ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. görüşlerinize ihtiyacım var.

tuce_90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2010
47
1
36
Bursa
Herkese meraba. Uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyorum ama yeni üye oldum.
Sizlere bişey danışmak istiyorum. Üniversitede okuyorum. Uzun zamandır benden hoşlandığını düşündüğüm bi çocuk vardı bizim sınıfta ( tabi bende ondan hoşlanıyorum). Bikaç kere buluşma teklifinde bulundu.ilk başta hemen atlamadım ama en sonunda buluştuk.ilk buluşma iyi geçti.sonraki iki hafta beni aramadı.sadece msne fln girdi ben ç.dışıydım.iki hafta sonra msj attı bana nbr napıyosun diye? bende cvp verdim.bu da canının sıkıldığını boş boş oturduğunu fln söledi sadece. bende bi ara görüşelim diye yazdım son olarak. o da aynı msjı iki kere yollamış , görüşelim çok ii olur,müsait olduğnda ara diye. ama iki haftadır ne ben aradım ne o arıyor. sizce aramalıyı mıyım kızlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
kisa ve net: hayir

senden gercekten hoslansaydi arayi bu kadar acmazdi.
senin araman hata olur bana göre

Ee çocuk müsait olduğunda ara diye yazmış.
Madem hoşlanıyorsun ara tabi.
Bir kez belirtmiş sen aramayınca doğal olarak o da aramamış.
Beni istemiyor demek ki diye düşünmüş olabilir.

görüşüyorsun

2 hafta aramıyor

sonra canı sıkıldığı için mesaj atıyorsempatiksalakcinni

siz hemen görüşelim diyorsunuzakannehir

o da görüşelim,müsait olduğunda ara diyor

ne mi yapacaksın:uhm:

ne arayacaksın,ne soracaksın. bir daha karşı taraf bir mesaj atarsa da görmeyeceksinşakkıdı

tabii ki kendini değerli kılmak istersen

Sanırım buluşma "size göre" iyi geçmiş aksi halde 2 hafta boyunca aramaması garip olurdu...
O kadar sürenin ardından "sıkılıp boş boş otururken" aklına gelmiş olmanız bir ilgi göstergesi değilken ve ondan öyle bir talep gelmemişken siz "Görüşelim" demişsiniz.
Bunlar pek de yerinde davranışlar olmamış ve karşı taraftan olumlu hamleler göremedim ben...
Şu halde aklınızı karıştıran "Müsait olduğunda ara." demiş olması... Aramazsanız kendinizi araya set çekmekle suçlayacak gibi görünüyorsunuz. Eğer böyle hissederseniz şimdiye kadar attığınız adımları ve gerçekten sizinle ilgilense iki haftadır en azından halinizi hatrınızı soracağını düşünün. Yine de rahat edemezseniz bekleyin, "sıkılınca, boş kalınca" mesaj atar... şakkıdı

Aa ben o 2 hafta beni aramadı kısmını es geçtim.Birde boş olduğu için mesaj atmış.
Arama sakın bence de.
Ne sanıyor bu erkekler kendilerini yaa..anlam veremiyorum.
Hem bir şey söliim hemen. Benden bir anda hoşlandığını söyleyen bir çocuk vardı.
Ben de dedim ki hangi ara böyle bir şey oldu, baya sorguladım.
Acaba boşta diye mi beni istiyor diye düşündüm.
Ama çocuk gerçekten hoşlandığını belli etti.
Sürekli mesaj attı, kendini kanıtlamak istediğini söyledi, hatta resmen yalvardı. :bbo:
Yani cidden hoşlanıyor olsa bir şeyler yapardı bence.
Yukarıda yazdığımı geri alıyorum.

demekki bekledigini bulamamış sende
hadi görüşelim demek varken müsait olunca ara demek sende yamacımda kal gun gelir sanada ihtiyacım olur demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…