• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam gerektigini bilmiyorum,anlayamiyorum.

helin57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
65
0
36
İstanbul
yaklasik 15gun once kendisiyle birhaftalik bi tatile gittik.hersey cok guzeldi.ozamanlarda baya kavga ettik gerci,sacmaladim baya ama duzelttim sonra :) sorunsuz bi sekilde donduk .kendi evlerimize.yalniz hep kendimi suclu durumuna soktum ama,inanin oda tam kizdiricak bir tip insani.cok sorumsuz birkere,pasif bir insan biraz,konusmayida pek sevdigini soyleyemem,cozum bulamaz,yazamaz dile dokemez.ama sever :) bende buyuzden svmistim.zamaninda cok hata yapti,onlarida affetmisligim oldu.neyse bu tatilin sonunda cok guzel bisekilde ayrildik ne olduysa o tatilden 3gun sonraki kavgamizda oldu.ben gene kufurler hakaretler ettim sustuk.ama tam sustuk.10gun boyunca ikimizde birsey yazmadik,pisman olup ozurdilemistim o kavgadan bi gun sonra ama bana cevap vermedi.aradim,neden boyle yapiyosun dedim "oyle" dedi.kapadim bende yuzune.neyse 10gun sonra gene aradim bunu birseye ihtiyacim vardi.oyle bi konustuk derken buna bittikmi? dedim.bilmiyorum dedi bana.noluyor dedim yoruldum biktim,beni sevgilin olarak gormuyorsun sinirlenince gozun donuyor dedi.uzun bir msgla herseyi alttan aldim hatalarimi kabullenip degisicegimi soyledim ilk defa. ozurdiledim.uzatmayalim gerek yok dedi.onu sevdigimi soyledim karari degismeyince peki hoscakal dedim bende dicek sozum kalmamisti.hoscakal dedi oda.
2saat sonra gene aradi,sensiz yapamam diye.oyle bir baristik.belki hemen affetmemeliydim ama 2yildir hep bunu yaptim,sanirim biraz alttan almaliyim artik... derken,ertesi gunler bu gene ayni soguk kisiydi..sanki o dun uzulen cocuk degil.insan anliyor,tavirlari konusmak istememesi..yanima iki gun sonra gelicekti,oda iptal oldu.neyse bi aksam patladim ben artik,cok alttan aldim inanin.kucucuk bir kiskanmama bile sacmaliyosun diyordu bana.hic sorgulanmasin istiyordu,arkadasiyim sanki.tabiki merak edicem hele birde uzaksa.10gundur gorusmuyorduk yuzyuzede.bana biktigini,triplerimden bunaldigini,artik kaldiramadigini,kucucuk bi sinirimde bile deli oldugunu,sikildigini,konusmak istemedigini soyledi.ne sorsam bilmiyorum,yoruldum ayrilmak en iyisi vakti gelmedimi sencede? falan dedi.peki dedim.bunun gibi cok agir seylerde dile getirdi aslinda.suan ayrilmak istemesem bidahaki kavgada gene isticem,senden nefret ederek sogumak istemiyorum boyle bitsin cok bunaldim vs dedi. sonra gene bir saat sonra hayir istemiyorum ayrilmak diye aradi.kabul etmedim.e sonunda ona iyi dusunmesi gerktigini,karar vermesini soledim.sabah konusuruz dedim.
sabahleyin aksama kadar dusunmek icin vakit istedi aksamda benden vazgecemicegini dile getirdi.sadece bukadar cumle.ben dusuncelerini dokmesini beklerdim.istemiyorum bu sekilde falan dedim,lutfen deneyelim bir kez daha,olmuyor boyle sensiz vs. dedi.yuzyuze gorusmek istemedim.sogudunu bilmek cok agirdi.ona inanmadigimi,surekli bi boyle diyip bi sustugunu bi ayrildigini soledim.bana aklim cok karisik hem seni cok istiyor ve seviyorum hemde ayrilmak istiyorum dedi.bende ohalde hoscakal,eger birgun bu sorunlarin hepsi biter ve eski sen olursan don beklicem dedim.peki dedi sadece bitti..

Son düzenleme:
offf okurken beni afakanlar bastı
sevgilin zavallı kimbilir ne haldedir
yazık çocuğa seviyor uzaktan ilişki yürütmeye çalışıyor
karşısındaki de sürekli sinirleniyor kavga çıkarıyor, ayrılmak istiyorum diyor
bıkmış belli ki
seviyordur ama artık kaldıramıyordur muhtemelen
ne yapsa yaranamıyor belli ki
o da artık böyle düşündüğü için isyanlardadır

offf okurken beni afakanlar bastı
sevgilin zavallı kimbilir ne haldedir
yazık çocuğa seviyor uzaktan ilişki yürütmeye çalışıyor
karşısındaki de sürekli sinirleniyor kavga çıkarıyor, ayrılmak istiyorum diyor
bıkmış belli ki
seviyordur ama artık kaldıramıyordur muhtemelen
ne yapsa yaranamıyor belli ki
o da artık böyle düşündüğü için isyanlardadır

biliyorum basta cok sucluydum ama o eski halimden eser yokki simdi.degisicem diyorum surekli alttan aliyordum aylardir ama bir anda patladi anlam veremedim.su son boslukta dahada cok anladim hatami,simdi sansim olsa kuzu gibi bi sevgili olurum ama o eski o degil.konusmak istemiyor,soguk,bikkin..

ayril-baris iliski iliski olmaktan cikmis resmen..
biraz sevginize sayginiz olsa ne öyle küfürler edilir ne de her tartismada ayrilalim denir..
sizi görmek istemeyen ama sevdigini söyleyen bir adam zaten kendiyle celisiyor demektir...
siz en iyisi bundan sonra hic bir sey yapmayin..
sevginiz gercek ise devam edecektir mutlaka..

Ahh ahh öfke ne kötü bişey benim eşimde bir gün benden nefret edicek diye ödüm kopuyo ama bir yandan da kontrol edemiyorum kendimi.. Bak canım sorun biraz sende gibime geliyor ki biraz benzeşiyoruz melesef:59: Onu gerçekten değiştiğine inandır ve tutarlı olmaya çalış anladığım kadarıyla seviyor seni ki çoğu şeyi alttan alıyor ve kolay kolay bulunmuyor böyleleri malesef. Kaybetme sevdiğini derim ben ve bunun için beklemek değil birşeyler yapmak zorundasın çünkü sorun sende biraz... Çok sinirlenince konuşmadan evvel derin derin nefes al he bide adaçayı veya melisa çayı falan iç çok iyi geliyor ben öyle yapıyorum artık buna da çare bulamazsam öfke yterapisine gidicem bu öfkem hayatımı mahvedicek diye korkuyorum:59:

Ahh ahh öfke ne kötü bişey benim eşimde bir gün benden nefret edicek diye ödüm kopuyo ama bir yandan da kontrol edemiyorum kendimi.. Bak canım sorun biraz sende gibime geliyor ki biraz benzeşiyoruz melesef:59: Onu gerçekten değiştiğine inandır ve tutarlı olmaya çalış anladığım kadarıyla seviyor seni ki çoğu şeyi alttan alıyor ve kolay kolay bulunmuyor böyleleri malesef. Kaybetme sevdiğini derim ben ve bunun için beklemek değil birşeyler yapmak zorundasın çünkü sorun sende biraz... Çok sinirlenince konuşmadan evvel derin derin nefes al he bide adaçayı veya melisa çayı falan iç çok iyi geliyor ben öyle yapıyorum artık buna da çare bulamazsam öfke yterapisine gidicem bu öfkem hayatımı mahvedicek diye korkuyorum:59:

Aynen,kendime engel olamiyorum malasef bende :( fakat su son 20gunde yani sevgilimin aniden degistigi zaman,dank etti bana zaten.ilk msgima sigdiramadim ama cok yalvardim ona ben.degisicem dedim seviyorum dedim.ama birsey olmus adama..ilk bi kac saat yumusuyor,ertesi gun gene ayni konusmak istemeyn kisi oluyo.ne msg atiyor,ne ariyor.e simdi gelde kizma..oduzels ben hayli hayli duzelirim.15gundur de bekliyorum ama donmuyor..seviyor belki ama baya bikmis.:(

Aynen,kendime engel olamiyorum malasef bende :( fakat su son 20gunde yani sevgilimin aniden degistigi zaman,dank etti bana zaten.ilk msgima sigdiramadim ama cok yalvardim ona ben.degisicem dedim seviyorum dedim.ama birsey olmus adama..ilk bi kac saat yumusuyor,ertesi gun gene ayni konusmak istemeyn kisi oluyo.ne msg atiyor,ne ariyor.e simdi gelde kizma..oduzels ben hayli hayli duzelirim.15gundur de bekliyorum ama donmuyor..seviyor belki ama baya bikmis.:(

Bence bir kaç defa değişceğine söz verip tekrar aynı tavırda olmandan bıkmış olsa gerek yani değişeceğine inanmıyor sanırım.. Ama bir kez daha denemk sana birşey kaybettirmeyecek. Şöyle düşün sen kızgın öfkeliyken hatta kğfğür ederken nasıl alltan aldı seni sende öyle yapıcaksın şu anda hatalarını telafi etmen için iyi bir fırsat olabilir. Eski o değil diyorsun mesela ama bir müddet sonra dengeyi bulacağınıza inanıyorum.. Şu anda çatışma evresindesiniz.

okurken seni dövesim geldi canımmm:47:
gerçi önceden bende böyleydim.uzun süredir devam eden bi birlikteliğim var.bende her tartışmada bitti derdim senden vazgeçeceğimi mi sanıyorsun diye diye kafama vura vura susturdu beni.bi kez daha ayrılık dersen seninle aylarca konuşmam dedi bende cıtt yok şuan:61:
bende bi an önce KENDİNE GELLLL.yoksa tak sepeti koluna herkes kendi yoluna der karalara bağlarsın kendini ne yapsan yaranamazsın.çokta düşme üstüne şımartma.bu seferde ezmeye kalkabilir.yaptıklarım için özür dilerim hatalarımı anladım de hanım hanım dur uslu ol:47:

Bence bir kaç defa değişceğine söz verip tekrar aynı tavırda olmandan bıkmış olsa gerek yani değişeceğine inanmıyor sanırım.. Ama bir kez daha denemk sana birşey kaybettirmeyecek. Şöyle düşün sen kızgın öfkeliyken hatta kğfğür ederken nasıl alltan aldı seni sende öyle yapıcaksın şu anda hatalarını telafi etmen için iyi bir fırsat olabilir. Eski o değil diyorsun mesela ama bir müddet sonra dengeyi bulacağınıza inanıyorum.. Şu anda çatışma evresindesiniz.

Canim ama soyle dusun,oglen uyaniyor,gec msglar atiyor,yanima gelmemek icin bir bahane buluyor,arayinca mesgulum diyor,ustune gidiyorum biraz aptallasiyo bi acikliyo ozaman surdaydim falandiye ama hayvan muamelesi ile.mesela ilk msgimda "bende patladim sonunda." yazdim o olay soyle oldu; bana babamin yanindayim dedi 4-5saat cevap vermedi.bende en sonunda 5-6soru sordum buna bukadarsaat napiyosun merak ediyorum nerdesin ya sen vb. bana cevabi su "nediyosun sen be?" ..nasil kizmiyim nasil alinmiyim ya..

gerçi önceden bende böyleydim.uzun süredir devam eden bi birlikteliğim var.bende her tartışmada bitti derdim senden vazgeçeceğimi mi sanıyorsun diye diye kafama vura vura susturdu beni.bi kez daha ayrılık dersen seninle aylarca konuşmam dedi bende cıtt yok şuan:61:
bende bi an önce KENDİNE GELLLL.yoksa tak sepeti koluna herkes kendi yoluna der karalara bağlarsın kendini ne yapsan yaranamazsın.çokta düşme üstüne şımartma.bu seferde ezmeye kalkabilir.yaptıklarım için özür dilerim hatalarımı anladım de hanım hanım dur uslu ol:47:

ya haklisiz ama siz hep msgin ust kisimlarinda kalmis akliniz cok gurursuz oldum su son 1ayda ya.gurur umrumda degil artik ama,ya gene simdi msg atarsam "of genemi su kiz,biktim" falan diyip daha cok sikilicak diye korkuyorum.cunku son msgimda seni seviyorum sevicem ve beklicem duzelince don dedim halen donmedi,bu hataliyim demek degilmi? anlamiyormu.

ya haklisiz ama siz hep msgin ust kisimlarinda kalmis akliniz cok gurursuz oldum su son 1ayda ya.gurur umrumda degil artik ama,ya gene simdi msg atarsam "of genemi su kiz,biktim" falan diyip daha cok sikilicak diye korkuyorum.cunku son msgimda seni seviyorum sevicem ve beklicem duzelince don dedim halen donmedi,bu hataliyim demek degilmi? anlamiyormu.

düzelince dön mü:37: ee ne demeliki sana.düzgün davranmayan sendin çocuğa düzelince dön mü dedin.boş bırakma böyle kaçar gider elinden ama çokta sık boğaz etme.sen hatalısın evet düzelince dön demende büyük hata.belliki çocuk sıkılmış.bu durumda sevgili gibi değilde iki yakın arkadaş gibi davran,düzeldiğini göster.

yazıya birkaç paragraf koyarsanız daha rahat okuyacağzı bu şekilde tam anlamıyla işkence oluyor..lütfen birkaç boşluk bırakın satırlar arasında ://

Adamı bıktırmışsın. Ben olsam bende bıkarım. Öyle sinirli biriyle hayat mı geçer allasen.
Kendini sevgilinin yerine koyup hareketlerini ölç tart demicem, belli ki yapmışsın bunu, pişman da olmuşsun. Ama sen de biliyosun ki zaman geçtikçe pişmanlık da gözle görülmez artık.2 yıl gibi uzun sayılabilecek bir ilişki yaşamışsınız çünkü.

Sen fevri çıkışları olan birisin ama bunu biraz da sevgilin yaptırmış sana. Pasif, konuşmaz falan dedin ya, baskın taraf sen olmuşsun ve onun hep alttan alması hoşuna gitmiş aslında. Senden kopamıcak gibi bi düşünceye götürmüş seni.

Hangi sebepten ötürü ayrı olduğunuzu biraz daha açık yazsaydın başka taraflarından da bakabilirdik olaya. Okul mu, iş mi? gibi.

Sen sürekli fevri davranırken, ayrı olduğunuz için başka birinin sakin davranışları onu düşündürüyor da olabilir.

Çoğu kişi bu durumu aklına bile getirmiyor aslında. Bir düşünsene, sen sürekli kızıp bağırıp çağırıyosun, -normal olarak konuştuğu biri bile olsa- bir başkası sakin tavırlarıyla onu cezbedebilir. Yani, insan ömrünü geçirmek istediği birinin kıyaslamasını yapabilir o anda.

Benim tavsiyem, ara.Gurur yapma. Bide bu ''değişicem, eskisi gibi ol, eskiye dön'' gibi muhabbetleri yapmayın artık. Onun yerine, her şey düzelcek gibisinden cümleler kur.

Değiştim mi, değiştin mi, ne zaman değişceksin tarzı konuşmalar her zaman sıkıcı olmuştur. Açmayın bile bu konuları. Ara, normal bi şekilde naber, nasılsın falan de.

Sevgililer telefonda uzun konuşmadığı zaman bi şeylerin ters gittiğini zannederler hemen. Ama her an konuşmanın uzun olması gibi bi kaide yok ki. Her an her şey uzun uzadıya konuşulmaz. Bunun karşı taraf hakkında hemen ''sıkıldı, konuşmak istemiyo'' gibi yorumlara tabi tutulması diğer düşüncelere de ön ayak oluyor, o zaman daha paranoyakça fikirler ortaya çıkıyo.

Sinirlendiğinde ettiğin küfürlerin boyutunu bilmiyorum, ama bunlar -mal, salak, gerizekalı- gibi yakın arkadaşlarına kullandığın kelimelerse fazla büyütülmemeli. Tabiki kullanılması hoş bir şey değil ama bi zaman sonra pelesenk oluyor insanların diline.Ben de dahil. Ancak sevgiline bunları bile kullanmamalısın aslında. Bunun dışında daha ağır küfürlerse, bi çaresine bak acilen.Biber sür ağzına:)

Ve aslında sorduğun sorunun cevabını çok da iyi biliyosun, sadece arasam mı, aramasam mı diye için içini yiyor.

Ara gitsin.İlk adımı o atınca ne olcak.Egonu mu tatmin etmiş olcaksın.Zaten bütün hataların bu gibi durumlardan kaynaklanmış ya.

En azından olayın gidişatını öğrenirsin.Sevgiline de yazık.2 senedir çekilcek gibi olmayan bi kahır çekmiş.

düzelince dön mü:37: ee ne demeliki sana.düzgün davranmayan sendin çocuğa düzelince dön mü dedin.boş bırakma böyle kaçar gider elinden ama çokta sık boğaz etme.sen hatalısın evet düzelince dön demende büyük hata.belliki çocuk sıkılmış.bu durumda sevgili gibi değilde iki yakın arkadaş gibi davran,düzeldiğini göster.

duzelince don dedim cunku ayrilmak isteyen oydu.o istedi hep ayrilmak.ben surekli degisicem yapma beni seviyosun falandedim.oda seviyorum,ama ilk kavgada gene ayrilmak isticem bunaliyorum dedi..ben oyuzden dedim don diye.sana sordugum sorularin cevabi olumlu olunca yani benden sikilmadigin,konusmak isticegin zaman donebilirsin bekliyo olucam dedim..kotu degilki.

@lorem; bu arada yaziya bosluk ekledim ama olmadi sanirim degistirme ayari:/

Adamı bıktırmışsın. Ben olsam bende bıkarım. Öyle sinirli biriyle hayat mı geçer allasen.
Kendini sevgilinin yerine koyup hareketlerini ölç tart demicem, belli ki yapmışsın bunu, pişman da olmuşsun. Ama sen de biliyosun ki zaman geçtikçe pişmanlık da gözle görülmez artık.2 yıl gibi uzun sayılabilecek bir ilişki yaşamışsınız çünkü.

Sen fevri çıkışları olan birisin ama bunu biraz da sevgilin yaptırmış sana. Pasif, konuşmaz falan dedin ya, baskın taraf sen olmuşsun ve onun hep alttan alması hoşuna gitmiş aslında. Senden kopamıcak gibi bi düşünceye götürmüş seni.

Hangi sebepten ötürü ayrı olduğunuzu biraz daha açık yazsaydın başka taraflarından da bakabilirdik olaya. Okul mu, iş mi? gibi.

Sen sürekli fevri davranırken, ayrı olduğunuz için başka birinin sakin davranışları onu düşündürüyor da olabilir.

Çoğu kişi bu durumu aklına bile getirmiyor aslında. Bir düşünsene, sen sürekli kızıp bağırıp çağırıyosun, -normal olarak konuştuğu biri bile olsa- bir başkası sakin tavırlarıyla onu cezbedebilir.

Canim cok guzel yorumlamissin.evet biktirdim farkindayim,ama insan hic mi belli etmez.bardagi tasiran son damla derler ya hani;o bardak dolarken biraz belli etseydi bende boyle aci cekmezdim simdi..su 15gun onceki tatilimiz mesela,okadar guzeldiki halen inanamiyorum ordaki adamla suan herseyi bitirmeyi kabullenen adami.

Ayri olma sebebimiz; ailesinin tasinmasi :) Ve evet,arasam mi aramasam mi kafasindayim ama inanin cok korkuyorum..buraya sigdirilmasi cok zor seyler soyledim ona bildigimiz yalvardim.bana "zorlami ya istemiyorum nasil sogumani sagliyabilirim kendimden?" falan dedi bir gece dusunun..ben buna ragmen yapma etme dedim hep.bu olay haricinde;msgimda belirttigim gibi son 3-4aydir gene o iliskinin basindaki sirret kiz degildim.simdi dusununce 4kavganin 3unde ben alttan alip,aramisimi goruyorum.biri beyninimi yikadi bunun noldu anlamiyorum..

O bile sasirmis olmali benim bukadar yalvarip,onun surekli ayrilmak istemesine ragmen benim seni beklicem don lutfen falan dememe.buna ragmen 15gundur hic bir ses yok ondan.Korkuyorum cunku sikildiysa dahada cok sikilicak.daha cok bunalicak.

en buyuk uzuntum ise;ona sordugum sorulara ;"konusmak istiyomusun?beni gormek istiyomusun? normal zamanlarda(kavga ettigmz zamanlar disi) konusmak istemedign oldumu benle?" olumsuz yanit vermesi.yani icim aciyor benimle konusmak istemeyn bir adami arayip,msg atmaya..koyan bu yani.gurur umrumda degil artik..

İçine atmış olabilir.Hani konuşmayı sevmez falan dedin ya, böyle birinden bardağı taşıracak son damla pek de beklenmez kanımca.

O, senin değiştiğinin, artık alttan almaya başladığının gayet de farkında merak etme.Sadece sana çaktırmamaya çalışıyo.

Benim kuzenim de bu durumdan muzdarip.7-8 yıl süren birliktelikleri, oğlanın başka şehire okuyup çalışmaya gitmesiyle, kendine olan özgüveni yerine yeni yeni gelip içinde olduğu durumun farkına varıp, kızımızın eskisi gibi şirret :) olmadığını, aksine süt dökmüş kediye döndüğünü görünce eski yıllarını unutup, artık o kök söktürmeye başlamıştır.

Ve inan, diyaloglarınız bile aynı.Artık alttan almaya başlayan kuzenim sorar, ne zaman değişceksin falan filan..Ve çocuk şöyle der, önceden kötü davranan sendin, şimdi ben davranıcam.İstediğini yap, et, karışmıyorum demeye başlar (Öyle değildir tabiki, eşşek gibi farkındadır oda kızı sevdiğini, ama kız son dönemlerde eski huylarından sıyrılıp sözünü dinlemeye başlayınca kendini bi halt zanneder)

Yanyana gelmeleri bile aynı. Yüzyüze sorun yok, ama telefonda kötü davranmalar, umursamaz tavırlar. Bi örnek daha veriyim; kuzenim aramasını bekler ama çocuk aramaz. İşi vardır diye düşünür saf kuzenim, ama çocuk feyslerde tur atar. sonra tartışma çıktığında ''sıkıldım, bunaldım, öff pöff afra tafra''.

Şimdi daha iyi anladım seni.

Kök söktürmek iyidir bazen, ama şirret olmadıkça. Sen bunu biraz karıştırıp, ortaya küfürler de savurunca bambaşka durum olmuş seninki.

Yine de ara, ama dediğim gibi eski konuları açma. Eskisi gibi konuşma. Alttan al, ama alıyomuş tavrını ona hissettirme.

Hee bi de, 1 ay falan araşmadılar bunlar.Sonra çocuk aradı sitem etti niye aramıyosun diye.
Bu da farklı bi mallık göstergesi.

Hee bi de, 1 ay falan araşmadılar bunlar.Sonra çocuk aradı sitem etti niye aramıyosun diye.
Bu da farklı bi mallık göstergesi.

Aynen arkadaslariminda bana surekli soyledigi sey bu oldu son bir ayda;"eskiden sen yalvartiyordun,simdi tersine dondu hersey." ama ben hic sikilmadim oda var,ayrildim onlarca kez ama biliyordu herhalde kizginligimdan,sinirimden yaptigimi..

kuzeninle sevgilisi suan ne durumdalar peki? hala kokmu sokturuyor kuzenine erkek arkadasi.bu sekilde olmak istemiyorum ben,ama gidisat ona gidiyordu sonlarda..hep alttan aldigimdan,msg atmicam diyip atmamdan,anladi oda ondan vazgecemicegimi.

birde bazilari cok sevgi erkegi sikar diyorlar,simdi arasam dahada cok anlicak.bu kiz herseyiyle kabul ediyor bak beni kafasina giricek.ben de aramak istiyorum,ararsamda dediklerinizi yaparim sorgulamam ama aramakmi dogru olan onu kestiremiyorum..bekleyip pisman olmasini beklemek daha mantikli geliyor cogu kisiye gore."seven insan doner,okadar yalvarmissin sen" falan diyorlar bana..korkuyorum tabi bende tek sorunumda bu iste..ararsam daha cok bunalip,duzelmeyen insan olucak.
ne anlami kalicak ozaman aramamin? aricam,barisicaz sevdigimizi soylicez sabah olucak gene ilgisiz konusmak istemeyn bi insanla karsi karsiya kalicam gunlerce..buraya dikkat edin bak;.
boyle bi durumda ustune gitsem konusmasi icin,sevgi gostersem daha itici gelicem belki sikilmak isteyene,susup geri cekilsem onun gibi o yazinca arayinca konussam dahada monotonlasip sona gidicez..keske bende 1ay sabredebilsem kuzenin gibi,lakin olmuyor.beklemek belki onunda akillanmasi demek ama off aklim cok karisik cok.
fikirlerin icin cok tsk ederim bu arada :)

Valla aslına bakarsan ben kuzenime boşver artık ayrıl diyorrum. Dediğin gibi monotonlaştılar çünkü.Ama öyle değil tabi, seviyor kız, dayanamıyo.

Bi başkasına arama demek kolay geliyo aynı durumda olmadığı için.

Ama sen de dayanamıyorum, pişman olsun diyosun. O zaman bekle ne diyim:)

Ancak erkek arkadaşının her şeyin farkında olduğunu bil.

Kuzenimle sevgilisi şu an uzatmadalar.Çocuğun kafası karışıkmış.Sıkılıyomuş sürekli. Allahım ya, gel de deli olma.

Back
X