Su ister misiniz demiş adam da seni demiş. Seni isterim demiş yani, nişanlısının dayısı demiş, herkesin içinde demişAnlamadım ki hiç eksik yani . Seni ne dedi devamı neydi? Bizden ne istiyorsunuz paylaşma amacınız nedir?
cok da kısa olmus . arkadasına yemege gıdıyosun dayısı da var ve cok seksı oldugundan gozu donup sana mı yavsadı. herkes tavana mı bakıyodu o esnada?Merhabalar, nihayet cesaretimi toplayıp sizlere yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Ben nişanlıyım . Nişanlımla bir arkadaşına yemeğe gittik. Orada nişanlımın dayısı da vardı. Ortamda içen birisiydi. Ben bir ara mutfağa su almaya gittim ve tekrardan salona döndüğümde dayısı bana bakıyordu. Su istiyor herhalde diye düşünerek nezaketen suyu uzatıp ister misiniz diye sordum. O da evet anlamında başını salladı suyu uzattığımda kaşlarını kaldırıp seni dedi. Ben o anda ne yapacağımı ve ne düşüneceğimi şaşırdım. Hiçbir şey diyemeden uzaklaştım.
Merhabalar, nihayet cesaretimi toplayıp sizlere yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Ben nişanlıyım . Nişanlımla bir arkadaşına yemeğe gittik. Orada nişanlımın dayısı da vardı. Ortamda içen birisiydi. Ben bir ara mutfağa su almaya gittim ve tekrardan salona döndüğümde dayısı bana bakıyordu. Su istiyor herhalde diye düşünerek nezaketen suyu uzatıp ister misiniz diye sordum. O da evet anlamında başını salladı suyu uzattığımda kaşlarını kaldırıp seni dedi. Ben o anda ne yapacağımı ve ne düşüneceğimi şaşırdım. Hiçbir şey diyemeden uzaklaştım.
Hikaye tamamlamaca?Merhabalar, nihayet cesaretimi toplayıp sizlere yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Ben nişanlıyım . Nişanlımla bir arkadaşına yemeğe gittik. Orada nişanlımın dayısı da vardı. Ortamda içen birisiydi. Ben bir ara mutfağa su almaya gittim ve tekrardan salona döndüğümde dayısı bana bakıyordu. Su istiyor herhalde diye düşünerek nezaketen suyu uzatıp ister misiniz diye sordum. O da evet anlamında başını salladı suyu uzattığımda kaşlarını kaldırıp seni dedi. Ben o anda ne yapacağımı ve ne düşüneceğimi şaşırdım. Hiçbir şey diyemeden uzaklaştım.
Fanztezi, film, dizi yazanlar var ama bu gerçekten yaşadığım bir durum. Diğer kişiler ayrı yerlerde oturmuşlardı bunu söylediğin de. Daha fazla ayrıntı belirtseydim de bu sefer başka yorumlarda bulunacaktınız.Yazdığınız olay çarpık senaryolu film ve dizilerde işlenen hikayeleri andırıyor.
Gerçekse bu insanlarla aile olmak isteyip istemediğinizi düşünüp değerlendirecek olan sizsiniz.
nau nauHikaye tamamlamaca?
Peki.
Adam sasirdi. Kalkti pesimden geldi. Her kusun eti yenmez dedim. Suyu degil seni icicem dedi.
Ben de dedim no. Sonra o dedi seni yiyecem yiyeceeam Ben dedim ki bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla. Sonra da iste yine ne yapacagimi bilemedim. Sonra da yine ne yapacagimi bilemeyip suyu uzattim. Su onemli dedim, kaynaklarimizi dogru kullanalim dedim su kitligi cekmeyelim dedim. Hicbir sey diyemedim sonra. Bu kadar.
Sonra nişanlım geldi bizi o halde gördü. Dayım senden istemiş vermemişsin dedi, neyi dedim suyu dedi. Suyu uzattım, nişanlım alıp içti, dayıma da ver dedi ve ortamı terketti. Ben de dayısına verdim, sizce ne yapmalıyım?Hikaye tamamlamaca?
Peki.
Adam sasirdi. Kalkti pesimden geldi. Her kusun eti yenmez dedim. Suyu degil seni icicem dedi.
Ben de dedim no. Sonra o dedi seni yiyecem yiyeceeam Ben dedim ki bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla. Sonra da iste yine ne yapacagimi bilemedim. Sonra da yine ne yapacagimi bilemeyip suyu uzattim. Su onemli dedim, kaynaklarimizi dogru kullanalim dedim su kitligi cekmeyelim dedim. Hicbir sey diyemedim sonra. Bu kadar.
Yazdığınız olay çarpık senaryolu film ve dizilerde işlenen hikayeleri andırıyor.
Gerçekse bu insanlarla aile olmak isteyip istemediğinizi düşünüp değerlendirecek olan sizsiniz.
Fanztezi, film, dizi yazanlar var ama bu gerçekten yaşadığım bir durum. Diğer kişiler ayrı yerlerde oturmuşlardı bunu söylediğin de. Daha fazla ayrıntı belirtseydim de bu sefer başka yorumlarda bulunacaktınız.
Bu ikinci üyeliğiniz yani. Tahmin etmiştim ben aslında kim olduğunuzu.Yine buraya üye olan bir arkadaş bunu bdv de konu olarak aç sana yardımcı olurlar tarzında bir şey söylemişti. Nasıl bir ortam olduğunu net olarak görebiliyorum şu an.
Ne yapacagimi bilemedim de verdim.Sonra nişanlım geldi bizi o halde gördü. Dayım senden istemiş vermemişsin dedi, neyi dedim suyu dedi. Suyu uzattım, nişanlım alıp içti, dayıma da ver dedi ve ortamı terketti. Ben de dayısına verdim, sizce ne yapmalıyım?
Güzel hikaye devamı ne zaman gelirMerhabalar, nihayet cesaretimi toplayıp sizlere yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Ben nişanlıyım . Nişanlımla bir arkadaşına yemeğe gittik. Orada nişanlımın dayısı da vardı. Ortamda içen birisiydi. Ben bir ara mutfağa su almaya gittim ve tekrardan salona döndüğümde dayısı bana bakıyordu. Su istiyor herhalde diye düşünerek nezaketen suyu uzatıp ister misiniz diye sordum. O da evet anlamında başını salladı suyu uzattığımda kaşlarını kaldırıp seni dedi. Ben o anda ne yapacağımı ve ne düşüneceğimi şaşırdım. Hiçbir şey diyemeden uzaklaştım.
Evet diğer hesabıma giremedim niyeyse. Bu arada dalga geçip güldüğünüz konular bunlarsa size diyebileceğim pek fazla bir şey yokBu ikinci üyeliğiniz yani. Tahmin etmiştim ben aslında kim olduğunuzu.
Çünkü fake üye olduğunuz düşünülmüş, hesabınız kapatılmış. Fake olmadığınızı ispatlasaydınız açılırdı.Evet diğer hesabıma giremedim niyeyse. Bu arada dalga geçip güldüğünüz konular bunlarsa size diyebileceğim pek fazla bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?