• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam gerekir bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dilberimmm

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
239
240
23
30
evliyim cok mutlu giden bır evlılıgım var. Ve bugun sevgililik donemi izde aldatıldıgımı öğrendim ve cok sasırdım ne yapacağımı bilemedim bır defterden okudumherseyo. Eşim denen adama da bırsey dıyemedım daha nasıl bır yol izlemeliyim. Evlılıgımde hersey guzel gidiyor. Ama o kızla yasadıklarını okudum kalbım cok kırıldı bana yalan söyle ıs cokey yasamızlar bırlıkte

Son düzenleme:
Boşanmayacaksanız bahsini bile açmayın. Zaten '' Evlenmeden önce oldu, aldatma sayılmaz. '' diye üste çıkacaktır. Siz de '' Ben yapsam da sayılmaz mıydı? '' diyeceksiniz, o da ee şey kem küm edecek en iyi ihtimalle. Şu an böyle bir münakaşaya girmeye hazır mısınız?

Defteri alın ve eşinizin yüzüne atın. Sonrada birşey demeyin görmezden gelin bir sorun mu var derse yok deyin defteri gösterin. Bu psikolojik şiddettir intikam için uygundur ama evliliğiniz çok iyiyse bilemicem. Ben bildigimi belli ederdim ayagini denk alsin diye.

Hamileyim evliyim cok mutlu giden bır evlılıgım var. Ve bugun sevgililik donemi izde aldatıldıgımı öğrendim ve cok sasırdım ne yapacağımı bilemedim bır defterden okudumherseyo. Eşim denen adama da bırsey dıyemedım daha nasıl bır yol izlemeliyim. Evlılıgımde hersey guzel gidiyor. Ama o kızla yasadıklarını okudum kalbım cok kırıldı bana yalan söyle ıs cokey yasamızlar bırlıkte
Itiraf etmez hic kimse. Konussaniz ne değişecek

Defteri alın ve eşinizin yüzüne atın. Sonrada birşey demeyin görmezden gelin bir sorun mu var derse yok deyin defteri gösterin. Bu psikolojik şiddettir intikam için uygundur ama evliliğiniz çok iyiyse bilemicem. Ben bildigimi belli ederdim ayagini denk alsin diye.

Bence bunu boşanacaksanız yapın
Yoksa adama "Bak aldattım, yakalandım, susup oturdu, demek ki yine aldatabilirim." Aklı vermiş olursunuz.

Ben annesinin evınde buldum. Bodrumda yoksa eve getırcem kadar aptal değildir. Ama ne yapcagımı bilmiyorum tamamen duyusal bosluktayım

Eşinizin sevgililik döneminde aldatması kabul edilebilir bir şey değil haklısınız. Ama sizin de eşinizin özelini okumanız doğru değil bana göre. Tabi eşinizin hatasının yanında devede kulak sizinki.

Eğer ayrılmayacaksanız da bildiğinizi belli etmeyin derim, yüz göz olup nasılsa affetti hep affeder moduna girmesin.. Bence tabi ki.. Karar sizin..

Evlenmeden önce yediği naneleri yazdığı günlüğü evde mi tutuyormuş? Nasıl bir keriz sizin kocanız?

Al defteri, akşam yemeğinde koy önüne, okusun tek tek. Sevgiliyken aldatan evliyken de aldatır, adam aynı adam..
maalesef katılıyorum..çünkü sevgi sadakat bir yüzüğe bağlı olmamalı

Burada yazan çoğu kişiye katılıyorum. Yüzüne vursaniz ne olacak 3 gün ağlayacak zirlayacak sonra üstünden büyük bir yük kalkacak ve affetmis oldugunuz için yenisi için cesaret bulacak ömür boyu bu korkuyla yaşasın. Eğer ayrılma planiniz yoksa malesef susacaksiniz değilse yüz göz olmadan defterle birlikte esyalarini kapinin onu ne koyun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X