ben 4 senedır evlıgım esımle severek evlendık 2tane oglum var. ılk cocugumu dunyaya getırdıkten sonra esım cok ılgısızlestı 1sene yan yana yatmadık yatmak ıstedıgı zaman gelırdı yanıma defalarca konustum neden boyle nıcın boylesın hep cevabı vardıyalı ıste calısıyorum uykusuzum yorgunum senle ılgılenemıyorum.her sene tartısıyorum sabrım tasıyo bırbırımıze giriyoruz obana zarar verıyo ben ona tekrar barısıyoruz duzelıcem dıyor ama 3senedır yıne aynı dıyorum hersey yatmak degıl ılgı goster guzel seyler soyle ne dıyım dıyor facede telefonla takılıyo bende herseyı oyle ınceleyen bırı degılım .benım telefondan gırmıs faceye bende kendı faceme acarken onun facesı acık gordum bakım bı dedım. bı yabancı kızla ıngılızce konusmlarını cevırdım ve cok uzuldum askım canım cok guzelsınsenı gormek ıstıyorum v.b seyler ben defalarca dedıgım halde hep bı bahanesı oldu.tartıstık annesıne soyleım konustu ettı annesı bıdaha yapmıcam soz dedı dıyorkı benı kotu bıse yapmadım yanınamı gıttım.neyse affettım sadece konusmadan ıbaret dıye benden cok uzak hıc ılgı gormuyorum zoruma gıdıyor esımı sevıyorum soruyorum ona bak ıstemıyosan begenmıyorsan sevmıyorsan soyle yok oyle bıse sevıyorum dıyor neden boyleyız ozaman ben cok mutsuzum ayrılamak ıstıyorum ama korkuyorum belkıde sevdıgım ıcın ayrılmak ıstemıyorum ama boylede yasamak ıstemıyorum. bılgısı tecrubesı olan yardımcı olursa sevınırım