- 12 Kasım 2020
- 239
- 240
- 23
- 30
- Konu Sahibi Dilberimmm
-
Bız sevgiliyken onunla bırlıkte hem duygusal hem sevısme galıba kısa suren bir ilişki ama hisler kuvvetlıymişSizinle sevgili iken onunla da mı sevgiliymiş
Yani o eski siz yeni sevgili mi o arada br kişi mi
Sevgili mi sevişme arkadaşı mı
Mesafe ilişkisi mi nasıl cesaret etmiş
Deftere ne yazmış
Galiba ben sorardım ömür boyu içimde tutamazdım
Kendı yazdığım defter zannettımÇok mutlu giden evliliğinizde neden kayınvalidenizin bodrumunda duran eşinin ait gizli defterleri okumaya gerek duyduğunuzu anlamadım ama çoğunluğa katılıyorum. Eğer boşanmaya kesin kararlı değilseniz hiç yüz göz olmayın.
Bız sevgiliyken onunla bırlıkte hem duygusal hem sevısme galıba kısa suren bir ilişki ama hisler kuvvetlıymiş
Boşanacaksanız bu boşanmak için bir neden sadakat karakter ile alakalı bir mevzu bence. Ama bosanmayacaksanız da bir şey diyemem. En azından sık sık kontrol edin ne diyeyim.Hklllşşşş
Hklllşşşş
Ben de okuyanlardan biriyim ama yorum.yapmamistim alıntılardan gördüm.Konu silinmiş ama geri gelecek
Ben de en cok nasil yazdigini merak ettim dogrusuGünlük tutan erkek şeması canlanmadı gözümde hiç. Nasıl bir tip acaba
Adam İpek Ongun da okuyor mu acaba ahsjajsjaBen de en cok nasil yazdigini merak ettim dogrusubugün ayseyle beraberdim cok guzel bir gündü falan mi yazdi ki acaba
Bende canlandıramıyorımGünlük tutan erkek şeması canlanmadı gözümde hiç. Nasıl bir tip acabab
Bir Genç Kızın Gizli defteri diye bir kitap vardı. Girişinde “Bu defteri benden habersiz okuyan karıştıran her kimse terbiyesizdir.” yazardı. O dönem moda olmuştu, liseli kızlar da öyle yazardı günlüklerinin girişine. Adam keşke öyle bir not yazsaydı oraya. Eşi de okumazdı belkiGünlükte neyi nasıl anlatmış çok merak ettim doğrusu
Bende canlandıramıyorım
Ahahaha günlük denince benim.de aklima Ipek Ongun gelirAdam İpek Ongun da okuyor mu acaba ahsjajsja
90’s Nostalji Kulübü’ne hoş geldiniz.Ahahaha günlük denince benim.de aklima Ipek Ongun gelirçocukluğumuzun yazarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?