- Konu Sahibi HazalSnyzl
-
Merhaba,
Ben nişanlıyım çok şükür kayınvalidemle ilgili hiçbir konuda sıkıntım yok hoşlanmadığım seylerı soylediğim zaman tamam kızım vs diyebiliyor ve duzeltme yoluna gidiyor. Ama nişanlımın teyzesi biraz sıkıntı olur olmadık şekilde konuşuyor. Yok sen çok zayıfsın gelinlik yakışmayacak sana evlennce bizim gibi davul olursun sen hahah falan yada bir şekilde kıyaslama yapıyor kendince. Hadi bunları geçtim şaka olarak kabul ettim zaten ama en son evimi yerleştirmeye gittiğimde yatak odam geldi ve yerleştirirken gelip bana (kapalı bir dille soyluyorum size siz anlayın) burası sizin bilmem ne odanız deyip gulmeye basladı bı an donakaldım ne dıyecegımı de bılemedım aaa teyze ayıp dıyebildim sadece. Ve aynı tarz bir konuşma daha geçmek zorunda kaldı aramızda ve ben nasıl davranıpta bu sekıl konusmasını engelleyecegımı bılemedım. Kışında surekli kayınvalıdemde kalıyor soguk oldugu ıcın evı ve ben cok tedırgınım bu sekılde konusan bırısı evıme saatlı saatsız gelıp benı rahatsız edecek diye. Ne yapacağımı bilemiyorum. O an insan donup kalıyor bişrseyde diyemiyor ama sonra kafama taktımmı da gunlerce sinir olup duruyorum lütfen bi akıl verin.
Amannn illa bi kıl çıkıyor şu ailelerde. Valla konuşmasına izin verme. Bi kere samimi olmamanda fayda var, senin hayatın ile ilgili yorum yapabilme hakkına sahip görürse kendini onun önünü alamazsın. Mesafeden anlamaz ise kv ye söyle anne işte bir şey diyemiyorum büyüğüm saygım var ama utanıyorum falan de , onu uyarsın. Yine anlamazsa aynı dil ile konuşur ve bozarsın, bir daha konuşamaz..
Benim eşimin uyuz teyzesi de şeytan işi diye 8 de başlayan kına gecemi daha misafirler bile tam gelmeden 9 da bitirmişti hala öfkeliyimmmmmm
Bence samimi olmayin. Hatta biraz soguk davranin ondan hoslanmadiginizi anlasin. Sizi kizdirmak icin soyledi tuzaklara dusmeden haksiz duruma dusmeden cevap verebilirsiniz. Biliyorum belki saygisizlik bu dediklerim ama once kendinizi yuvanizi dusunun.
Zaten mesafeyi korumaya çalışıyorum ama sanırım onun kendi huyu bu cunku hıc o kadarda samımı davrnmadım son zamana kadar siz derdim sımdı yavas yavas teyze dıyorum ama bunu samımı sanıp fazla abarttı. Saatli saatsizde evime gelirse çıldırırım sanırım.
Eger oyle bir sey yaparsa tek basiniza cozemessiniz bence esinize ve kayinvalidenizle konusmanizi oneririm. Anlasilan laf soz anlamayan biri (bizzat bendede var boyle bir tip ordan biliyorum)
Allah sabir versin.
Amin hepimize sabır versin. Evet aynen laftan sözden anlamayan birisi hakarette etsen gülüyor ve sinir oluyorum. Ben evımın yerlerını supururken tam ortada durdu cekıl teyze dıyorum yok benım ayaklarım pıs degıl sen devam et diyip guluyor. Nişanlımında ablaası hatta kardeşi gibi birlikte buyumusler ona anlatmak nasıl olur nasıl engeller bilemiyorum.nişanlıma da o terbiyesiz kelimeyi kullandıgını soyleyınce kendisi suan askerde ah be teyze oyle sey soylenır mı dedı sadece
Ben hep dua ediyorum Allahim beni bu kotu insanlardan koru beni onlara muhtac etme diye. Dunya hali kimin ne olcagi belli degil. Size bir tavsiye daha verebilirim bence zor biliyorum ama kalp kirmamaya ozen gosterin gun geliyo aynisini sizde yasiyorsunuz (tecrubeyle sabit)
insanlar sunu anlamıyor sanırım yani evlendimizde gelin damat milletin saçma salak laflarını kaldıracak gülcek susup oturacak diye bir durum yok kardeşim biz mutlu olmak için evlendik herkezde mutlu olmak için evleniyor hayatın getirdiği sorumluluklar SIKINTILAR hariç diğer insanların saçmalamalarını edepsizliklerini saygısızlıklarını veyahuc nazlarını tiriplerini çekmek zorunda değilsin yigeni ana kuzusuysa sende ölesin tatlım bunu unutma ayrıcada kesinlikle arana mesafe koyup yakın davranma sen uzaklasında o sana daha yakınlaşacak yüz bulamayınca soğuyup urasmayacaktır yada en fazla havalı anacım deyp geçer hayat güzel sen keyfine bak
Ah anlasalar birde demiyor mu yegenımın evi burası diye ben ne oluyorum hızmetcı parcası gıbı hıssedıyorum orası benım ve esımın evı olacak sadece onun evı degıl. Sınır koyuyorum ama bu sekılde devam edersede sanırım kırıcam nişanlımı dinlemeden
kv söyle kardeşiyle konuşşsun
Kardeşini koruyacak diye korkuyordum ama dün konuştum eğer böyle devam ederse ondan uzaklasmak zorunda kalıcam anne biilgin olsun dedim hiçbişi demedi lüzümsuz konusuyor kızım takılma sen dedi. İyi mi kotu mu bılemedım
iyi bişey bence
kardeşini sana karşı koruyadabilirdi
bu da bişi
Evet aynen korumadı çok şükür millet kv'den çeker ben kız kardeşinden çekicem gibi allah benden uzak etsin
Merhaba,
Ben nişanlıyım çok şükür kayınvalidemle ilgili hiçbir konuda sıkıntım yok hoşlanmadığım seylerı soylediğim zaman tamam kızım vs diyebiliyor ve duzeltme yoluna gidiyor. Ama nişanlımın teyzesi biraz sıkıntı olur olmadık şekilde konuşuyor. Yok sen çok zayıfsın gelinlik yakışmayacak sana evlennce bizim gibi davul olursun sen hahah falan yada bir şekilde kıyaslama yapıyor kendince. Hadi bunları geçtim şaka olarak kabul ettim zaten ama en son evimi yerleştirmeye gittiğimde yatak odam geldi ve yerleştirirken gelip bana (kapalı bir dille soyluyorum size siz anlayın) burası sizin bilmem ne odanız deyip gulmeye basladı bı an donakaldım ne dıyecegımı de bılemedım aaa teyze ayıp dıyebildim sadece. Ve aynı tarz bir konuşma daha geçmek zorunda kaldı aramızda ve ben nasıl davranıpta bu sekıl konusmasını engelleyecegımı bılemedım. Kışında surekli kayınvalıdemde kalıyor soguk oldugu ıcın evı ve ben cok tedırgınım bu sekılde konusan bırısı evıme saatlı saatsız gelıp benı rahatsız edecek diye. Ne yapacağımı bilemiyorum. O an insan donup kalıyor bişrseyde diyemiyor ama sonra kafama taktımmı da gunlerce sinir olup duruyorum lütfen bi akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?