- Konu Sahibi yagmur0301
-
Madem aynı apartmanda oturuyorsunuz,giderken biz gidiyoruz demeniz yerine anne hadi gidelim deseydiniz hiç bir sorun olmazdı diye düşünüyorum ,siz çok mu erken gittiniz ya da..? beraber gitmek zorunda değilsiniz tabiki de,gideceğiniz yer aynı ,bilmiyorum yani ben olsam anne hadi çıkalım diye zile basardım.Sorun etmeyin unutun sormayın,üzerine ne kadar giderseniz o kadar sorun olur.
Ya söylediğinizi unuttu ya da gelmeyi unuttu.
Hatırımdan çkmış demek yerine çağırmadınıd diyor da olabilir.
Bence konu açılırsa açıklamasını yapın tekrar.Beraber gidelim demedim diye mi alındın anne diye sorun.
Konu açılmazsa da sorunun üstüne gitmeyin.Ablanız zaten açıklamayı yapmış...
Bence konuyu üstelemeyin, zaten ablanız telefon açmış konuşmuş, üstüne birde konuşmaya kalkarsanız daha içinden çıkılmaz hale gelebilir, pazar günü anneler günü nasılsa, alırsınız hediyenizi çıkarsınız kayınvalidenize, öper koklarsınız, anneciğinizle aranız iyiymiş nasılsa, Allah bozmasınbir süre sonra çağrıldığını hatırlar illaki, siz kayınvalidenizle olan ilişkinizde eskiden olduğu gibi davranmaya devam edin
Ablam o kadar açıklama yaptım. Ben seni niye çağırmayayım abla bu özel bişey değil ki kimseyi çağırmasam seni yine çağırırım hem aile dostuyuz hem de dünürüz. Ama yine de özür dilerim dedim ama hayır diyo başka bişey demiyo dedi. Ben de büyüsün istemiyorum. Zaten bunu bana yansıtmaz eminim. Durup dururken birşey dersem basit bir konuyu uzatmış oluruz diye düşünüyorum. Ama dün akşamdan beri başım felaket ağrıyor düşünmekten.
Başın ağrıyacak bişey yok canım.
Kayınvaliden art niyeti yoksa bir zaman sonra hatırlayacaktır
bence kv sen giderken çağırmadın
anne ben gidiyorum demedin
o kadında beraber gideriz diye düşünmüştür
nie ayrı ayrı gittniz anlamadım resmen istememek te oluyor yani
ne güzel aranızda ki ilişki
bence hiç üstüne gitmeyin nasılsa ablanız aramış konuşmuş belli ki ilaçlarından dolayı unuttu
hem size karşı davranışı da değişmemiş siz normal ilişkinize devam edin
bakış açınıza da hayran kaldım açıkçası hala acaba kırıldı mı düşünüyorsunuz
başkası olsa o kadar çağırdık gelmedi bi de üstüne beni çağırmadılar deyip üste çıkmaya çalışıyor derdi
Umarım hatırlar. Hiç sorun yaşamayınca bu kadar basit bişey bile gözümde büyüyo. Öyle bişey ki burda kv. sorunlarını okuyunca inanamıyorum. 10 yıldır beraberiz. Çağırmadan pat diye evime gelmez. Gelenime gidenime karışmaz. Gidin gezin gençsiniz siz, çocukları da bırakın rahat rahat gezin der. Evinde iş yapmaya kalksan zaten işte yoruluyosun iki tane çocuğu bir de gelip benim evimi temizleyeceksin. Otur dinlen, olduğu kadar olsun herşey der. En ufak bişey yapsan durur durur Allah razı olsun der. Doğumumda 2 gün hastanede sonrasında iyileşene kadar evimde hem bana hem bebeğe hem de gelen gidene baktı.Ağzından gelin kelimesi çıkmamıştır şimdiye kadar. Çocuklarımı bakıcıya bile verdirmedi, rahatsızlıkları olmasına rağmen. Niye bunları anlatıyorum. Çünkü böyle bir insanı üzmek istemiyorum. Ama üzdüm hem de hiç farkında olmadan ve istemeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?