• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

ebber10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2011
36
0
36
İstanbul
Eşimin facedeki yazışmalarında öyle bir şey gördümki şok oldum resmen hala kendime gelemedim.Eşim kuzenine seninle kaçalım buralardan başka bir yerde iş kuralım demiş.Biz evleneli bir sene oluyor bu arada. ilk aylar tartışmalarımız çok oluyordu ama zamanla birbirimizin huyunu suyunu öğrendik ve artık pek tartışmıyoruz bile.yani ben artık herşeyin yolunda gittiğini zannediyordum ama yanılıyormuşum.Eşim evlendiğimizden beri çocuk çok istiyordu ben biraz zaman geçsin borçlarımızı ödeyelim dedim hep. sonra bir ara oda öyle demeye başladı ama şimdi yine çocuk istiyor hemde çok.bunu söylemek çok acı ama sanırım beni sevmeyen biriyle evlenmişim buna rağmen çocuk istemesini anlayamıyorum.

kuzenim gel senle kaçalım buralardan başka bir yerde iş kuralım

karıcım senden çocuğum olsun istiyorum ama ben çekip gidicem sen büyüt ben yıllar sonra gelir onu bulurum :37:

bu ne ya :33:

çocuk isteyen başkasıyla kaçmaz.
kaçacak adam çocuk istemez.madem kaçacak niye çocuk sahibi olup işini zorlaştırsın ki.bu senaryoda mantık hatası olmuş.:35:

Back
X