Ne yapmam gerek şimdi

Etrafimdaki örneklere nazaran konuşuyorum. Bundan sonraki ilişkilerine ışık olabilir konu sahibinin. Kişinin içinde yoksa ten uyumu felan hikaye gözü başkalarındaysa tabiki beğenmez sevgilisinin eşinin tenini..

Evlendikten sonraya bıraksanız keşke şu işleri adamlar bıkıyor

Saçma genellemeler.
Valla evlenmeden önce de doya doya seviştik, sıkılmadık. Evlendik hala sıkılmadık.
Doğumdan sonra kalan kilom, çatlağım, sönen memelerime rağmen de sıkılmadı.
Seks de aşk da sevgi de böyle bir şey değil.
Bir belgeye atılan imza belirlemez aşkı, seksi ve bağlılığı.
Kendinizi ve ilişkinizi bu kadar basitleştirmeyin.
Bir imzaya bağlanayın yani.
Nikahsız seviştiğimde de değerliydim, sevildim evlendim yine aynı.

Ya bahane arıyor yada bir sorunu var üroloğa görünmesi lazım

Biz kadinlar bu konuda daha duygasaliz hemen kendimizi salıyoruz sevince. Ama her erkek sizin esiniz gibi olmayabilir . Yasacagmi yaşadım zaten deyip siz çok sevsenizde evliliğe yaklaşmayan çok en azından dediğim gibi etrarimda onlarca örnek var.. bana göre 'ten uyumu bahesi saçmalık.

Ten uyumu gerçekten var olan bir şey. Ve bunu bir kere yakaladığınızda hele aşk da varsa yaşadığımı yaşadım demez emin olun devamını da ister
Ten uyumu cinselliği daha zevkli hale getiriyor. Bu erkekler içinde geçerli. Ortalama bir zevk de alabilir karşılıklı daha çok zevk de alabilir. Eğer çift karşılıklı çok zevk alıyorsa seks hiç bir zaman sıkıcı bir eylem olmayacağı için üç beş seviştik oh başkasını bulayım demez.

Bahane uyduruyor, üroloğa gitsin vs... öncelikle böyle birşey yok. Yani bu durum için yok.
Evet bence de bir erkek kendini baskı altında hissediyorsa seks yapmaz, yapamaz. Eşimden önce de eşimle de çok kez şahit olmuştum bu duruma.
Şimdi evliliğimde de ben eşime mesela bebek yapmak istememizden dolayı “yumurtlama dönemim geldi, yapalım” dediğimiz zaman çoğu zaman iş göreve dönüşebiliyor bizde de. Bizzat ben de yaşıyorum bu durumu, zevkten çıkıyor çünkü iş ve zorunluluğa geliyor, zorunluluk da “ ya başarısız olursam” hissini birlikte getiriyor.
Tabiki her zaman bu durumda değiliz, daha önce bunları yaşadığım için anlatıyorum. Erkek kendini yapmak zorunda hissetmemeli kısaca. Ben baskı yaptığımı farkettiğim zaman kendimi düzelttim, haliyle biz de düzeldik. Kısaca böyle.

Hani bazı erkekler vardır kadını sex objesi olarak görürler pek bir paylaşımları yoktur yatak konusu dışında, kadında bir yerden sonra sex objesi değilim ben benim de duygularım var sana göre şekil alamam der, ya. İşte sanki sizin durum burda tam tersi. Paylaşımlarınızdan bahseder misiniz en son ne zaman onu tam dinlediniz? Başka iyi olduğunuz konular var mı meselâ film izlemek spor yapmak yemek hazırlamak falan. (beraber)

Aslında hemen hemen çoğu şeyi birlikte yapıyoruz. Yemek yaparız, tiyatroya veya konsere gideriz, dışarı çıkarız vs vs. Ve her konuda uzun uzun konuşuruz birlikte

Erkek arkadaşınızı Kısa sürede Sekse Doyurmuş olduğunuzdan olabilir . Erkek Arkadaşınız Daha Ne yapabilirizki Düşüncesinde Olabilir . Kabak Tadı Vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…