Ne yapmam gerekk?

Esime anlatmalı mıyım bu durumu

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
Bu bir dürtüdür bence arastirip öyle kleptomoni hakkinda yorum yap degersiz seylerde degerli seylerde farketmiyo ihtiyaci olmadan planlamadan o anki dürtüyle yapilan bisey bu 6 sene önce olmustu birde ozamanda aldigim siradan bir kolyeydi sahte olanlardan hirsizlik yapsam pişman olmaz ortadan kaldirirdim ama ozamanda pisman olup o sahte kolyeyi aldigim kisiye olayi anlatip wermistim bilmem anlatabildim mi bunun savunulacak bir tarafi yok yaptigimda bende rahatsiz ve pişman oluyorum

Ben çokta inanmadim. Boyle bir teshisi doktor koysaydi raporda alirdiniz ( teshisi kendiniz koymussunuz zaten) cunku bu durtu yuzunden basiniz belaya bile girebilirdi. Ayriyetten karsi koyamadigin bir duygu olsaydi (ki karsi koyabilsen hasta olmazsin) bunu evlenirken saklamazdin cunku birgun tekrar yapabilir ve yakalaninca zan altında kalacaginida dusunebilirdin pekala.
Pisman olup vermedin onlar sorunca tutustun ve soyledin pisman olsan cidden onca sure ertelemezdin koymayi

Ben çokta inanmadim. Boyle bir teshisi doktor koysaydi raporda alirdiniz cunku bu durtu yuzunden basiniz belaya bile girebilirdi. Ayriyetten karsi koyamadigin bir duygu olsaydi (ki karsi koyabilsen hasta olmazsin) bunu evlenirken saklamazdin cunku birgun tekrar yapabilir ve yakalaninca zan altında kalacaginida dusunebilirdin pekala.
Pisman olup vermedin onlar sorunca tutustun ve soyledin pisman olsan cidden onca sure ertelemezdin koymayi
Doktora gitmedigm icin raparum yok gitsem tabiki olur cünkü bile isteye yapmiyorum dedigim gibide sürekli basima kakilmasini istemedigim icin anlatmamistm simdiki cöp kaybolsa beni aramalarindan korktugum icin bilhassa yapmayacagimi düsündügm icin..

Doktora gitmedigm icin raparum yok gitsem tabiki olur cünkü bile isteye yapmiyorum dedigim gibide sürekli basima kakilmasini istemedigim icin anlatmamistm simdiki cöp kaybolsa beni aramalarindan korktugum icin bilhassa yapmayacagimi düsündügm icin..

Bu kadar eminsen doktora gidebilirsin sonrada esine bu şekilde aciklayabilirsin. Gecmis olsun :)

Ben çokta inanmadim. Boyle bir teshisi doktor koysaydi raporda alirdiniz ( teshisi kendiniz koymussunuz zaten) cunku bu durtu yuzunden basiniz belaya bile girebilirdi. Ayriyetten karsi koyamadigin bir duygu olsaydi (ki karsi koyabilsen hasta olmazsin) bunu evlenirken saklamazdin cunku birgun tekrar yapabilir ve yakalaninca zan altında kalacaginida dusunebilirdin pekala.
Zaten hemen ertesi gün haberleri olmustu ki ama dedigim gibi kimseye belli etmeden ben koymak istemistim yapamadm

Burdan teshis koyanlar/yargılayanlar size yardımcı olamaz .

Doktora esinizle gidip durumunuzu netlestirin,o zaman her sey daha kolay halledilir.

Gecmis olsun.

kesınlıkle anlat bence de ya baskasından duyacagına senden duysun brde pskologa gt belkı caresı vardır snucta psokolojk bı rahatsızlık sana tavsıyem byle durumlarda caldgn seyı saklama mesela o an caldın ya hemen kendı bynuna taksaydın ne bıleyım almıs takmıs derler gderken brakırdın falan tabı yıne de ben bu hastalık hakkında bısı bılmıyrum

SmartSelectImage_2016-07-18-22-08-58.webp

Back
X