- Konu Sahibi enguzelask
-
Hiç Birşey Anlatmamışsınki Nasıl Yardımcı Olalım
Baban neden istemiyor? Sevgilinin işi mi yok? Kötü alışkanlıkları mı var? Tabi ki ailenin onayı çok önemli ve bence sabret çünkü zamanla herşey yoluna girer.
yardım edebilecek kadar bilgi vermemişsiniz ki ama
babanız neden istemiyor?
erkek arkadaşınız istenmediğini biliyor mu?
yaşlarınız evlilik için uygun mu?
ne zamandır berabersiniz?
...
ayy vallahi biraz daha açık yazılabilirmiş konu...
yaşınız kaç?? evlılık düşünecek yaşta mısınız? bu yuzden sordum..
babanız nasıl öğrendı ilişkiyı? iş,karakter vb hangı nedenle ıstemedı sevgılınızı?
kaçma fıkrını ıse yok sayın.. hıç gerek yok.. babanızın karşı çıktığı şey neyse konuşularak çözulur dıye düşünuyorum..
Sen de ne akıllısın ya. Babaya her şey anlatılır mı yau.
Sevgilini ikna etmeye çalışsaydın şirket konusunda babana diyene kadar.
Şimdi gel de düzelt kolaysa...
Sevgilin neden istemiyor o işte olmanı ? Ona ne oluyor.
Ortak bir yol bulup ikisini de uzlaştır bence.
zaten nasibinde o cocuk varsa olur. bu kadar kafana takma (benım gıbı) hem 9 ay evlenmeyı dusunmek ıcın erken bence
benımde sevgılım var nısanlanmak ıstıyoruz ama babam tutucu bı ınsan nasıl soyleyecegımı bıle bılmıyorum kafaya takıp duruyorum ama bı yandan da nasıp dıyorum .her ınsanın evlenecegı gun bellıymıs ya bende beklıyorum ıste baska care yok cunku
canım benm yaa benmde babam tutucu böyle şeyler ters geliyo ona ben zaten söylemeyi düşünmüyodum dediğim gibi eşi söylediama şunu öğrendimki acele etmicekmişiz biraz daha bekleseydik belki daha iyi olurdu ikimizde şimdi ne yapcağımızı bilmiyoruz bide sevgilim şirketi kesinlikle istemiyo yani evlenmemiz için şirketin benm üstümden gitmesi ve benm üzerime olan borçların ödenmesi gerek bekliyoruz öyle ama nereye kadar... bi kaç kere ayrılalım dedim boşuna beklemeyelim istemedi ayrıda yapamıyoruz zaten hiç görüşemiyoruz artık yüzyüze babam beni evden salmaz tek kız arkadaşım yok dertleşebileceğim bende burayı keşfettim sizlerden en azından fikir alıyım na yapmam gerek die çünkü çok bunaldım ne düşünceğimi şaşırdım
dıyorum ya cok dusunme nasıpte varsa kımse karsı gelemez hayırlısı olsun
sağol canım sevgilimde öyle diyo kısmetse olur diye dedim bu kısmet korkutuyo beni yaa olmassa die ama yapcak bişeyimiz yok tabi kader bu arada senin yaşın kaç canım annen falan biliyomu sevgilini ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?