• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam gerekiyor

Asumanope

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
3
Geçen hafta yengeminn evine gittik annem çağırdı oraya samimi değiliz pek görüşmem arkadaşımla buluşmuştum önceki gün bunu annemden duymuş galiba bi kaç aydır çalışmıyorum arkadaşın çalışıyor mu diye sordu ben de evet dedim sen düşünüyor musun dedi ben de ders çalışıyorum dedim neye dedi KPSS dedim sustu bende kalkarken eline sağlıkk demedim benim arkamdan terliği mi ne kopmuş işte nazar değdirdi gibi bişey demiş ertesi günde annesi okul mu okucaksın dedi ona anlatmış galiba kadın ben telefonla konuşmam lazım diye odalardan birine girdi neyse gittiler sonra yeni bir eve taşındık dün yengem hemen benim odama baktı bide arkamdan yeğenim(5 yaşında) evde kalmış koca karı dedi benim için onlardan duydu galiba

Çalışmıcam baba parası yicem de bi daha soran olursa. Gelin işte yaranamazsın görümceleri kıskanıp dururlar

Ben konuşmuyorum zaten sadece yeğenlerim odama geliyor o kadar
Aksine gözüne gözüne bak çık göster kendini para harcat gez toz yengeni küçümse davranışlarınla onun davranışlarını küçümse zorbala dinleme dert ol

Aksine gözüne gözüne bak çık göster kendini para harcat gez toz yengeni küçümse davranışlarınla onun davranışlarını küçümse zorbala dinleme dert ol
Bide annesi falan ben ne yaparsam yapıyo saçımı kestirip boyadım o da aynısını yaptı eşyalarımı falanda görmek istiyor bide annesi aşırı samimi davranıyor bana

Bide annesi falan ben ne yaparsam yapıyo saçımı kestirip boyadım o da aynısını yaptı eşyalarımı falanda görmek istiyor bide annesi aşırı samimi davranıyor bana
ANnene babana anlat yeğenim bana böyle dedi diye ben böyle şeylerde dşrekt yüzleşiyorum

Back
X