Ne yapmam gerekiyor?

Gunesinkalbi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
270
236
18
33
Kizlar esim isi dolayisiyla sehirdisinda bende antalyada yazligimizda kaliyorum gorumcemde yaklasik 10 gundur burada. Hamileligimin 5.ayindayim buraya geldiginden beri her sabah kahvaltida ben 12de falan uyandigim icin "sabah 8de uyandim 8den beri uyanik duruyorum falan diye" anlatiyodu gorumcem. Gun icinde her disari cikmak istediklerinde ciktik, kirmadim istemesemde. 2 kizi var 14 ve 16 yaslarinda.
Isleri ve yemekleri bulantim olmadigi surece hep birlikte yaptik o supurduyse ben sildim, yemekte o bisey yaptiysa ben diger islere giristim bulasiklari yikadim falan gayette iyi anlasiyoruz aslinda. Benim sorunum su;

2 gun once hamile oldugunu ogrendik idrar testi yaptik pozitif cikti ve cok sevindik ama 2 gun oncesine kadar sabahtan aksama kadar enerjik olan, oglen sicaginda disari cikmak isteyen "normal" bir sekilde davranan gorumcem gitti, yerine;

2 gundur yattigi yerden kalkmayan saat 2de uyanan ve surekli yorgunlugundan bahseden birisi geldi. Yemeklerde de mesela canim kizartma istiyo diye su an bunu benden bekliyo, ya da kahvaltida sucuklu yumurta istiyo fakat kendi de biliyordu ki bunlar benim midemi bulandiriyo yinede istediklerini yapmaya calisiyorum ama bende gun icinde yoruluyorum. Kahvalti hazirla, yataklari topla, bulasiklari yika, supur falan hepsini ben yapiyorum 2 gundur.

Bugun hatta markete gidilcekti yattigi icin ben giderim dedim kizlarini da cagirdim posetlere yardimci olurlar en azindan diye ama buyuk olanina "sen kal ben kotu olursam istediklerimi getirirsin" dedi.

Gorumcemle onu kirmadan ve uzmeden nasil konusabilirim ve ne diyebilirim lutfen bana bir akil verin. Esimede durumu yuzyuze olmadan anlatmak istemiyorum o da beni dusunmesin diye. Daha 2 hafta burada kalicaklar kizlariyla... Biraz uzun oldu kusura bakmayin.

Bize anlattığın gibi ona da anlat.
O ne be buldumcuk olmuş abla.
Fırsat kolluyormuş iş yaptırmaya.

E biraz hamile nazı kaprisi yapsın. Konuşursanız kötü olursunuz. Kozlar pekte küçük dğeil onlardan yardım alın. Olmadı tatili kısa kesin.

Bize anlattığın gibi ona da anlat.
O ne be buldumcuk olmuş abla.
Fırsat kolluyormuş iş yaptırmaya.

Bende cok saskinim. Tabiki gercekten hasta falan olsa asla gozumde buyumez aramiz zaten cok iyiydi ama boyle cok iyiyken enerjikken bi anda bir testle boyle olmasi beni sasirtti. Bilmiyorum napicam cok garip hissediyorum yanlis anlasilmaktanda korkuyorum konusursam.

işte bu yüzden yazlık olayını sevmiyorum.
iki taraf açısından kaldırılan bardak bile batıyor ve tatil burnunuzdan geliyorsa birdaha birlikte tatil yapmayın.

Bi gün de siz yatın kalkmayın. Kızlar da kocaman. Yapsınlar ya. Biz gidince bir yere gözümüzün içine bakıyorlardı kalk iş yap diye. Hatta yetmiyordu misafirleri gelince bizi yardıma çağıran da oluyordu. Bir biz mi kıymetsiziz. Ah ah geçmişe gittim yine :)

E biraz hamile nazı kaprisi yapsın. Konuşursanız kötü olursunuz. Kozlar pekte küçük dğeil onlardan yardım alın. Olmadı tatili kısa kesin.

Kizlari maalesef oyle yardim edebilcek gibi degil yaslari buyukte olsa. Havuzdan cikmiyorlar ve evde de degiller bahcedeler falan. Bizim evimize tatile diye gelen onlar zaten onlar 2 hafta daha durmak isterken ben gidiyorum desem olmaz gibi.

En çok istediğim şey hamile kalıp "hamile nazlanışı" yapmaktı :) Çünkü bence hamileliğin en güzel yanı her şeye bahanenin olması. Bence görümce de benim kafadan fırsat bu fırsat dedi fakat yanlış adres. Gitsin kocasına yapsın nazlanmayı. Ben bir şey yapmazdım. İş bekliyosa "ay abla ben de kötüyüm senin 16 yaşındaki kızın yapsın" derim. E oda dana kadar kız acık iş yapsın

işte bu yüzden yazlık olayını sevmiyorum.
iki taraf açısından kaldırılan bardak bile batıyor ve tatil burnunuzdan geliyorsa birdaha birlikte tatil yapmayın.

Tatil yapmak gibi bi dusuncem yoktu zaten, bizim yazligimizda kaliyordum ben burda arkadaslarim falan var ayni sitede esim olmadigindan onlarlaydim ve gorumcem yanima gelmek istedi. Durum bir bardak kaldirmak degil zaten birlikte bi sekilde yapiyoduk ama 2 gunde degismis olmasi olay.

Bunlar maalesef oyle degiller bide kayinvalidesiyle birlikte yasiyordu gorumcem sanirim onun icin herseyi ayaklarina bekliyorlar :) haklisiniz onceden daha farkliydi hersey.

Birkac gun daha gozlemleyip ona gore konusacagim ya da konusmayacagim bende umarim kisa sureli bi duygu degisikligidir cunku yanlis anlasilmak istemem. Bakalim ne olacak :)

ama siz de hamilesiniz halinizden anlamaması gibi bir durum da olmaması gerekir.
kalksın kendisi yapıversin bir zahmet sucuklu yumurtasını, bebeği düşmez ya.
baktınız olmuyor istediği şeyleri yaparken ocak başında öğürün gerekirse kusun bir daha isteyebiliyor mu

Devam ederse zaten uygun bir dille aciklamayi dusunuyorum. Konuyuda ondan actim farkli bakis acilarini okuyup bi de oyle durup dusunmek icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…