• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum...

alyaangel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
402
128
53
istanbul
Geçen hafta çocuğumuz olamıycanı öğrendik size şu an nasıl hissetiğimi anlatsam bilmiyorum buraya yazıyorum çünkü beni rahatlatıcak şey bu galiba 2 sene önce evlendik eşimi o kadar çok seviyorumki 1 sene önce bir çocuğumuz olsun dedik ama bir türlü olmadı doktora gittik ve eşimde azosperm dene bi hastalık çıktı 7 ay ilaç tedavisi gördük ve eşim geçen hafta ameliyat oldu ve sonuç negatif ameliyattan yeni çıkmış kocamamı yardım etsem yoksa arayan insanlara sonucu nasıl söylesem ve yoksa bağıra bağıra ağlasamı bilemedim tam bir hafta geçti eşime evde gülüyorm biz bize yeteriz diyorum ama kendi içimde fırtınalar kopuyo bütün etrafımdaki herkez mutlu hepsinin çocugu var anlatıyolar dğn akşam şöyle yaptı ona şu pantalonu aldım veya gömleği ve ben düşünmeye başladım ömrüm boyunca bunları duyucam ve daha kötü olanlarıda nasıl dayanıcam yaşlılık halimi düşünüyorum bir dayanağım olmuycak kapımızı arada olsada çalacak kimse olmuycak napıcaz günah biliyorum ama allahım niye diyede içimden geçmeden yapamıyorum niye ben o kadar çok çocuk sahibi olmaması gereken insan varki niye biz diyorum ne yapmam gerektiğini buna nasıl alışıcağımı bilmiyorum ama kocamı çok seviyorum o benim elim ayağım nefesim ama içimdeki yangını nasıl söndürücem onu bilmiyorum

Ben tedavi yöntemlerini bilmiyorum açıkçası,yani ne derece oluru var yorum yapamam.
Ama biyolojik bir şekilde olma ihtimali yoksa bile,evlat edinmeyi düşünebilirsiniz bence.Neden direk asla annelik edemeyeceğim diye düşünüyorsunuz ki,bir çocuğun yüzünü güldürebilirsiniz,onun en yakını olabilirsiniz hala.

Geçen hafta çocuğumuz olamıycanı öğrendik size şu an nasıl hissetiğimi anlatsam bilmiyorum buraya yazıyorum çünkü beni rahatlatıcak şey bu galiba 2 sene önce evlendik eşimi o kadar çok seviyorumki 1 sene önce bir çocuğumuz olsun dedik ama bir türlü olmadı doktora gittik ve eşimde azosperm dene bi hastalık çıktı 7 ay ilaç tedavisi gördük ve eşim geçen hafta ameliyat oldu ve sonuç negatif ameliyattan yeni çıkmış kocamamı yardım etsem yoksa arayan insanlara sonucu nasıl söylesem ve yoksa bağıra bağıra ağlasamı bilemedim tam bir hafta geçti eşime evde gülüyorm biz bize yeteriz diyorum ama kendi içimde fırtınalar kopuyo bütün etrafımdaki herkez mutlu hepsinin çocugu var anlatıyolar dğn akşam şöyle yaptı ona şu pantalonu aldım veya gömleği ve ben düşünmeye başladım ömrüm boyunca bunları duyucam ve daha kötü olanlarıda nasıl dayanıcam yaşlılık halimi düşünüyorum bir dayanağım olmuycak kapımızı arada olsada çalacak kimse olmuycak napıcaz günah biliyorum ama allahım niye diyede içimden geçmeden yapamıyorum niye ben o kadar çok çocuk sahibi olmaması gereken insan varki niye biz diyorum ne yapmam gerektiğini buna nasıl alışıcağımı bilmiyorum ama kocamı çok seviyorum o benim elim ayağım nefesim ama içimdeki yangını nasıl söndürücem onu bilmiyorum
geçmiş olsun. olmayacak diye bir şey yok canım. moralinizi bozmayın. bizim bi tanıdık onun eşi içinde dediler ilk tüp bebekte hamile kaldı. çocuğu 3 yaşında sonra doğal yolla hamile son ayında sanırım.
Bizde sorun yok. 4 senelik evliyim henüz çocuğum yok. 2 kez tüp bebekle hamile kaldım. kürtaj oldum.
KK deki uzmanlık alanım :)

Evlat edinebilirsiniz
Koruyucu aile olabilirsiniz
Anne olmak aile olmak icin o cocugu ille rahminizde tasimak gerekmiyor. Kalbinizde tasimaniz yeterli:KK200:

Geçmiş olsun

Ameliyat ne ameliyatı varikosel mi mikrotese mi

Biz sıfır sperm teşhisinin üzerinden bir yıl geçmeden bebeğimizi kucağımıza aldık

İyi bir tüp bebek merkezi ile tekrar görüşün

Umarım sizden de güzel haberler alırız
mikrotese hiç sperm bulunmadı testislerin içi çok kötüydü dedi doktor ayrıca memorıalde olduk napıcamızı bilmiyoruz ama siz nasıl aldınız nasıl oldu doktor bize çok umut vermedi

Geçmiş olsun çok zor durum fakat allahtan ümit kesilmez böyle kendinizi hırpalamayın

Önce bu sureci atlatip pskoljinizi bi düzeltin sonra oturup konuşun eşinizle yeni doğmuş annesiz kalmış birsuru bebek var evlat edinebilirsiniz

Evlat edinebilirsiniz
Koruyucu aile olabilirsiniz
Anne olmak aile olmak icin o cocugu ille rahminizde tasimak gerekmiyor. Kalbinizde tasimaniz yeterli:KK200:
evet düşünmedim değil ama ilerde kendi ailesi gelirmi tam alıştık derken başka şeyler olurmu diye düşünüyo insan

mikrotese hiç sperm bulunmadı testislerin içi çok kötüydü dedi doktor ayrıca memorıalde olduk napıcamızı bilmiyoruz ama siz nasıl aldınız nasıl oldu doktor bize çok umut vermedi

Bizde örnekte buldular tese gerekmedi ama doktorda üçüncü tese de olan üçüzlerin resmi vardı

evet düşünmedim değil ama ilerde kendi ailesi gelirmi tam alıştık derken başka şeyler olurmu diye düşünüyo insan
Olabilir her sey olabilir
Neler goruyoruz sonucta.
Ama oz evladindan da neler ceken var. Anasini doven evlat da var,öldüren de

çok zor bir durum hissedilmez yaşanır bu acı Allah yardımcınız olsun.

Back
X