- 23 Ağustos 2016
- 270
- 236
- 18
- 33
- Konu Sahibi Gunesinkalbi
-
Bize anlattığın gibi ona da anlat.
O ne be buldumcuk olmuş abla.
Fırsat kolluyormuş iş yaptırmaya.
E biraz hamile nazı kaprisi yapsın. Konuşursanız kötü olursunuz. Kozlar pekte küçük dğeil onlardan yardım alın. Olmadı tatili kısa kesin.
işte bu yüzden yazlık olayını sevmiyorum.
iki taraf açısından kaldırılan bardak bile batıyor ve tatil burnunuzdan geliyorsa birdaha birlikte tatil yapmayın.
Bi gün de siz yatın kalkmayın. Kızlar da kocaman. Yapsınlar ya. Biz gidince bir yere gözümüzün içine bakıyorlardı kalk iş yap diye. Hatta yetmiyordu misafirleri gelince bizi yardıma çağıran da oluyordu. Bir biz mi kıymetsiziz. Ah ah geçmişe gittim yine :)
En çok istediğim şey hamile kalıp "hamile nazlanışı" yapmaktı :) Çünkü bence hamileliğin en güzel yanı her şeye bahanenin olması. Bence görümce de benim kafadan fırsat bu fırsat dedi fakat yanlış adres. Gitsin kocasına yapsın nazlanmayı. Ben bir şey yapmazdım. İş bekliyosa "ay abla ben de kötüyüm senin 16 yaşındaki kızın yapsın" derim. E oda dana kadar kız acık iş yapsın
ama siz de hamilesiniz halinizden anlamaması gibi bir durum da olmaması gerekir.Tatil yapmak gibi bi dusuncem yoktu zaten, bizim yazligimizda kaliyordum ben burda arkadaslarim falan var ayni sitede esim olmadigindan onlarlaydim ve gorumcem yanima gelmek istedi. Durum bir bardak kaldirmak degil zaten birlikte bi sekilde yapiyoduk ama 2 gunde degismis olmasi olay.
Belki test bozuksa ,eski haline dönebilir.Bir de kan tahlili yaptırın.
ama siz de hamilesiniz halinizden anlamaması gibi bir durum da olmaması gerekir.
kalksın kendisi yapıversin bir zahmet sucuklu yumurtasını, bebeği düşmez ya.
baktınız olmuyor istediği şeyleri yaparken ocak başında öğürün gerekirse kusun bir daha isteyebiliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?