- Konu Sahibi satanistkesenpsikopatkedi
-
Bu dönemi istesem de istemesem de bitirmek zorunda hissediyorum kendimi. Hocalarımla bir toplantıda kendimi tam anlamıyla hakim hissedemediğimi alan dışı olmanın dezavantajını yaşadığımı dile getirdiğimde tam tersini düşündüklerini dile getirdiler. Çok aktifmişim motivasyonum çok yüksekmiş başarılı olacağıma inanıyorlarmış falan. Ama bir de benim içime sorsalar keşke.bu dönemin sonunu görmeden karar vermeyin belki başarılı olacaksınız? ne kaybedersiniz zaten parayı vermişsiniz.
Bu dönemi istesem de istemesem de bitirmek zorunda hissediyorum kendimi. Hocalarımla bir toplantıda kendimi tam anlamıyla hakim hissedemediğimi alan dışı olmanın dezavantajını yaşadığımı dile getirdiğimde tam tersini düşündüklerini dile getirdiler. Çok aktifmişim motivasyonum çok yüksekmiş başarılı olacağıma inanıyorlarmış falan. Ama bir de benim içime sorsalar keşke.
Şu ana kadar işlediğimiz hiçbir konuda kendimi "tam" hissetmiyorum. 5 kişiyiz ve diğer 4ü aynı üniversiteden lisans aldıkları için tanışıyorlar ve dersler onlar için inanılmaz rahar geçiyormuş. Ama ben haftalardır kendime dair hiçbir şey yapamıyorum. Ne istediğim kitabı okuyabiliyorum ne istediğim filmi izleyebiliyorum ne hobilerimle ilgilenebiliyorum. İlerde insanlar beni vasat olarak değerlendirsinler istemiyorum kendimi tam hissedeceğim bir alan olsun diyorum. Ailemle bu durumu istişare edemiyorum çünkü tepkilerinden korkuyorum.kendinizi demoralize ediyorsunuz bu yaklaşım sizi her yaptıgınız işden sogutur bunu yapmayın, içimden bir ses bence başarılı olacak ve seveceksiniz bu işi
nişanlınız ve özel hayatınızdaki durumu önce size okumakta destek veren babanız/ailenizle istişare edin ve tabiki nişanlınızın fikirlerini de sorun. sizin kararlarınıza destek olan ve güvenen insan zaten siz ne derseniz eyvallah der
Şu ana kadar işlediğimiz hiçbir konuda kendimi "tam" hissetmiyorum. 5 kişiyiz ve diğer 4ü aynı üniversiteden lisans aldıkları için tanışıyorlar ve dersler onlar için inanılmaz rahar geçiyormuş. Ama ben haftalardır kendime dair hiçbir şey yapamıyorum. Ne istediğim kitabı okuyabiliyorum ne istediğim filmi izleyebiliyorum ne hobilerimle ilgilenebiliyorum. İlerde insanlar beni vasat olarak değerlendirsinler istemiyorum kendimi tam hissedeceğim bir alan olsun diyorum. Ailemle bu durumu istişare edemiyorum çünkü tepkilerinden korkuyorum.
Verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim, inşallah dediğiniz gibi olur.
Zaman yönetimini gerçekten öğrenmem gerekiyor sanırım. Bu konuda gerçekten kötüyüm. Babam da sizinle hemfikir olacaktır muhtemelen önce bitir der şu halimi ona da açsam. Çok sağ olun :)siz ıqsu düşük veya beyin fonksiyonlarını tam kullanamayan bir kişi degilsiniz dimi ? yani digerlerinden hiçbir farkınız yok sadece onlar geçmiş olarak konuya daha hakim olabilirler ama azimle aşamayacagı birşey yok insan evladının şu dünyada
evet bu dönem sosyal hayatınız olmayabilir ama getirilerini düşünün veya planlı yaşamayı ögrenmeniz lazım neye ne kadar vakit ayırmanız gerek siz herkesten daha iyi bilirsiniz, kendinizi tanıyorsunuz.
aile için birşey diyemiyorum vallahi 10bin tl az para degil ki yarım dönem. oglum gelse dese 10 bin verdik ama sonunu görmek istemiyorum yapamam sogudum anlamıyorum falan dese ''bu işi bitir sonra ne yapmak istiyorsan yap'' derim :)
:) kolay gelsin, başarılar dilerimZaman yönetimini gerçekten öğrenmem gerekiyor sanırım. Bu konuda gerçekten kötüyüm. Babam da sizinle hemfikir olacaktır muhtemelen önce bitir der şu halimi ona da açsam. Çok sağ olun :)
Aslında alanı seveceğimi düşünerek girdim. Ama dinlemek daha zevkliymiş. İngilizce eğitim alıyorum ama ingilizcem 150 sayfayı 5 günde bitirebilecek kadar harika değil. Bazen eğitim dili türkçe olsa belki de bu bıraksam mı acaba çelişkisini yaşamayacaktım diyorum. Teşekkür ederim cevabınız için:)Bence sevmediğiniz bir alanda çalışmayın. Ben de akademisyen olmak istiyorum mesela :) ama sevmediğim bir alanda çalışmak, uzmanlaşmak, araştırma yapmak ızdırap olur. Kendi alanınıza geçebiliyorsanız onun için uğraşın derim. Kolaylıklar diliyorum :)
Ara döneme kadar bekleyecem. Şubatta kaydımı yenilesem bile 5 ders almak istemiyorum. Dediğiniz gibi gerçekten çok yorucu arayı kapatmaya çalışmak. Sürekli diğerleri benden daha iyi hissini yaşamamak için çalışmak çok yıpratıcı oluyor. Teşekkürler cevabınız için :)Merhaba.. benim eşimde alanından tamamen farklı bir bölümde yüksek lisansa başlamıştı. Üstelik biz yurtdışındayız ve eşim burada çok yoğun bir şekilde çalışıyor. Sürekli başka ülkelere seyahatleri oluyor. Buna rağmen bir ingiliz üniversitesine online olarak başladı. Üstelik çok uçuk bir meblağ ödedik. İlk kitaplar gelince ben yapamayacağım diye başladı. Bende istersen bırak ama sen yaparsın dedim. Öyle böyle neredeyse sonuna geldi. Bu baharda mezun olacak inşallah. Ha işimize çok yarar merak bilemiycem ama en azından başlamak başarmanın yarısıymış görmüş olduk. Gerçi hiç başlamamış olmasını tercih ederdim. Birbirinizin yüzünü göremedik akşamları,hafta sonları vs. Neyseki bitti. Darısı başına. Az daha sık dşini eminim yeni düzene alışacaksın bir müddet sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?