ne yapmam gerektıgını bılmıyorum fıkırlerınızı dınlemek ısterım

malesef günümüz erkeklerinde bu bir hastalık hemen hemen her bayan aynısını veya benzerlerini yaşıyor.evliliği bitirmek çok zor arkadaş ların dediği üzere çocukları aileni düşünüyorsun önce sana tavsiyem herşeyden önce eşine karalı olduğunu belirt ve tekrarı olursa geri dönüşü olmayacağını anlasın ve kendine güven ona muhtaç olmadığını da bilsin. allah yardımcın olsun kendinizi ve çocuklarınızı düşünün artık bencil olma sırası sizde

yani okuyunca çok üzüldüm canım.2 çocuğum var demişsin bitirip her şeyi silmek o kadar da kolay değil.eşinle konuşmak yerine onun dikkatini çekecek şeyler yapmalısın mesela.hala bu durum devam ederse o zaman zaten bitmiştir her şey.sabırlı ol babasız çocuk büyütmek daha da acıtabilir canını.

inanın bana çok üzüldüm. Erkekler niçin böyle şeylere başvururlar. Bende evliyim, kendimi sizin yerinize koymak bile istemiyorum.
Çirkin şeyler bunlar. Arkadaşın biri, illa bir bayanla yatmak gerekmez eşini aldatması için. Buna yüzde yüz katılıyorum. Birkere sizi aldatmadan önce, kendisini aldatıyor.
Eşiniz bunun farkında, fakat şeytana uyuyor. Nekadar söz versede, birdaha yapmayacağım dese de, örn. face de yine birşey olduğunda yine yazışmalar olacaktır.
Ve size şunu söylemek istiyorum, 1 sene ayrı yatmak nedemek oluyor?! Böyle bir evlilik mi olur, insan eşiyle nekadar küs olursa, nekadar tartışmışsa da, yine de geceleri yatak odasında yatmak zorundadır ki küslükler uzamasın. Ayrı yatan eşe melekler sabah oluncaya kadar lanet edermiş, haberiniz varmı? Birazıcık ona bu zina ları veya dinimize göre bunlar ayrıkırı olduğunu anlatmak lazım. Allah yardımcınız olsun. Erkekler niçin böylesi yola baş koyarlar onuda anlamış değilim.

arkadaslar 1ay zaman suresı verdım kendısınede acıkca soyledım.1ay vaktı var degıstı degıstı degısmedı ben noktayı koyucam vırgul olmaktan bıktım artık sonucu sızlerle paylasıcam tessekkurler

hakkında hayırlısı olsun canım
Allah bu akılsız ve doyumsuz erkeklere akıl ve vicdan versin
çocuklarında var herşeyden önce onlar için hayırlısı olur inşallah:31:

Back
X