes yoluna bakar...
Çünkü daha ileride kimse bu duruma tahammül edemez

Haftaiçi hep hayır hayır hayır hayır şöyle uykum var böyle yorgunum dediği için artık hiiç sormamaya başladım. Yoksa ben de nefret ediyorum bu durumdan
O zaman üzgünüm, ten uyumunuz olmayabilir. Çünkü sevgili bir çifti değil on yıllık evli bir çifti anlatıyor gibisiniz.

Ya biz eskiden böyle değildik. Daha sık birbirimize yaklaşırdık vs. Sonra o bıraktı. Ben devam ettim. Sonra o yorgunum uykum var vs demeye başladı. Ben de yorgun olmayacağı günleri beklemeye başladım. Bazen öyle oluyor ki 1-2 hafta birbirimizi görmüyoruz ama ondan yine bi tık göremiyorum. Ve bu inanılmaz üzüyor beni. Değişen ne diye düşünüyorum ama bulamıyorum. Haliyle beni cinsel olarak çekici bulmadığını düşünüyorum

Değişen şey bence kanıksamak bence öyle
Bir şeyi ilk kez yaptığında daha heyecanlısındır...
Doğruyu söylemek gerekirse ben de aynı kişiyle aynı heyecanı zaman geçtikçe hissedemiyorum...

bedeninizi bence yine seviyor ama size alışmış
Bazı şeyler tüketilmiş gibi
Ya da siz monotonsunuz kendinizi geri çekin

Öyle yapacağım ama faydası olup olmayacağından emin değilim. Bekleyip göreceğim.
Ama aramıza böyle bi sınırlama koyacak olmak bana çok saçma ve itici geliyor

Öyle yapacağım ama faydası olup olmayacağından emin değilim. Bekleyip göreceğim.
O zaman ayrıl
Sınırlama yapmayacagın birini bul adam şuanda istemiyor böyle olmasını
Ona saygı duy bu konuda...
Sonra konuşup bir karar alırsınız

Bunlar illa evli çiftlerin başına gelecek diye bir şey yok canım. Yıllardır birlikteyseniz illaki bir monotonluk olacaktır.ustune düşme gerçekten erkeklerin üstüne düşmeye gelmiyor..

Libidonuz yüksekse daha istekli bir partner bulun. Evlilik çocuk zaten düşüyor temposu seksin sizi kanser eder daha sevgililikte böyleyse
Biz sekiz senedir sevgiliyiz bunun beş yılı da evlilik. İlk aydan beri seks var ilişkimizde çocuğa rağmen haftada üç dört kere sevişiriz. Hep ben başlatsam onda da homurdansa muhtemelen evliliğimiz bu kadar huzurlu kalmazdı.

Evlendikten sonraya bıraksanız keşke şu işleri adamlar bıkıyor

o nasil tespitti oyle valla konuyu sip diye cozmussunuz. peki evlendikten sonra yasansa bunlar ne olacakti? siz misiniz hayati yasayacak olan da bos bos konusuyorsunuz?

konuya yorumum da iliskinin basinda heyecan daha fazla olur cunku karsindakini tanimak istersin, sonradan eger ten uyumu yoksa bu goreve donusebilir. biraz daha devam edip cozum bulmaya calis derim ama yoksa da evliligi asla dusunme ten uyumu cok onemli.

Ben evliyim zaten . Bu benim görüşüm sizi neden bu kadar rahatsız etti. Evlilikten once ilişkiye karşıyım bu kadar net. Adamın bi sorumluluğu yok istediği yerde başkasına yönelir. Bu benim görüşüm sizin görüsünüzde bana boş geldi.

konuda evlenmeden once sevismeli miyiz demiyor ki, o yuzden yorumunuz havada kaliyor.

insan hic sevismedigi biriyle evlenince hadi surpriz yumurtacilik oynasin o zaman sizin gorusunuze gore. gerci bu gorusunuzu soran da olmamis konuda ama neyse konu dagilmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…