- 31 Aralık 2014
- 11
- 2
- 3
- 30
- Konu Sahibi eylullllLh
-
Sonu yok ki oyledeSürekli tartışmanın olduğu bir ilişkide gün gelir taraflardan biri birden keser görüşmeyi.
Çinkü artık sıkılır bu gel gitlerden.
Bence sizde üstelemeyin,aramayın ,sormayın.
Biraz dinlenin ikinizde.
Sonu yok ki oylede
Tesekkurler sizideEğer sonuçsuz görüyorsanız birlikdeliğinizi ,hiç kendinizi yıpratmayın derim ben.
Dilerim çok güzel bir yıl karşılar sizi.
ne biliyim yuzsuz gibi olurum diyeo aramiyor, merak etmiyorsa sen neden aramiyorsun?
arama arayamama soramama konusunda cekiniyorsan, aranizda bisiler zaten oturmamis, asilamamis demektir.
ne biliyim yuzsuz gibi olurum diye
Anlatmasi uzun ama kisa ozet geciyim aramiz iyiyken bi anda sogukluk oldu gerci surekli tartisiriz ama 2 3 gun msjatmiyo o da bende 10 gundur boyle surekli merak eden kiskanan insan nasil durabiliyo svgisi bitti mi bitmedimi nasil anliyabilir sorsam olmaz bitmis olsa bile ya da azalmis olsa soylemez
Umarım ama pesinden fln kosmam brn yapicagimi yaptim cunku kendi bilirsevgisi bitmemiştir fakat aranızdaki bazı sorunlar mesela sürekli tartışmalarınızdan sıkılmıştır bi süre yazmaz ama sonra yine gelir yazar sana için rahat olsun
Tel kapatmicam ama bende senin gibi whatsappdan konuyoruz 1 hafta girmicem yazmazsa bitmemesi icin bi sebep yok demektiraskiletacik .!.:Bende aynisini yasamistim telefonumu kapattim 5 gun ve hic takmadim. Sonuc olarak hic arayip sormamisti bende ayrildim. Tabi cok uzucu oldu ama deger vermiyorsa bitmeli zaten
Umarım ama pesinden fln kosmam brn yapicagimi yaptim cunku kendi bilir
koşma zaten biliyorum beklemesi zor oluyo ama sen biraz sabret bekle eğer ki dönmüyosa sende bitir herseyi tamamen.bekleyelim bakalım yazacak mı :)
aAma sonucta takmiyo yakin gorse bu sekilfe davranmazSenin sevgilin değil mi bu çocuk?
Çok yakının değil mi?
Ne yüzsüzlüğü? Esas birbirinize açık olabilmeniz gerekir.
Çok tuhaf geldi bana.
Aynen dersle fln meşgul oliyim baride yazmamak icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?