Yaşın kaç? Ailen biraz garip.Hem sevgili olduğunuzu bilen bir abi,arkadaşça seviyor musun diye soran baba,ama basit bir mesajdan namus ayağına tekme tokat girişip bıçak çeken bir aileye dönüşüyor.Evlenmek istemediği kızla nişanlanan,senin ilişkini kullanarak seni yem olarak elinde tutup senin sayende nişanlımdan kurtulacağım diyen bir abi,sonrasında aynı kızla evleniyor.Hem namus belasına sana tekme tokat girişiyorlar,hem de namusundan ettiğini düşündükleri adamın kızkardeşini gelin alıyorlar.Güzelim halan senle görüşmüyor,suratına tükürüyor,halanın kocası sana direktifler veriyor ama sen hala özledim gibi bir mesajdan böyle oldu diyorsun.Burdaki diğer üyelerinde kafalarının karışması gayet normal.Senin o sevgilin seni savunamamış mı.Hayır ben ona asla dokunmadım diyememiş mi?.
Onu da geçtim 4 yıl olmuş.Sevgisine sahip çıkıp senle evlenmiyor,senin olayını namus meselesi ypıp kendi dillerine dolayan aileler her nedense,dile düştüğün adama seni vermiyorlar.
Yengem dediğin kim ya,.Sen ömür boyunca yengem beni yeni gelen kısmetime anlatır korkusuylamı yaşayacaksın.Alnın aksa,başın dikse,yengenin bildiği birşey yoksa,bir mesajdan mı korku yaşıyorsun anlatır diye.Herkes birilerini sever görüşür olmaz başkasıyla evlenir.Bunda ne var.Ne diyeek yengen.Benim abimle birbirlerini sevdiler,ama abim seni özledim bugün çok güzledi diye mesaj attı mı diyecek.Bu mu korkun.
Güzelim bu çocuk 4 yılda hiç yol alamayıp,senin parmağına yüzük takmadıysa bırak git kapat bu konuyu.