Günaydın öncelikle ben bu konuyu kardeşim için açtım yerimi bilmiyorum yanlış yerde açmış olabilirim...Kardeşim lise mezunu olarak kpss ye girmek istiyor..Kazanma şansı var mı ya zor biliyorsunuz lise mezunlarının atanması 70 barajını aşıp gardiyan ,koruma ,adliyede şansımı denerim en kötü diyor..Bu yıl için sizce 2016 için şimdiden başlasın mı ? ne yapması gerekiyor ? Bilgisi olan var mı nasıl bir yol çizmeliyiz kazanması için ?
hatırladıgım kadarıyla sınav o kadar zor degil. biraz genel kültür biraz matematik türkçe falan yapsa 70'e yaklaşıyorsun. matematik sorularının katsayısı biraz daha fazla diye biliyorum. sınava kadar biraz sıkarsa kendini zor değil
hatırladıgım kadarıyla sınav o kadar zor degil. biraz genel kültür biraz matematik türkçe falan yapsa 70'e yaklaşıyorsun. matematik sorularının katsayısı biraz daha fazla diye biliyorum. sınava kadar biraz sıkarsa kendini zor değil
evet öyle ya matematiği oldum bittim sevmedim içine düştüm :)))))) işte tarih ve türkçe iyi de işte sınavda alengirli sorular çok çıkıyor insan korkuyor :)
Matematiği kötü değilse 70 yapabilir sözellere çalışıp
Klavye de iyiyse zabıt katipliğine başvurabilir
Gerçi onda bi de mülakat var mülakatta torpil dönüyo diyolar ama nasip artık
evet öyle ya matematiği oldum bittim sevmedim içine düştüm :)))))) işte tarih ve türkçe iyi de işte sınavda alengirli sorular çok çıkıyor insan korkuyor :)
tatlım sınava rahat gidiceksin öncelikle :) kazanamıcakmış gibi gidenler genelde kazanıyolar. stres sıkıntı yapmadan soruları okuyosun gerisi geliyor. (her soru için değil tabi :) ) ama matematik şart. hayat zaten bi matematik. buna inanıyorm ben. Hesap kitap yapmadan gün geçmiyor biraz genel kültürede bakılmalı ama kpss ye girmeden önce. anayasadan falan bişeyler çıkıyordu
Matematiği kötü değilse 70 yapabilir sözellere çalışıp
Klavye de iyiyse zabıt katipliğine başvurabilir
Gerçi onda bi de mülakat var mülakatta torpil dönüyo diyolar ama nasip artık
tatlım sınava rahat gidiceksin öncelikle :) kazanamıcakmış gibi gidenler genelde kazanıyolar. stres sıkıntı yapmadan soruları okuyosun gerisi geliyor. (her soru için değil tabi :) ) ama matematik şart. hayat zaten bi matematik. buna inanıyorm ben. Hesap kitap yapmadan gün geçmiyor biraz genel kültürede bakılmalı ama kpss ye girmeden önce. anayasadan falan bişeyler çıkıyordu
Var tabi 70 i geçerse klavyesi iyise bi de mülakat var tabi , şansı var
Kendisi daha iyi bilir
Kimisi erkenden başlasa ancak toparlar ufak ufak çalışıp
Kimisi de unutmamak için son aylar yüklenir
Onun için hangisi iyiyse
Var tabi 70 i geçerse klavyesi iyise bi de mülakat var tabi , şansı var
Kendisi daha iyi bilir
Kimisi erkenden başlasa ancak toparlar ufak ufak çalışıp
Kimisi de unutmamak için son aylar yüklenir
Onun için hangisi iyiyse