Ne yapmam gerekiyor?

Seagirll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2022
9
1
1
Merhabalar, nihayet cesaretimi toplayıp sizlere yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Ben nişanlıyım . Nişanlımla bir arkadaşına yemeğe gittik. Orada nişanlımın dayısı da vardı. Ortamda içen birisiydi. Ben bir ara mutfağa su almaya gittim ve tekrardan salona döndüğümde dayısı bana bakıyordu. Su istiyor herhalde diye düşünerek nezaketen suyu uzatıp ister misiniz diye sordum. O da evet anlamında başını salladı suyu uzattığımda kaşlarını kaldırıp seni dedi. Ben o anda ne yapacağımı ve ne düşüneceğimi şaşırdım. Hiçbir şey diyemeden uzaklaştım.

Anlamadım ki hiç eksik yani . Seni ne dedi devamı neydi? Bizden ne istiyorsunuz paylaşma amacınız nedir?

cok da kısa olmus . arkadasına yemege gıdıyosun dayısı da var ve cok seksı oldugundan gozu donup sana mı yavsadı. herkes tavana mı bakıyodu o esnada?

Yazdığınız olay çarpık senaryolu film ve dizilerde işlenen hikayeleri andırıyor.

Gerçekse bu insanlarla aile olmak isteyip istemediğinizi düşünüp değerlendirecek olan sizsiniz.

Hikaye tamamlamaca?
Peki.
Adam sasirdi. Kalkti pesimden geldi. Her kusun eti yenmez dedim. Suyu degil seni icicem dedi.
Ben de dedim no. Sonra o dedi seni yiyecem yiyeceeam Ben dedim ki bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla. Sonra da iste yine ne yapacagimi bilemedim. Sonra da yine ne yapacagimi bilemeyip suyu uzattim. Su onemli dedim, kaynaklarimizi dogru kullanalim dedim su kitligi cekmeyelim dedim. Hicbir sey diyemedim sonra. Bu kadar.

Yazdığınız olay çarpık senaryolu film ve dizilerde işlenen hikayeleri andırıyor.

Gerçekse bu insanlarla aile olmak isteyip istemediğinizi düşünüp değerlendirecek olan sizsiniz.
Fanztezi, film, dizi yazanlar var ama bu gerçekten yaşadığım bir durum. Diğer kişiler ayrı yerlerde oturmuşlardı bunu söylediğin de. Daha fazla ayrıntı belirtseydim de bu sefer başka yorumlarda bulunacaktınız.

nau nau

Sonra nişanlım geldi bizi o halde gördü. Dayım senden istemiş vermemişsin dedi, neyi dedim suyu dedi. Suyu uzattım, nişanlım alıp içti, dayıma da ver dedi ve ortamı terketti. Ben de dayısına verdim, sizce ne yapmalıyım?

Yine buraya üye olan bir arkadaş bunu bdv de konu olarak aç sana yardımcı olurlar tarzında bir şey söylemişti. Nasıl bir ortam olduğunu net olarak görebiliyorum şu an.

Konunuzla dalga geçmedim. Yorumumu yeniden okuyun.

"Gerçekse bu insanlarla aile olmak isteyip istemediğinizi düşünüp değerlendirecek olan sizsiniz."

Ne yapacagimi bilemedim de verdim.
Sürtüşmeleri sevmem dedim.
Suyu koy, olmadi cay demleriz dedi nisanlim ve dayisi haykirdi: su hayattır, hayat su.

Güzel hikaye devamı ne zaman gelir

Evet diğer hesabıma giremedim niyeyse. Bu arada dalga geçip güldüğünüz konular bunlarsa size diyebileceğim pek fazla bir şey yok
Çünkü fake üye olduğunuz düşünülmüş, hesabınız kapatılmış. Fake olmadığınızı ispatlasaydınız açılırdı.

Güzel kardeşim şu hikayeyi ciddiye alıp inanmamızı bekleme lütfen. Tabi ki dalga geçip güleceğiz çünkü çok başarısız bir senaryo.

Koskoca dayı, nişanlınızın yanında vahşi cazibenize karşı koyamadı mı yani? Bu gerçekten olduysa ayrılın o adamdan, armut dibine düşer.

Mümkün olduğunca uzak durun.
Bir daha benzer bir durum tekrar ederse de nişanlınızla paylaşın ve rahatsızlığınızı dile getirin.
Eğer nişanlınız bu konuda size karşı bir tutum sergilerse de ne o nişanlıdan ne de o evlilikten bir hayır gelmeyeceğini anlamış olursunuz.

yavrum eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????????????***
kimse duydu mu nişanlın ne dedi ne oldu neler hissediosn?
devmaını yaz ki kimse dalga geçmesin
yapılan yorumları boşver etkileşim almak için burayı twitter sananlar var
ama fake ise cok kızarım bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…